Szanowny Pan 06.02.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 wieczorem resztę opowie Braza Witam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.02.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ....to Braza sama u notariusza ??? Bez Szanownego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Od godziny dobijam się do komentarzy, bo mi internet chodzi jak na korbkę! (jutro pójdę do Lukanetu i tak ich opie...lę, że uszka na pewno im zwiędną) Dobijam się, dobijam umierając z ciekawości (wiesz, że wolałabym nie usłyszeć DZISIAJ okrzyków zachwytu), a tu co? Bolba? Za to moje poświęcenie? Nic! Ja się nie zgadzam! Protestuję! NO I COOOOOO??? PS nadal kibicuję tamtemu. No bo pomyśla sama - wchodzisz, kupujesz ze dwa konie, pościel dla gości i zaczynasz zarabiać! A takie inne kupujesz, wyżyłowana zaczynasz oszczędzać na remont, budowę stajni, domku dla gości... Oszczędzasz tak i oszczędzasz, żyjecie o suchym chlebie i kaszance, mijają lata... W końcu rozbijasz świnkę skarbonkę, budujesz stajnię i... dochodzisz do wniosku, że właściwie, to już Ci się nie chce. Ciekawe, ile pasjansów ułożę, zanim mi się to wyśle... Raz... Dwa... Trzy (nie określono typu postu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 A ja nie mogę przesłać zdjęć Fotosik zwariował!!!! Jego administratorzy są żenujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.02.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ja otworzyłam dziś album na innym portalu. Mam w nosie fotosika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dobry wieczór Braza zlituj się powiedz coś bo mi pociechy potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Maylandzia, na jakim???? Ja mam jeszcze na Photobucket!! Wusia, no już jest w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Suuuuuper KUNIE. Wyrzucisz te obrzydliwe poroza i bedzie gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.02.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 łaaaaaaaaaaaaaaaaaał widoki konie nooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Moje zdanie tu niewiele znaczy, ale tak mi się wydaje, że najładniejsze miejsce jakie do tej pory pokazałaś...Jakiś klimat tam jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ja tam chce pojechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Brazula no bosko mam nadzieje że już dałaś zaliczkę a te rogi to faktycznie wywal ja też chcę tam jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 piękne miejsce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 06.02.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Braza...to cudny zakątek..rankiem o świcie, w sloneczne południe , w jesienną pomroczość i w zimowy mrozek.. te konie we mgle.. ten wzgórek, ten staw?.. Braza .. ja tam chce na plener.. oprę się plecami o drzewo..pomarzę..a co córcia na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2009 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Córci się podoba, chociaż troszkę Jej mina zrzedła, gdy usłyszała, że do szkoły jest jakby troszkę daleko ... tak ze 2,5 km. Ale obok są sąsiedzi z dziećmi ... jakoś to przeżyć pewnie by się dało. Zadatku nie wpłaciłam ... jeszcze ... z różnych względów. Ale podoba nam się to miejsce i chyba poważnie do tej sprawy podejdziemy. Jest jeszcze jedno, o nim pisała Agduś, ale odnoszę dziwne wrażenie, że jednak nie na naszą kieszeń. Miejsce jest piękne, to fakt. Do jeziora blisko, do lasu blisko, problem to brak jakiś większych ośrodków miejskich w pobliżu ... Piąteczko, któreś z tych drzew na pewno będzie tylko Twoje, jeśli ta posiadłość wpadnie w nasze ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 06.02.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Miejsce jest piękne, to fakt. Do jeziora blisko, do lasu blisko, problem to brak jakiś większych ośrodków miejskich w pobliżu ... bardzo daleko? sorry, wiem dla dziecka to dramat i pewne trudy na codzień też.. za drzewo dziękuję pięknie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2009 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 My miastowe jesteśmy, od urodzenia, brak MKS-u pod nosem to niezła zachwostka, ale nie z takimi problemami ludzie sobie radzą Drzewo masz jak w banku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Zawsze mozna do szkoly konno jezdzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2009 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Oj Małgoś, jak myślisz, ile siana i owsa trzeba dla konia, żeby spokojnie wystał 6 lub 7 godzin pod szkołą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Oj Małgoś, jak myślisz, ile siana i owsa trzeba dla konia, żeby spokojnie wystał 6 lub 7 godzin pod szkołą No to nic tylko prawo jazdy musisz zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts