Piątka 06.02.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 to może taki wymienny i bak zapasowy..kanister.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Brazulka tylko wiesz różnica zadatek i zaliczka pamiętaj o tym o właśnie dzwoniłaś do instruktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nie dawaj zadnych zadatkow... No chyba, ze masz pewnosc, ze dostaniesz kredyt. W tych czasach nie trzeba juz tak nerwowo jak kiedys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.02.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 a powiesz coś więcej? jaki duzy domek? ile ziemii? no BRAZA i co tam jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2009 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dom ma na samym tylko dole 140m2. Góra jest do zrobienia ... drugie tyle mniej więcej. Ale, jeszcze nie czas mówić o szczególach, to wszystko zostawiam na później! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.02.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ty to potrafisz dozowac emocje dzien dobry weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 07.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 cześć dobrego dnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.02.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 też jestem.... Braza piękne to miejsce...i droaga taka romantyczna..... i te KONIE i jakie widoki latem.... łaaa życze by wszystko ułożyło sie po Waszej myśli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.02.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Braza, bardzo ładne miejsce. Jeśli stan techniczny budynku jest ok i jesteś zdecydowana na pewne niedogodności związane z "odległą cywilizacją" to bierzcie śmiało. Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Pagórek cudny! I te świerki! Jak w górach! Ja tam mogę spędzać wakacje! I jeziorko chyba niedaleko, o ile pamiętam. To jest to w pobliżu trasy spływów kajakowych?O koniach nie wspomnę, bo sama wiesz!Tylko, czy te konie, to aby nie silna konkurencja? Kto na nich jeździ? Skąd przyjeżdża, żeby pojeździć? Nastawiasz się na gości tylko sezonowych, czy jest szansa na "klub"? Jak z dojazdem w razie (tfu, tfu) awarii samochodu lub choroby kierowcy (czyli Twojej)? Dokąd się "skacze", kiedy zabraknie soli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Konie facet trzyma dla przyjemności, z tego co wiem nikt na nich nie jeździ, a i rzadko sprzedaje ... cały rok tam stoją! Po sól skacze się jakieś 2,5 km można rowerem, tuż obok sąsiedztwo podobno bardzo uczciwych i fajnych ludzi, więc w razie czego i cukru pożyczą Posiadłość graniczy z jeziorem, a z niej wjeżdża się prosto do lasu! Mankament ... pobliskie ośrodki miejskie to dośc biedne ośrodki miejskie Też mi się tam podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 dzień dobry Brazula jakoś widzę więcej zalet niż wad tego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Braza, bo Duch mowi, ze do ciezkiej pracy w ogrodzie to kon dobry, a nie chlop i ja mu nie wierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.02.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 co sa kapusta to jezd nio..juz po mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 W biednych ośrodkach miejskich możesz znaleźć fajną dzieciarnię, która Ci będzie objeżdżała konie poza sezonem. Jeszcze w zamian za to pomoże w pracy w sezonie, jeżeli im pozwolisz pod namiotami nocować. Jeżeli masz linię brzegową jeziora, to kupuj! A jeżeli jezioro jest na szlaku kajakowym, to kupuj szybko!Tylko, czy dostaniesz tyle kredytu, żeby od razu postawić stajnię i coś dla gości? Choćby campingi. A nad jeziorem pole namiotowe dla kajakarzy. Jeżeli będzie miało przyzwoity kibelek i prysznic z ciepłą wodą (najtańsze solary - możesz się uśmiechnąć do adama mk - powie Ci jak je zrobić ze starego kaloryfera, roweru i pompki do materaca), to od kajakarzy się nie opędzisz, bo większość pól namiotowych na szlakach dysponuje sławojkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Braza, sliczne miejsce. Bierz, bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Podoba nam się, ale na większość pytań Agduś nie znam odpowiedzi ... nie wiem, czy jezioro leży na szlaku kajakowym, ale wiem, że linia jeziora do posiadłości już nie należy, jest za to jej granicą! O fajnej dzieciarni myślałam i pewnie taka się znajdzie, wszędzie są fajne dzieciaki A jakie tam czarowne miejsce na domek dla gości .... boszszeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Podstawowe pytania!Czy przez to jezioro przepływa jakaś rzeczka? Jaka? Jakie jest duże? Czy ta rzeczka wpada do Drawskiego? Czy są w pobliżu jakieś ośrodki wczasowe? Jakaś agroturystyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 ...podaj nazwę najbliższej wsi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 To jest Nowe Worowo.Braza, zobacz konkurencję: http://www.wypoczynek.pl/dworek_palac/inny/worowy_dworek/19129.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts