wu 08.02.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 To dobra wiadomość na sen Papatki wszystkim, i dzięki że jesteście dobry wieczór która konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 To dobra wiadomość na sen Papatki wszystkim, i dzięki że jesteście dobry wieczór która konkretnie klapsior chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ambercia, w dzieniku sa foty!! Mówię Ci, zobacz, bo qurde warto Wusia, no ta wiadomość, że można sobie negocjować z notariuszami, chociaż nasi kołobrzescy to krwiopijcy ... jak zresztą wzyscy usługo...i biurodawcy Jamles, co nic nie godosz, jak dobrze pójdzie jeszcze tej zimy będziesz Muszkietera udawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jamles, co nic nie godosz, jak dobrze pójdzie jeszcze tej zimy będziesz Muszkietera udawał nie chca zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jamles, co nic nie godosz, jak dobrze pójdzie jeszcze tej zimy będziesz Muszkietera udawał nie chca zapeszyć Ty mosz łep.... lepiej nie gadać po próżnicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 zarys szkolenia pierwsza klasa.. Brawa dla Nefer zbieraj siły..dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dzień dobry!Czy u Was też pogoda tak szaleje? U nas przedwczoraj była rozmarzona i rozleniwiająca wiosna, wczoraj depresyjna jesień, a dzisiaj biała zima. Lato się po drodze gdzieś zgubiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.02.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 taak, i przedwiośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dzień doberek Ależ u nas pięknie się dzisiaj zrobiło Słoneczko cudnie świeci a wczoraj brzydko, pochmurno, deszczowo i śniegowo - nie lubię takiej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 U mnie tylko od rana miałam 2 pory roku - jesień i wiosnę, ciekawe, czy do wieczora przewinie się jeszcze lato i zima Idę kredyt załatwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 brazunia - trzymam kciuki czy to znaczy, że znalazłaś siedlisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 U nas zima niechętnie ustępuje przedwiośniu - z dachu kapie, ale na polach jeszcze płaty śniegu. My też załatwiamy kredyt wytrwale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Braza, trzymam za kredyt, zebys mogla ta lake z koniami miec blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.02.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jamles, co nic nie godosz, jak dobrze pójdzie jeszcze tej zimy będziesz Muszkietera udawał nie chca zapeszyć Ty mosz łep.... lepiej nie gadać po próżnicy ... po zdobyciu domowego kompa moga Ci pedzieć ..... bier to, fajnie wyglondo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Brazuniu zycze wiele wytrwalosci w walce z bankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Forpoczty kredytowe wysłane, chociaż jeszcze nie wszystkie. Jeden bank odpadł ... psia krew P.S. Matko, na drugą stronę spadłam ... staczam się normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Forpoczty kredytowe wysłane, chociaż jeszcze nie wszystkie. Jeden bank odpadł ... psia krew P.S. Matko, na drugą stronę spadłam ... staczam się normalnie Ty wiesz na której stronie znalazłam swój dziennik?????????? NA 5....... DNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dobry wieczór Brazunia oczywiście że się da negocjować z notariuszami a przede wszystkim sprawdzić ceny u różnych jak maja zmowę cenową to kicha a jak nie to zawsze można coś tańszego trafić potrafią brać 15 zł za odpis aktu a tych odpisów to sporo robią a Ty za każdy płacisz a jeszcze jak dwa akty to ta opłata jakby nie było razy dwa wiec nawet urwanie na cenie odpisu już jest coś warte ja np po znajomości płaciłam słownie 1 zł za sztukę odpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.02.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Cześć Szefowa, Forpoczty kredytowe wysłane, chociaż jeszcze nie wszystkie. Jeden bank odpadł ... psia krew który ??? ...zamknęli go ... czy Ci nie pożyczy ? Matko, na drugą stronę spadłam ... staczam się normalnie ... gdybym się tym przejmował ... już dawno bym się stoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wpadłam tak z niezapowiadaną wizytą, poczytam co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts