Agduś 10.02.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Agduś - się napisała .... a tu nikt nie chwali Chef Paul doszedł do głosu widzę Przegięłam - nikt nie przebrnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.02.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Przegięłam - nikt nie przebrnął. ...jeszcze nie ... ja przebrnąłem... ...ale trochę zapachniało "Nad Niemnem" ... PS. (tego to już nikt z moich lat nie przebrnął ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 To musi, że jestem duuużo starsza, bo ja przeczytałam "Nad Niemnem" i to ze trzy razy. Z przyjemnością w dodatku... A z Uroczyskiem, to obiecuję, że się poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.02.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 To musi, że jestem duuużo starsza, ...na pewno nie ode mnie ... , więc nie rób z siebie męczennika ... .... ja przeczytałam "Nad Niemnem" i to ze trzy razy. Z przyjemnością w dodatku... ...nie dobijaj mnie Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 To musi, że jestem duuużo starsza, bo ja przeczytałam "Nad Niemnem" i to ze trzy razy. Z przyjemnością w dodatku... O matko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No coooo??? Gwoździk, sam napisałeś, że w Twoim pokoleniu NIKT nie przeczytał. Poczułam się więc mamutem, a dokładniej mamucicą, bo przeczytałam. Małgoś, i co w tym dziwnego??? Za to przez Lalkę przebrnęłam dopiero przed egzaminem na studia (to była jedyna lektura, której nie przeczytałam w LO, w podstawówce ominęłam "Samotny biały żagiel"). Przy pierwszej próbie utknęłam na pamiętnikach starego subiekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No nic, nic... Lalke zmeczylam do 10 rozdzialu, a Nad Niemnem przeczytalam w calosci, ale chyba z 2 miesiace mi to zajelo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ja czytalam Lalke, Nad Niemnem - niea teraz prosze o cisze bede czytac cos ciekawszego czyli Uroczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nad "Nad Niemnem" zasypiałam systematycznie... za to namiętnie czytałam "Trylogię" (tę Sienkiewicza, nie Tokiena, na Tolkiena czas przyszedł później) i ... Tomka Wilmowskiego Zaraz zasiadam doczytania, więc bądźcie uprzejmi przez chwilę zając się czymkolwiek ... no nie wiem czym, ale coś wymyślcie A powód tak późnego zasiądnięcia do lektury będzie zaraz u Nitubagi O kredyt walczę ... Justynka, jutro przejde się do Multibanku ... tam jest bardzo miły kierownik Ale za dibała nie wiem, gdzie u nas jest Polbank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 10.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ja uwielbiam czytać zaraz tez zasiądę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 W Trylogii zaczytywały się moje koleżanki, mój ojciec zna ją niemal na pamięć, a ja za Chiny Ludowe nie mogłam się przekonać. Aż wreszcie dorosłam do niej i... zaczęłam szukać haków na ojca. I znajdowałam! Tomka Wilmowskiego jakoś nigdy nie polubiłam i całej serii nie przeczytałam. Za to namiętnie w pewnym okresie czytałam Londona i Curwooda. Doszłam do nich przez May'a (zakochałam się w Winnetou jako bohaterze książki - filmów nie widziałam - wtedy, bo nie było, teraz, bo mnie nudzą). Znacznie później przeczytałam Anię z Zielonego Wzgórza. Wcześniej mnie nudziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 10.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 O kredyt walczę ... Justynka, jutro przejde się do Multibanku ... tam jest bardzo miły kierownik Ale za dibała nie wiem, gdzie u nas jest Polbank Polbank jest na Walki Młodych tam gdzie kiedyś chińska restauracja była - za księgarnią. A w Multibanku jest baaardzo miły Pan Tomek ... u niego kredyt załatwialiśmy i u Pani Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Gwoździk Ty weź się lepiej nie narażaj Agduś Słońce drogie jak dla mnie to tylko takie odcinki proszę uwielbiam czytać i to jest akurat tyle żeby ciutkę zaspokoić nałóg świetne to Brazusia dobrze będzie zobaczysz musisz po prostu zalizyć wszystkie możliwe banki no nie ma siły żeby któryś nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Pytaj o kredyty na działalność, na usługi, na agro, na hodowlę koni, psów/kotów rasowych, na wszystko... Jak Cię drzwiami wyrzucą, to wracaj oknem i pytaj o kredyt na hotel, przystań kajakową, pole namiotowe, golfowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Moja córcia zakwiczy radosnym głosem, gdy się dowie, że bierze udział w tej przygodzie Agduś... nie mogę znaleźć odpowiednich słów napochwały ... gdyby tak było napisane "Nad Niemnem" w życiu bym nie zasnęła!!!!!! Chefie ... noż qurna ... to my takie spiskowce jesteśmy Komturowi trza donieśc, żeby roli się nauczył!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Pytaj o kredyty na działalność, na usługi, na agro, na hodowlę koni, psów/kotów rasowych, na wszystko... Jak Cię drzwiami wyrzucą, to wracaj oknem i pytaj o kredyt na hotel, przystań kajakową, pole namiotowe, golfowe... ... jeszcze jakieś pomysły ... Wracać to ja będę nawet przez dziurkę od klucza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dziękuję za pochwały, jednak Orzeszkowej nie próbuję dorównać (co nie znaczy, że nie znam książek, które przeczytałam z większą przyjemnością niż "Nad Niemenem" - żeby nie bylo, żem taką jej fanką). Komtur, jak na razie, długiej roli nie ma. Nie wiem tylko, czy zgodzi się na zbyt wiele prób przed występem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Przez dziurkę od klucza to diabeł czmychał u Mickiewicza dla odmiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Kaskader to z Niego może i nie jest, ale ... ja w Niego wierzę Lecę do Komturii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Przez dziurkę od klucza to diabeł czmychał u Mickiewicza dla odmiany... W końcu jestem ta Andromeda Sybilla von Braza czy nie???? Jestem!!! To i dziurka po diable mi niestraszna On czmychał, a ja będę wczmychiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts