Agduś 10.02.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A pomysłów ci u nas dostatek. Jeżeli tamte nie wystarczą, to tylko powiedz... zaraz coś podrzucimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jeśli czegoś jestem absolutnie i kategorycznie pewna, to nieskończonej pomysłowości Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Pytaj o kredyty na działalność, na usługi, na agro, na hodowlę koni, psów/kotów rasowych, na wszystko... Jak Cię drzwiami wyrzucą, to wracaj oknem i pytaj o kredyt na hotel, przystań kajakową, pole namiotowe, golfowe... ... jeszcze jakieś pomysły ... Wracać to ja będę nawet przez dziurkę od klucza!!! na sanatorium dla ... kredytobiorców, ośrodek szkolenia jamlesów matysiaki dla zaglądjących do KK i innych komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jamles ... ten osrodek szkolenia bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Pytaj o kredyty na działalność, na usługi, na agro, na hodowlę koni, psów/kotów rasowych, na wszystko... Jak Cię drzwiami wyrzucą, to wracaj oknem i pytaj o kredyt na hotel, przystań kajakową, pole namiotowe, golfowe... ... jeszcze jakieś pomysły ... Wracać to ja będę nawet przez dziurkę od klucza!!! na sanatorium dla ... kredytobiorców, ośrodek szkolenia jamlesów Na hipoterapię, dogoterapię, felinoterapię... na leczenie hipofobii, dogofobii, arachnofobii, felinofobii, bankofobii, biurwofobii..., na szkolenie psów/kotów zaprzęgowych, na szkółkę wędkarską, na ośrodek szkoleniowy nurków płyciznowych, na hodowlę lam, alpak kóz strusi, węży żywiących się strusiami, królików nadrzewnych... Na realizację scenariusza "Uroczyska" i na samo Uroczysko wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jamles ... ten osrodek szkolenia bardzo mi się podoba miało być ...... jokejów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Tiiiaaaaa... Jamlesy będą jokejami Agduś, jak im zacznę sypać pomysłami to dadzą, żeby się ode mnie uwolnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No i o to chodzi. Opowiadałam Ci, jak moja koleżanka mieszkanie z WAMu dostala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Taaak!!! Miodzio!!! Dobrze, że mi przypomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Idę spać. Jak ja nie lubię być niewyspana!!! A tak w ogóle, to teraz pilnie przepisuję. Za pieniądze, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ja też się zbieram! I nic qurna za pieniądze nie przepisuję Mus to zmienić!!! Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.02.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 To ja jezdem zwykły facet, bo chłopak, to chyba już nie. A szkoda, Ale w każdej chwili jestem gotów do pomocy. Zarówno na FM jak i prywatnie, w "komturii" T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.02.2009 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ... Chefie ... noż qurna ... to my takie spiskowce jesteśmy ... ... nooooooo ... jakby to powiedzieć: "wdzianko jaszczura, to ma druga skóra" ... nawet nie dałaś się sztachnąć na tej ławeczce ... co by tu Panie na śniadanie ? ... muszę pogadać z Franck'iem, może mu coś z wilkołaków zostało, (na tatarek jak znalazł), ... trza też zobaczyć, ile wodorostów łazienkowe filtry wyłapaly (znakomitości do sałatki) ... kurde ... co Victor zrobił z nożem ? ... to była moja ulubiona "ósemka" ... Agduś ... dobry humor wraca po lekturze ... dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Cześć Pobudka powieść świetna..a Braza Ty sie nie załamuj dobrego dnia wszystkim tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.02.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 dzień dobrek oooooo pojawił się nowy odcineczek "Uroczyska" - super Lecę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Komturze, Ty się lep[iej szykuj do roli, bo jak Agduś już wspomniała, nie podejrzewam żebyś chcał wiele dubli tej sceny robić Chefie, no jak to się sztachnąć nie dałam ... przeca mi pół fajury wypaliłeś, no wiesz .... Piąteczko, czy Ty już masz pomysł na scenografię??? Taż bez tego się ta impreza nie uda!!! Narazie wysyłamy dokumenty ... zobaczymy co dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.02.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 brazunia i jak poszło w banku??? powiedzieli coś konkretnego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 W banku? Konkretnego??? Przy pierwszej rozmowie??? My o tej samej instytucji myślimy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Agduś ma rację ... bank to nie instytucja, w której przy pierwszej wizycie można dowiedzieć się czegoś konkretnego Za ciekawie nie jest, ale brniemy dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts