Gość justyna_m 11.02.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Agduś ma rację ... bank to nie instytucja, w której przy pierwszej wizycie można dowiedzieć się czegoś konkretnego Za ciekawie nie jest, ale brniemy dalej! akurat jak ja wszystko załatwiałam właśnie w MultiBanku to jakoś tak wszystko od razu wiedzieliśmy i w sumie szybko to poszło. Ale my umowę podpisaliśmy przed tym kryzysem światowym i to na ostatni gwizdek. Dwa tygodnie później wszystko się pozmieniało i chyba zostalibyśmy z zaczętą budową i bez kredytu Ale dziś to mieszkanie bym kupowała, staniały nieźle na Bajkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 witanko, i tak jeszcze ze 3 lata beda taniec mieszkania... jakbym miala troche gotowki w zapasie to bym kupila mieszkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Właśnie, z tą gotówką w zapasie bieda, a nam by się nawet ze trzy takie mieszkanka w zapasie przydały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.02.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ja teraz najchetniej sprzedałabym dom spłaciła kredyt i nie pakowała się w żaden inny źle zrobiłam z tą decyzją o budowie ... teraz zaczynam powoli dostrzegać, że to byl jednak błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Justyś co Ty gadasz to chyba zmeczenie budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.02.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Justyś co Ty gadasz to chyba zmeczenie budowlane. chyba nie dojrzałam jeszcze do tego domu i budowy ... teraz zaczyna mnie to przerastać i najgorsze, że z mężem o to się kłócę a to już zły znak. Przewróciłam też projekt łazienek i elektryki do góry nogami i pani arch. jest niepocieszona i w ogóle jakos nie mogę się z nią dogadać ... ja do niej mówię co chcę i że mi się podoba a ona że nie pasuje ... myślałam, że weźmie do siebie moje uwagi ale i tak projekt zrobiła po swojemu i mi się nie podoba ... pokazałam męzowi a ten się wydarł, że marudzę ... nie wiem czy to przez ten kryzys to wszystko czy rzeczywiście jeszcze nie powinnam budować domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Justyś co Ty gadasz to chyba zmeczenie budowlane. chyba nie dojrzałam jeszcze do tego domu i budowy ... teraz zaczyna mnie to przerastać i najgorsze, że z mężem o to się kłócę a to już zły znak. Przewróciłam też projekt łazienek i elektryki do góry nogami i pani arch. jest niepocieszona i w ogóle jakos nie mogę się z nią dogadać ... ja do niej mówię co chcę i że mi się podoba a ona że nie pasuje ... myślałam, że weźmie do siebie moje uwagi ale i tak projekt zrobiła po swojemu i mi się nie podoba ... pokazałam męzowi a ten się wydarł, że marudzę ... nie wiem czy to przez ten kryzys to wszystko czy rzeczywiście jeszcze nie powinnam budować domu tak zwany kryzys wykończeniowy, minie, spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Justyś jesteś juz prawie na finiszu: dzis ktos sie mnie zapytal czy sukcesem jest wybudowac dom, i sam sobie odpowiedzial: -"nie, sukcesem jest sie nie rozwiesc" a pani architekt co sobie wyobraza to jej dom czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.02.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 kasia dzięki! mam nadzieję, że minie ponieważ czuję się już bardzo zmęczona. aniu mój dom i chyba po projektach łazienek pożegnam się z Panią Architekt. Sama sobie też poradzę i będzie po mojemu ... może coś tam nie będzie pasowało do siebie ale będzie tak jak mi się podoba. Z łazienkami bym sobie nie poradziła ... a kuchnię to mi w każdym salonie zaprojektują taka jaką chcę. do diabła z nią juz nawet nie chce mi się do niej pisać, że coś mi nie pasi tylko sama kreślę po projekcie. na szczęście elektrykę kładzie nasz kolega to z nim się dogadam i zrobi tak jak ja chce. ale ogólnie to jest do dupy ... miałam iść na SPA ale jak poszłam na pierwszy zabieg to nie mogłam się wyluzować i tylko wydałam kase a w ogóle się nie odpręzyłam więc nie ma sensu chodzić póki nie minie mi ta chandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Justys madra decyzja. A jak mozna ze SPA uciec?no kochana cos Ty???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Justys madra decyzja. A jak mozna ze SPA uciec? no kochana cos Ty???????????? tak jakoś wyszło ale na masaż czekoladowy to muszę pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 rozpusta....a ja lubie cieplymi kamieniami...ech rozmarzylam sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.02.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 rozpusta.... a ja lubie cieplymi kamieniami... ech rozmarzylam sie... lepszy jest stemplami ziołowymi ... tak slicznie pachnie i dodatkowo w zależności jakie ziola to cudnie wpływa na skórę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.02.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 idę pod prysznic i spać dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 o stemplami ziolowymi nie mialam ja juz w lozku leze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 dobry wieczór Brazulka ja tam się nie zniechęcam i trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Też się nie zniechęcam Buziaki wszystkim. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 dobrej nocki Słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.02.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.02.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts