Maluszek 12.02.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 witanko o poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Cześć i czołem! Za oknem paskudnie, przyszłam sobie nastrój poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.02.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 może kawki się napijemy http://www.lifemastering.com/images/020_coffee2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Maluszku, jesteś boska Masz swoją kawusię??? Jesli tak, to wznoszę filiżankę ze swoją za Twój dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dzień dobry!Zaraz sobie zrobię moją kawusię. Z pianką do nieba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Cześć Agduś Skoro musisz z tą pianką, to niech Ci będzie na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Czy na zdrowie, to nie wiem, ale na dobry humor na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 12.02.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Moja kawka juz mi wystygla wlasnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Czeeee Spartanko, chcesz cieplutką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Braza, czy Ty też dostałaś od Fotosika liścik z wezwaniem do zapłaty za przekroczony limit? Wynika z niego, że za często oglądacie mój dziennik Chyba liczy się każde otwarcie strony z zamieszczonymi gdziekolwiek zdjęciami z Fotosika. 1,5 zł mam zapłacić - nie majątek, ale zastanawiam się, czy można mieć w ogóle kontrolę nad tym A dziennik przeglądajta sobie do woli! Zapłacę 1,5 zł - na tyle mnie jeszcze stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Narazie nie dostałam, znaczy się mój dziennik nie jest zbyt popularny Ale przymierzam się do empikfoto i zastanawiam nad Imageshack'iem. Fotosik przegina i chyba się z nimi pożegnam! Mam jeszcze na photobucket album, ale nie bardzo wiem, jak stamtąd zdjęcia ściągać na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.02.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Czy na zdrowie, to nie wiem, ale na dobry humor na pewno! a żebyś wiedziała zadzwonił właśnie mój mąż i tak sobie rozmawiałyśmy i powiedział coś co wczoraj mojej siostrze na gg napisałam ... kurde ale mnie zdenerwował drań ... moje rozmowy czyta ... jestem wściekła i zła na niego i mi zepsuł dzień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Justyna, przeprowadź rozmowę umoralniającą albo daj Mu więcej zajęć do wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.02.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Justyna, przeprowadź rozmowę umoralniającą albo daj Mu więcej zajęć do wykonania z taczką na budowę go wyśle niech ziemię rozwozi i teren wyrówniuje ... dzwonię odwołać fadromę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Narazie nie dostałam, znaczy się mój dziennik nie jest zbyt popularny Ale przymierzam się do empikfoto i zastanawiam nad Imageshack'iem. Fotosik przegina i chyba się z nimi pożegnam! Mam jeszcze na photobucket album, ale nie bardzo wiem, jak stamtąd zdjęcia ściągać na Forum Ja zaczynałam od ImageShacka. Pierwsze zdjęcia forumowe mam właśnie tam. O ile pamiętam, nie był specjalnie skomplikowany w obsłudze. Zdjęcia z Fotosika ciut łatwiej się wklejało, więc zmieniłam. No ale płacic muszę, bo mi inaczej zdjęcia z dziennika poznikają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No widzisz Justynko, zawsze znajdzie się jakieś wyjście Fadroma kosztuje, ile szmalu zaoszczędzisz, możesz sobie coś za to sprezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Narazie nie dostałam, znaczy się mój dziennik nie jest zbyt popularny Ale przymierzam się do empikfoto i zastanawiam nad Imageshack'iem. Fotosik przegina i chyba się z nimi pożegnam! Mam jeszcze na photobucket album, ale nie bardzo wiem, jak stamtąd zdjęcia ściągać na Forum Ja zaczynałam od ImageShacka. Pierwsze zdjęcia forumowe mam właśnie tam. O ile pamiętam, nie był specjalnie skomplikowany w obsłudze. Zdjęcia z Fotosika ciut łatwiej się wklejało, więc zmieniłam. No ale płacic muszę, bo mi inaczej zdjęcia z dziennika poznikają. Jak trzeba będzie, to i ja zapłacę, jak narazie nie musze! Cholera ... chyba że moja skrzynka zakwalifikowała ten liścik jako spam ... a ja spam wywalam bez czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ja ostatnio zauważyłam, że częściej otwieram forum niż pocztę. Bywa, że i parę dni do niej nie zaglądam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ja ostatnio zauważyłam, że częściej otwieram forum niż pocztę. Bywa, że i parę dni do niej nie zaglądam! No popatrz ... jakoś mi to znajomo brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.02.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ja korzystam z photobucketa - na razie jest bezpłatny. kawka z pianką wypita za Wasze zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts