Rom 24.11.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 A ja tego nie widziałem Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2007 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Oj eremisiu, jak zwykle wszystko pięknie i prosto wyjaśniasz Czuję się wyróżniona i to bardzo!!!! Trudno się nie tak nie czuć, kiedy tyle fajnych ludzi mówi, że tak jest Nie wiem, Rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 I co z tym tytułem? Jakoś nie widzę zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 chyba nie mamy siły przebicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2007 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 brazka przesle ci na maila (niekoniecznie dzisiaj) moje rzuty i mozesz sie bawic chcesz???? Chcę Mailem też odeślę, będzie lepiej widać A jesteś pewna, że chcesz??? mowia , ze jestem odwazna I co, odwaga się ulotniła ? nie nerwujsja jak bede miala wolne (czytaj:bede na emeryturze ) wysle wszystko do ciebie [/b] To se poczekam, w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 I co z tym tytułem? Jakoś nie widzę zmiany Trzeba sie upominac. Redakcja poki co pewnie udaje , ze nie widzi No to buziaki dla Redakcji po raz pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 I co z tym tytułem? Jakoś nie widzę zmiany Trzeba sie upominac. Redakcja poki co pewnie udaje , ze nie widzi No to buziaki dla Redakcji po raz pierwszy I drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2007 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Wiecie co???!!! Żmiję na własnej piersi wychowałam!!!! Córcia sobie zażyczyła wstać jutro znowu o 7-ej, bo chce być z samego rana w stajni!!!! No przecież to niedziela jest!!!!!!!!! Spadam spać!!!!! Pa kochani, do niedzielnego wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.11.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 I co z tym tytułem? Jakoś nie widzę zmiany Trzeba sie upominac. Redakcja poki co pewnie udaje , ze nie widzi No to buziaki dla Redakcji po raz pierwszy I drugi I trzeci !!! HALLOOOOO, SZANOWNA REDAKCJO.... TYTUŁ DLA BRAZY PROSIMY !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 I co z tym tytułem? Jakoś nie widzę zmiany Trzeba sie upominac. Redakcja poki co pewnie udaje , ze nie widzi No to buziaki dla Redakcji po raz pierwszy I drugi I trzeci !!! HALLOOOOO, SZANOWNA REDAKCJO.... TYTUŁ DLA BRAZY PROSIMY !!!! JA też PROSZĘ!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Braza moje gratulki!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.11.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 ODE MNIE TEŻ BRAZUNIA !!!!! Nasz najlepszy doradzco Hurraaa !!! Udało się !!! ps. Podziękowania dla szanownej redakcji ps.2. Rom, czy to nasze duże prośby zadzialały ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 hmmmm no nie wiem??????? czyżbyśmy mieli tu takie wpływy ale sobie wlewam hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A tak poważnie - cieszę się żę się udało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.11.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 hmmmm no nie wiem??????? czyżbyśmy mieli tu takie wpływy ale sobie wlewam hihi no nie wiem, nie wiem Tak jak piszesz - najważniejsze, że jest Brazunia ma tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2007 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Boszszsz!!!!!! Ludzieeeee, ja nie wiem czy nie będę tego żałować, ale dziękuję Wam bardzo!!!!!!!!!!! http://www.obrazki.info/obrazy/SugarwareZ-239.gif Dziękuję również naszej Szanownej Redakcji!!! http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/kwiaty/18.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.11.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 ziuuutttttttttttttt.... buch... checked... ech... wylądowałam na chwilkę, coby na listę się wpisać... i co moje piękne oczy widzą, jakieś tytuły no no no ) Gratulki tralalala... dzisiaj świetny humor, w sumie to nawet nie wiem dlaczego może zbytnio tym kwiatem lotosu się zasugerowałam ) Braza jeszcze raz gratuluje bardzo bardzo... i lecę dalej jak będzie po wszystkim - wszystkim, to spiszę dokładną relacje, a teraz kwiat lotosu, spokojna tafla jeziora i ziuuuutttttttt do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2007 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Anoleiz - Ziuuuutkoooo Ty nasza - dzięki za gratulki!!! Chociaż szeptem, malutko zdradź, co się tam u Ciebie dzieje Uwaga, relacja! Na radość za wcześnie i właściwie, to nie ma się z czego cieszyć, toć kupę szmalu utopię, ale bank przysłał pismo, pieniądze - pierwsza wpłata - poszły, teraz pozostaje czekać, czy w banku dotrzymają słowa i zdejmą egzekucję Koniec relacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.11.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Uwaga, relacja! Na radość za wcześnie i właściwie, to nie ma się z czego cieszyć, toć kupę szmalu utopię, ale bank przysłał pismo, pieniądze - pierwsza wpłata - poszły, teraz pozostaje czekać, czy w banku dotrzymają słowa i zdejmą egzekucję Koniec relacji! To ja nic nie mowię żeby nie zapeszać .... i tylko cichutko kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Ja też trzymam kciukasy!!! I to głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts