braza 12.02.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Oj tak Marjuszku, a te nasze dwa to już by oszalały z radości Jest szansa, że nasza będzie miała niedługo do pilnowania niezłe hektary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kurde, ferie się zbliżają, więc Magda jest tak zachrypnięta, że ledwie mówi, Małgo ma koszmarny katar, a Wero życie boli, ale to akurat normalne jest, bo oceny nędzne, papużek nie będzie, wredni rodzice domagają się porządku w pokoju i nie chcą zwalniać z WFu na życzenie. Łazi pokrzywiona i chęć życia mi odbiera. Magda była dzisiaj na basenie. Nie opuściła dotychczas żadnego i prosiła, żebym jej nie zwalniała (Wero co poniedziałek marudzi, żeby jej wypisać zwolnienie ). Mam nadzieję, że się nie doprawiła. Wysuszyłam porządnie. Małgo płacze bo ma zapchany nos i ucho ją boli . Znów miałam dylemat - dam krople - może mieć krwotok z nosa, nie dam - nie zaśnie. W dodatku to ucho... Dałam. Mam nadzieję, że wyrosła już z tych krwotoków I nie mówicie, że trzeba bylo dać Merimar albo inne takie - one tylko kieszeń potrafią wyczyścić, bo drogie to jest, jakby płynne złoto tam było. Próbowałam Merimarem, ale on nigdy nosa nie odetkał. Odszyfrowuję jakieś hieroglify. Właśnie policzyłam, że zarobiłam już ponad 13 zł za to! Śnieg w nocy posypał i trochę ładniej jest. Ale zapowiadają mrozy solidne znowu. Liczyłam na miłe słoneczko i ciepełko na ferie. Z dzieckami to wolę jeździć nawet po mokrym sniegu, byle nie marzły, bo to żadna frajda wtedy. Eeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kurde, nic mi się nie chce. Oglądnę dr H, potraktuję sie winkiem i idę spać. Błeee... Pierniczę hieroglify... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Niezła jazda ... ale zarobiłaś zabójczo, chyba się do Ciebie o pożyczkę uśmiechnę Ucałuj Małgo i powiedz, że trzymam za Nią kciuki, a Madzia jest twarda, oj qurcze twarda!!!! Ciekawe, że Wero i Karla tak są do siebie podobne ... choćby tylko w kwestii basenu... Karla jednak ugrała kompromis przez te stopy, na basen nie jeździ! Pewnie doszła do wniosku, że warto było pocierpieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 A ja idę "Lost'ów oglądać" - trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.02.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Oj tak Marjuszku, a te nasze dwa to już by oszalały z radości Jest szansa, że nasza będzie miała niedługo do pilnowania niezłe hektary I tego Wam życzę, abyście nareszcie zdobyli upragnione siedlisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2009 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Braza, to na czym stoisz, bo sie pogubilam? Mam sie juz po co wybierac nad morze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.02.2009 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Braza, to na czym stoisz, bo sie pogubilam? Mam sie juz po co wybierac nad morze? ja też już na walizkach siedzę, ale już to chyba tylko jodu powdychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 niom braza nie stros..be bilety wykupione som... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.02.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Braza, to na czym stoisz, bo sie pogubilam? Mam sie juz po co wybierac nad morze? ja też już na walizkach siedzę, ale już to chyba tylko jodu powdychać jakby co to ja też jestem cały czas w stanie gotowości dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 13.02.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 trzeba zamieścic ogłoszenie: pilnie potrzebny koniarz kredytodawca! co to zrozumie Amazonki duszę.. Dobrego piąteczku dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Cześc wszystkim Duchu, ja nie straszę, bilety jeszcze som Jamlesa mam nauczyć jeździć konno a jak z Nim się uda, to uda się z każdym Prawda, Jamlesiku Pożebrałam trochę po bankach, pozwoliłam się na dwór wyprowadzić przez psukę, dziecko wygoniłam (wyrodna jestem strasznie, bo pogoda wredna) do księżniczki Brazylii i zasiadam z Wami do kawy!! Kto ma, ten pije Piąteczko ... ja chyba zastosuję to ogłoszenie Koniarz-Kredytodawca ... dobreeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzień dobry! Od rana sypie śnieżek! Sensacje nas ominęły - może Małgo już wyrosła z tych kłpotów z noskiem. Poszła do przedszkola. Za to chrypiąca niemiłosiernie Madzia siedzi w domu. A niech ma - w końcu nie chorowała do tej pory. Może do niedzieli jej przejdzie i pojedziemy na te narty? Fundują u nas szczepienia przeciwko HPV dziewczynkom z... klas 5! Czemu nie szóstoklasistkom? Czyżby uważali, że wiek inicjacji się tak obniżył??? Wero się załapie, bo ona z rocznika piątoklasistów jest. Musimy zapłacić za jedną dawkę, ale dwie fundują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ciekawe, dlaczego u nas nie fundują??? A wiesz może ile kosztuje takie coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Naróbcie szumu, to może zafundują. Wiem, że cała seria to ponad 1000 zł. Sekretarka coś wspominała, że mamy zapłacić 350 zł za jedno szczepienie. Pozostałe dwa funduje chyba gmina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Z innej beczki: mam taki adres: http://pu.i.wp.pl/?k=MTIwMjYwNDAsMTMxMjUw&f=33_koty.jpg Jak dotrzeć do jakichkolwiek informacji o tych kotach? Co to jest? Jakie duże? Czy i gdzie można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.02.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Królik się znalazł No patrzcie Państwo Agduś, nie mam pojęcia jak ze zdjęcia dotrzeć do adresata, może Maksiu poradzi, albo Ponury??? 1000 złociszó ... cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.02.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Cały czas jestem tylko mało piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts