AmberWind 13.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ambercia ... odnosze dziwne wrażenie, że ja Ciebie nie zainspiruję jako fotografki, ale zapewniam, że konie tak brazuniu Slonko, cos sie nie doceniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Widzę, że doradztwo masz fachowe i pełne, to już nie będę się wtryniać, bo one mądrzejsze ode mnie w tej kwestii, jeszcze tylko podrzucę link: http://www.tvn24.pl/-1,1586188,0,1,mozna-budowac-bez-zezwolenia-i-projektu,wiadomosc.html, warto wniliwie poczytać i nawet poszukać w necie za pełnym tekstem tego - może na stronach sejmowych albo Dziennika Urzędowego czy Monitora Polskiego. Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.02.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 I ja widzę, że wszystko co najważniejsze w punktach ( ) napisała Ci Wu. Wszystko jest w porządku, jeszcze nic nie kupiłaś i teraz jest najwłaściwszy czas na wszelkie sprawdzania. Popytaj jeszcze o tą inwestycję w Starostwie i w Gminie na wszelki wypadek (niedopełnione formalności, zaległe płatności - tfu tfu tfu !) A jeśli chodzi o księgi wieczyste to Szanowne Biuro Nieruchomości powinno palcem kiwnąć.. Ale może kiwnęło, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Dobrze, że antenkę mamy na kominie, bo niżej całkiem nas zasypało!Śnieżne dzień dobry!Snieg przeciętnie po kolana, ale zaspy to i po pas się znajdą. I ciągle sypie! Zdjęcia porobiłam to później pokażę.Na razie Andrzej trochę odkopał, założył łańcuchy i wyjechał z garażu. Potem ruszył drogą jak pług śnieżny. Udało się, więc jedziemy po tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.02.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 No nie - to u nas biało ale ewidentnie płytko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Cześc Kochani Strzałę złapałam!!!!! Zmarzłyśmy jak psiaki, wietrznie, mokro, nawet trochę śnieżno, chociaż nie do pasa! Jesteście nieocenieni!!!!! Bez Was byłabym o wiele głupsza niż jestem, dziękuję bardzo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Miałam się pochwalić zdjeciami naszego zasypanego domu i okolic, ale sobie przypomniałam, że Fotosik się o jakieś pieniadze upomina i pewnie mi na razie nowych zdjeć nie wklei. A o tej porze za późno na odkrywanie innych możliwości hostingu zdjęć. Poczekajcie do jutra. Może nas jeszcze bardziej zasypie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Okey, poczekamy, w razie gdyby Was zasypało zostawiam to: http://www.armax.com.pl/catalog/images/hs621.jpg Nawet nie wiedziałam, że istnieją takie odśnieżarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Są, są! Nawet na wyprzedażach w sklepach budowlanych! Zima się skończyła, więc wyprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 No ja taka nieuświadomiona, że aż wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Blokowa jesteś, to nie ma dziwne. Pewnie nawet łopaty do śniegu nie masz... Ale to się zmieni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Nie mam Ale wiem jak wygląda, Pani Gospodyni ostatnio taką machała ... biedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A nad Waszym Uroczyskiem to śnieg uprzejmie nie sypie - mam rozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Uprzejmie chyba nie, aczkolwiek pewności co do tego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 To się też upewnij, bo jakby nie był uprzejmy nie sypać, to musisz sobie łopatę kupić. Albo odśnieżarkę, ale to jednak droższy przedmiot... Dziecka zamówiły sobie górę śniegową. Usypywać, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Usypywać ... a co mi tam, toż nie ja się spocę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 dobry wieczór u nas dzisiaj widziałam że młodzież igloo sobie trzasnęła pogięło tą zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Mnie się zima podoba (nie muszę z wózkiem dziecinnym się przedzierać, to może mi się podobać - parę lat temu mocno bym się zastanowiła nad tym stwierdzeniem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Zimy nie pogięło, przypominam, że mamy luty a nasza kraja ukochana nie leży w tropikach Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Mnie się zima podoba (nie muszę z wózkiem dziecinnym się przedzierać, to może mi się podobać - parę lat temu mocno bym się zastanowiła nad tym stwierdzeniem). Sanki są wygodniejsze, to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts