DarioAS 14.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/10000000c767e34/1/166/kFUqe_nxyz82wR6jOCvtmoxGJoDLtcUK.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Zimy nie pogięło, przypominam, że mamy luty a nasza kraja ukochana nie leży w tropikach Niestety... W tropikach bym nie mogła. Nie lubie upałów. No i to robactwo... Ja lubię zwierzątka, ale takie jadowite to juz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Jadowitych to i ja nie lubię, dlatego mieszkam tutaj, a nie w Australii!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Dario ... dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Mnie się zima podoba (nie muszę z wózkiem dziecinnym się przedzierać, to może mi się podobać - parę lat temu mocno bym się zastanowiła nad tym stwierdzeniem). Sanki są wygodniejsze, to fakt U nas dzisiaj sanki musiałyby bardziej wilczarza niż jamnika przypominać, bo takie normalne to by jechały siedziskiem poniżej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Jadowitych to i ja nie lubię, dlatego mieszkam tutaj, a nie w Australii!! To i całe szczęście, bo inaczej byśmy się nie poznały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ciekawie by to mogło wyglądać... Dokładnie, a to byłaby niepowetowania strata!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Zapewne jutro zobaczę, jak to wygląda. W dodatku z Emi w roli huskiego. Straty tej nie da się nawet wyobrazić! Ludzkość nie otrząsnęłaby się po niej przez wieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ludzkość Wszechświat by nie przeżył!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 dzien dobry walentynkowo, Brazuniu ja trzymam kciuki ciagle za to siedlisko, juz mam dziury od paznokci ale trzymam, Braza Ty wiesz ze ja juz miesiac nie pale? a pa;ilam 16 lat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ludzkość Wszechświat by nie przeżył!!!!!! I to niezależnie od tego, w którym roku kończy się kalendarz Majów i Egipcjan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Anja ... miałam Ci powiedzieć, żebyś z lekka odpuściła, bo te dziury ... Ale po tym nikotynowanym zagajeniu zmieniam zdanie ... trzymaj jeszcze mocniej, niech się pazury wbijają dalej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ludzkość Wszechświat by nie przeżył!!!!!! I to niezależnie od tego, w którym roku kończy się kalendarz Majów i Egipcjan. Żaby tylko!!! Możemy dorzucić jeszcze kalendarze Sumerów, Inków, Azteków ... dużo ich jest, psia krętka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.02.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Nie mam Ale wiem jak wygląda, Pani Gospodyni ostatnio taką machała ... biedna Kochana, jak juz swoje Siedlisko zasiedlisz, to nie tylko ze dwie lopaty bedziesz miala, ale tez spalinowa odsniezarke i pewnie jakis niewielki plug sniezny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.02.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 to 3mam do krwi. ale zapalilabym sobie, ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Nie mam Ale wiem jak wygląda, Pani Gospodyni ostatnio taką machała ... biedna Kochana, jak juz swoje Siedlisko zasiedlisz, to nie tylko ze dwie lopaty bedziesz miala, ale tez spalinowa odsniezarke i pewnie jakis niewielki plug sniezny Ambercia, jak już to moje Uroczysko będzie to czniał odśnieżarkę spalinową ... sama sobie zrobię taka łopatę i machać nią będę aż się spocę .... z entuzjamu ogromnego P.S. Nie wiem, na jak długo mi tego entuzjamu wystarczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Nie mam Ale wiem jak wygląda, Pani Gospodyni ostatnio taką machała ... biedna Kochana, jak juz swoje Siedlisko zasiedlisz, to nie tylko ze dwie lopaty bedziesz miala, ale tez spalinowa odsniezarke i pewnie jakis niewielki plug sniezny Pewnie bez tego się nie obędzie... Takie hektary odśnieżyć i kilometry dróg dojazdowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 to 3mam do krwi. ale zapalilabym sobie, ech A ja właśnie palę ... się zaciągam ... boszszeee jak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ludzkość Wszechświat by nie przeżył!!!!!! I to niezależnie od tego, w którym roku kończy się kalendarz Majów i Egipcjan. Żaby tylko!!! Możemy dorzucić jeszcze kalendarze Sumerów, Inków, Azteków ... dużo ich jest, psia krętka!!!! I wszystkie kończą się 21. 12. 2012? To może o większy kredyt wystąpić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Nie wiem, kiedy się kończą, jakoś mi to "umkło" Trzeba by sprawdzić i wtedy o ten kredyt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts