Anoleiz 26.11.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 brazuniu malutko szeptem jakbym miała zdradzać co się dzieje to bym samymi niecenzuralnymi wyrazami musiała... dlatego kwiat lotosu i tyle... no ale...: jak zwykle bank jak zwykle analitycy z łapanki chyba... profesjonalne podejście do klienta i głupota na którą nie ma lekarstwa to w wielkim skrócie czyli nie chcą nam dać kredyt na kupno chałupy, bo jest za mało według nich warta, i upierają się że mogą nam dać o 1/3 mniej na samą działkę - szok... już o tym wolę nie myśleć, załatwiam, szukam, donoszę papierki różne... i nic nie myślę, nic nie planuje... będzie co będzie... już swoje się nadenerwowałam, naryczałam z bezsilności... no i tyle by było... więc tralalala... i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Tu masz sklep zwykly , nie wiem jak z wysylka do Polski , trzeba sie liczyc z clem , ale pewnie kilka groszy , lepiej jednak sprawdzic. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0508032&type=category Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.11.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 brazunia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.11.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Boszszsz!!!!!! Ludzieeeee, ja nie wiem czy nie będę tego żałować, ale dziękuję Wam bardzo!!!!!!!!!!! http://www.obrazki.info/obrazy/SugarwareZ-239.gif Dziękuję również naszej Szanownej Redakcji!!! http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/kwiaty/18.gif jam to niechwaląc się uczyniła no to teraz, fiu fiu, mieć takie znajomości gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2007 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 jam to niechwaląc się uczyniła no to teraz, fiu fiu, mieć takie znajomości gratuluję Będę wiedziała, do kogo mieć jakieś anse jakby co Dzięki za gratulacje , ale co ja mam teraz robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Lazienke Kasce zrob Promocyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.11.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Lazienke Kasce zrob Promocyjnie juz mi zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 juz mi zrobiła a komu nie zrobila ? Trzeba nam swiezej krwi , zeby miala na kim zarobic Na ten lepszy programik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2007 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 juz mi zrobiła a komu nie zrobila ? Trzeba nam swiezej krwi , zeby miala na kim zarobic Na ten lepszy programik http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_3_21.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Lazienke Kasce zrob Promocyjnie juz mi zrobiła Ale tylko jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.11.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Lazienke Kasce zrob Promocyjnie juz mi zrobiła Ale tylko jedną no tak!! oj, oj, oj popraw sie koleżanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2007 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Lazienke Kasce zrob Promocyjnie juz mi zrobiła Ale tylko jedną no tak!! oj, oj, oj popraw sie koleżanko Idę do Cię wymiary tej miss pobrać (Do Ciebie to idę już dobre 15 minut, ciągle mnie po drodze ktoś zaczepia ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.11.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.11.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Gratulacje!!!Tylko, czy teraz Wielce Szanowna Pani The Best Doradca Na Tym Forum jeszcze odzywa się do maluczkich tego świata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2007 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Gratulacje!!! Tylko, czy teraz Wielce Szanowna Pani The Best Doradca Na Tym Forum jeszcze odzywa się do maluczkich tego świata? Ja nie wiem, kogo masz na myśli mówiąc "maluczcy" - ale się odzywa Gdzie byłaś, jak Cie nie było Lista obecności nie podpisana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.11.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 a ja jestem, na liście obecności parafkę wrzucam... żeby nie było, że mnie nie było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 27.11.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 jam to niechwaląc się uczyniła no to teraz, fiu fiu, mieć takie znajomości gratuluję Będę wiedziała, do kogo mieć jakieś anse jakby co Dzięki za gratulacje , ale co ja mam teraz robić Nic ponadto, co robiłaś do tej pory Brazunia Bądź taka kochana jaka jesteś, uśmiechnięta ( to czuć nawet przez forum ) i ... rozwijaj skrzydła A świeżą krew ... znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.11.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A ja jak będę wykańczał górę to się zgłoszę po jakiś projekcik I liczę na promocyjną cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.11.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A ja jak będę wykańczał górę to się zgłoszę po jakiś projekcik I liczę na promocyjną cenę Pewnie. W koncu trzeba dawac zarabiac znajomym , bo co nas obcy obchodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.11.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A ja jak będę wykańczał górę to się zgłoszę po jakiś projekcik I liczę na promocyjną cenę Pewnie. W koncu trzeba dawac zarabiac znajomym , bo co nas obcy obchodza. świeta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts