Agduś 27.11.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Obecna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.11.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 braza, gratulacje P.S. W wiadomej Tobie sprawie... trza skończyć jedno, żeby zacząć drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2007 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Cześć wszystkim!!!!! Króliczku dzięki, trochę nerwów jeszcze przede mną i Szanownym, ale byle do przodu!!! Jak tylko uporamy się z jednym natychmiast zaczynamy drugie - nie popuścimy!!!! Rom - pewnie, że promocyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Doszły mnie słuchy , ze nadano ci tytuł, moje GRATULACJE A czy ja tez mogę liczyc na wsparcie w projektowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2007 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Doszły mnie słuchy , ze nadano ci tytuł, moje GRATULACJE A czy ja tez mogę liczyc na wsparcie w projektowaniu? Zawsze!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.11.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Cześć wszystkim!!!!! Króliczku dzięki, trochę nerwów jeszcze przede mną i Szanownym, ale byle do przodu!!! Jak tylko uporamy się z jednym natychmiast zaczynamy drugie - nie popuścimy!!!! Dacie rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A wyśledziliście te glisty robaczywe? Są w Szkocji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2007 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A wyśledziliście te glisty robaczywe? Są w Szkocji? Tak!!! Ale mam nadzieję, że Pani Mecenas wie co mówi - otóż wystąpimy p nakaz spłaty - a w tym przypadku wystarczy podobno tylko, że ktoś dorosły odbierze list polecony i ... czas pracuje na naszą korzyść!!! A prawdopodobieństwo odbioru listu jest ogromne, bo jedna z tych robaczywych glist jest zameldowana u swojej mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 28.11.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Braza, jak tak czytam o Twoich sprawach ... jestem pełna podziwu dla Ciebie . Tak po prostu. Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Reyzel Słoneczko a co tu podziwiać!!!???? Dokopali mi tak, że tyłek miałam sztywny przez dłuuuugiiii czas. Po takim kopie każdego szlak by trafił no i się zaparłam!!! Z natury leniwa jestem do potęgi nieskończonej, nie chce mi się tracić czasu i energii na jakieś bezsensowne gierki, ale te "robaczywe glisty" (jakże trafinie to ujęła Agduś) o mało nie pozbawiły mnie radości życia - zdarzyło się to po raz pierwszy w moim długim już istnieniu na tym padoku łez i rozpaczy, muszę im za to podziękować!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 28.11.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Brazunia - tym bardziej zasługujesz na podziw, że nie załamałaś się tą sytucją tylko walczysz o swoje. A te robaczywe glisty ( też mi się spodobało określenie Agduś ) powinny zapłacić z nawiązką za to co zrobili - nie tylko w kwestii finansowej. Sprawiedliwość i do nich dojdzie. Wierzę w to http://www.animowane-gify.net/gify/12/26.gifhttp://www.animowane-gify.net/gify/12/26.gifhttp://www.animowane-gify.net/gify/12/26.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Dla większej pewności podkupcie listonosza. List z sądu musi włożyć do koperty z logo jakiegoś teleturnieju. Podniecona perspektywą wzbogacenia mamusia podpisze wszystko, nie patrząc, że nadawcą jest sąd. Co poczuje, gdy przeczyta i dowie się, że zawartość listu nie zapowiada bynajmniej żadnych korzyści majątkowych nabytych drogą wygranej, to już inna bajka. Może lepiej się upewnić, że nie ma słabego serca?Listu z sądu może nie odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.11.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Braza, pokaż im kto tu rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2007 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Mam nadzieję na przynajmniej zadowalający mnie finał tej historii - ciocia pewnie list odbierze, bo odbiera wszystkie, a co dalej z tym zrobią to już nie moja brocha. Moja słodka kuzyneczka ma wyrok w zawieszeniu (chyba już minął okres zawieszenia, ale nie jestem pewna), więc jest szansa, że list z sądu nie wzbudzi podejrzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 28.11.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Mam nadzieję na przynajmniej zadowalający mnie finał tej historii - ciocia pewnie list odbierze, bo odbiera wszystkie, a co dalej z tym zrobią to już nie moja brocha. Moja słodka kuzyneczka ma wyrok w zawieszeniu (chyba już minął okres zawieszenia, ale nie jestem pewna), więc jest szansa, że list z sądu nie wzbudzi podejrzeń. Jezu słodki ... co to za rodzina ??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2007 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Mam nadzieję na przynajmniej zadowalający mnie finał tej historii - ciocia pewnie list odbierze, bo odbiera wszystkie, a co dalej z tym zrobią to już nie moja brocha. Moja słodka kuzyneczka ma wyrok w zawieszeniu (chyba już minął okres zawieszenia, ale nie jestem pewna), więc jest szansa, że list z sądu nie wzbudzi podejrzeń. Jezu słodki ... co to za rodzina ??!!! A no niestety moja Na szczęście, wbrew pozorom i przyjętemu ogólnie zwyczajowi skreśliłam tych państwa całkowicie z listy obecności!! A wyrok miała za ... wyłudzenie pieniędzy i sfałszowanie podpisu na wniosku kredytowym - własnego chrześniaka - syna swojej siostry - próbowała umoczyć!!! Wyszła jednak jej głupota, boć przecież to było grybymi nićmi szyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.11.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 hej hej... się odznaczam na liście... a czy z sądu to nie trzeba odebrać osobiście? bo mi się tak wydaje, że jak ktoś inny odbiera to musi mieć upoważnienie... kiedyś odbieraliśmy tak pocztę oboje z mężem odnośnie sprawy z działką spadkową i nie mogłam odebrać za męża, tylko musiał sam osobiście, albo ja z upoważnieniem... ale czy tak, czy tak, trzymam kciuki żeby odebrali co im się należy ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 28.11.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Jezu słodki ... co to za rodzina ??!!! A no niestety moja Na szczęście, wbrew pozorom i przyjętemu ogólnie zwyczajowi skreśliłam tych państwa całkowicie z listy obecności!! A wyrok miała za ... wyłudzenie pieniędzy i sfałszowanie podpisu na wniosku kredytowym - własnego chrześniaka - syna swojej siostry - próbowała umoczyć!!! Wyszła jednak jej głupota, boć przecież to było grybymi nićmi szyte Boże chroń nas od takich ludzi, na dodatek zwanych rodziną Brazunia, oby wreszcie udało się tę sprawę zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.11.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Braza trzymam kciuki za szybkie i szcześliwe rozwiązanie "rodzinnej" sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2007 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Braza trzymam kciuki za szybkie i szcześliwe rozwiązanie "rodzinnej" sprawy A no dzięki, gdyby nie to, że rodzinne sprwy mają ścisły związek z naszym marzeniem o własnym domu w życiu bym ich nie wywlekała!!! Ogólnie, nie ma się czym chwalić Ale związek z marzeniami maja tak ogromny, że trudno w je w tym całym "budowaniu" pominąć! To przez te rodzinne sprawy właśnie nie możemy dostać kredytu choćby na działkę no i ... kółko się zamyka. Oby tylko faktycznie załatwienie tych spraw miało taki skutek, o jaki am chodzi!! Anoleiz mi Pani Mecenas powiedziała, że wystarczy iż ten list odbierze osoba dorosła!! No teraz to głupia jestem Zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts