kaśka maciej 19.02.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 zajrzę rano obiecanki macanki a głupiemu stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.02.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Królik, chodź na stronę, musimy pogadać ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Królik, to wyślę ... za chwilę ... Co Ty się tak do ćmokania rączek rzuciłeś, cooo ... Narozrabiałeś pewnie znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.02.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Królik, to wyślę ... za chwilę ... Co Ty się tak do ćmokania rączek rzuciłeś, cooo ... Narozrabiałeś pewnie znowu ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Brazula mnie też możesz pyknąć tego akta czasem tam mondre rzeczy piszom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 20.02.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witam wszystkich z ośnieżonego Kołobrzegu Ostatnią rozmowę o siedlisku zakończyliśmy dzisiaj o 01.00. Jesteście niesamowici!! Życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.02.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 nie lepiej kobietę zatrudnić i opłacać jej KRUS bo jak Ona będzie uprawiać te 3ha to Braza będzie zmuszona kupować siano, słomę, zboże dla koni, jajka, mleko, kokoty jakieś, warzywa dla gości a po 10 latach dzierżawy to dzieci będą dorosłę i znowu dzierżawa, bo nie mają z czego Krus-u opłacić, żeby od razu nie zostać pracodawcą to na czas rozruchu agro dzierżawa na rok, dwa. Zatrudniając kobietę to i dzieci pomogą za drobną opłatą oczywiście Dzierżawiąc komuś 2/3 gospodarstwa to nie Ty Brazo będziesz robić biznes Jeżeli moje myśli są nie uczesane to jtylko dlatego, że kawy jeszcze nie piłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.02.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Jamles spólkę już utworzył..podoba mi sie taka nieczesana.. dobrego dnia.. a ja jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Swoją drogą - jeżeli sprzedający jest właścicielem 4,88 ha zgodnie z aktem notarialnym, to ja nie wiem, dlaczego w ogóle bierze się pod uwagę dopłacanie komukolwiek jakichś pieniędzy za jakieś wyimaginowane swoje -nie-swoje-hektary. Albo facet sprzedaje całość i cześć, albo żegnamy. A gdzie on znajdzie w tych czasach kupca? Teraz sprzedać gospodarę to jak milion w totka wygrać. Poza tym, Braza - wartość tej ziemi w tej chwili co dnia spada. W chwili finalizowania transakcji powinnaś jeszcze negocjować obniżenie ceny. No i pozostaje to, o czym rozmawiałyśmy - nie masz żadnych zobowiązań wobec nikogo, kupując tę ziemię. A musisz przecież mieć siano, warzywa i te inne sprawy, jak Jamles mądrze gada, nie mówiąc o miejscu pod stajnie, padoki i różne inne ważne sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.02.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Gwoździk ... chodzi cały czas o NW ... ale też nam z lekka śmierdzi ... użyłem takiego słowa, nie po to żeby Was zniechęcić Broń Boże ... bo czasami sprawy są skomplikowane a ludzie całkowicie uczciwi ... ... z jednej strony... lepiej dwa razy się czemuś przyjrzeć niż później żałować... ... z drugiej strony ... czasami trzeba podjąć ryzyko, żeby potem nie żałować ... ...i bądź tu mądry człowieku ... cześć, tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.02.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 po prawdzie zgodze sie jamlesem i depeesia albo sprzedaja te prawie 5h albo pan y wydziela dzialke i sprzedaje ci 1,5 h nie daj sie zbalamucic kobieto ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.02.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 jeżeli już kupisz to siedlisko to pamiętaj -- kup krowę -- abyśmy z froszką mieli co doić .... ...dla pewności ja będę doił ... bo froszka blondyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.02.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 jeżeli już kupisz to siedlisko to pamiętaj -- kup krowę -- abyśmy z froszką mieli co doić .... ...dla pewności ja będę doił ... bo froszka blondyna dla wiekszej jasnosci.....dojona bedzie krowa P.s. blondyna moze ci najwyzej potrzymac .....ogonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.02.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 P.s. blondyna moze ci najwyzej potrzymac .....ogonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Matko, od rana o ogonkach gadajom Cześc Kochani, widzę że mój Szanowny Pan dorwał się do pisania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 20.02.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Matko, od rana o ogonkach gadajom Cześc Kochani, widzę że mój Szanowny Pan dorwał się do pisania... a na skypa nie miałaś iść siadaj i gadaj dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Siedze i gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 20.02.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ufffff buziaki przekaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.02.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Czeeeee Kjójiku Wusia, zaraz podeslę ten akt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts