jea 20.02.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Czeeeee Kjójiku Wusia, zaraz podeslę ten akt. jamlesa wersja też dobra ale kobita na to nie pójdzie, ona na Was chce cosik ugrać ja jestem za podziałem a dalej niech się dzieje wola nieba i skrzypce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Decyzja zapadła ... albo podział, albo do widzenia, ja się babrać nie mam zamiaru!!! I co Wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aaaaa ... i jeszcze małe cóś ... szukamy innej posiadłości, może być w tych samych okolicach, czyli Pojezierze Drawskie ... mówi Wam to coś, Kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 20.02.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Decyzja zapadła ... albo podział, albo do widzenia, ja się babrać nie mam zamiaru!!! I co Wy na to??? bardzo rozsądna decyzja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.02.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Decyzja zapadła ... albo podział, albo do widzenia, ja się babrać nie mam zamiaru!!! I co Wy na to??? bardzo dobra decyja, trochę dłuższa czasowo ale bezpieczna ta druga , o której mówiłem wczoraj (dzisiaj) G. jest korzystniejsza ale wymaga dogadania się...z tym może być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.02.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 rozsądnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Jasne, że rozsądnie. I jeszcze alternatywna oferta kupna fajnego siedliska w zanadrzu musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.02.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Decyzja zapadła ... albo podział, albo do widzenia, ja się babrać nie mam zamiaru!!! I co Wy na to??? chyba będzie do widzenia jak podział to te 1,5ha na konie będzie wystarczjące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 dzień dobry ło nagadałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.02.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Decyzja zapadła ... albo podział, albo do widzenia, ja się babrać nie mam zamiaru!!! I co Wy na to??? chyba będzie do widzenia jak podział to te 1,5ha na konie będzie wystarczjące Może, ale nie musi, wtedy będziemy myśleć o "drugiej stronie" czyli działce będącej w posiadaniu inej pani i leżącej tuż obok. A ja pytając "Co Wy na to" miałam na myśli ... namiarki Sama też szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.02.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 jak podział to te 1,5ha na konie będzie wystarczjące dobrze jest mieć 5 ha, ale 1,5 też jest ok w tej chwili mam 1,6 ha i jak stanę na tarasie, to końca nie widzę niestety przeliczeniowego nie mam nawet 1 ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Skąd ja to znam Mnie to się nawet nie chce iść na koniec działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.02.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Brazia - decyzja rozsądna z tym podziałem. jak najbardziej. Będzie CZYSTO. Ale ile chcecie wydzielić? 1,5 ha dla siebie i reszta dla niej czy "oddać" Pani tylko 1 ha co by miała na rolnika? Rozumiem, że "na wszelki zaś" rozglądacie się za czym innym jeśli tu sprawy nie wyczyścicie?To tez jest dobre. Strategia (moja też ) PLANU B Z tymi cenami ziemi co mówi DPSia to uważaj.. Ceny ziemi budowlanej spadają,ale z rolną, szczególnie jeśli nie leży w pobliżu dużych miast (a po takich terenach się poruszamy... ) to nie tak. Jej ceny podczas ostatnich szaleństw nie podniosły się zbytnio i teraz tez nie spadną.. A cena w NW z tymi 5 ha była bardzo korzystna. Z 1,5 to już można by negocjować Jeśli szukasz czegoś podobnego z grubsza rzecz biorąc to ja zobaczę co tam mam w swoich linkach w kompie... A może napisz nam po prostu w skrócie CO WAS INTERESUJE! Czyli CZEGO SZUKACIE. Trzymam kciuk ogólnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.02.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Widzę, że laptop odżył, Gagatko Cieszy mnie to bardzo Wyślę to co obiecywałam No i co dalej.....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.02.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 wróciłam jak mi hydraulicy zorali dom juz nie mam ładnie Braza: http://krokodylowy.webpark.pl/dom_na_sprzedaz.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.02.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 http://dwagrosze.blogspot.com/2008/10/inwestowanie-w-grunt-2.html http://www.przetargi.pl/zamowienia-publiczne-137845 http://www.otodom.pl/index.php?mod=show&insId=472567[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.02.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ogłoszenie I z brzegu:http://www.kontakt-st.pl/nieruchomosci/ogl/poz23sp.htm a tu druga pozycja:http://www.polskienieruchomosci.net/fun.php?qid=sdo&page=1&_woj=-&typ_filt=x&typ_sort=Fdatc&ar=0&onlyb=0&okM=0&okW=0&okG=0&okL=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Braza, bo jest taka koncepcja, zeby latem zjazd w Kolobrzegu zrobic, wiec musisz sie z tym siedliskiem pospieszyc, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Piąteczko, dzięki, będę oglądać i wybrzydzać Gagaciu, wyślę, obiecuję, ale muszę się jakoś zorganizować, narazie za chwilę lecimy do stajni ... w niedzielę zawody, dziewczyny muszą chwilę potrenować! Mamy drugie na oku ... na Mazurach co prawda, ale za to obok przyjaciół Zobaczymy, czekamy na rozsądniejszą cenę, bo ta aktualna jest zaje...szcza!! A szukamy właśnie czegoś takiego ... sporo ziemi, żeby było miejsce na halę, stajnię i ujeżdżalnie odkryte, no i padoki dla koni, mile widziana stajnia, chociaż niekoniecznie. No i dom ... w jako takim stanie, żeby remont nas nie zabił finansowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts