braza 20.02.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Braza, bo jest taka koncepcja, zeby latem zjazd w Kolobrzegu zrobic, wiec musisz sie z tym siedliskiem pospieszyc, wiesz? Noż qurna mus!!!!!! Tylko że to niekoniecznie będzie Kołobrzeg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 20.02.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 braza sprawdź te ogłoszenia http://www.allegro.pl/item555655860_okazja_dom_nad_jeziorem.html http://www.otodom.pl/index.php?mod=show&insId=1644387 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Braza, bo jest taka koncepcja, zeby latem zjazd w Kolobrzegu zrobic, wiec musisz sie z tym siedliskiem pospieszyc, wiesz? Noż qurna mus!!!!!! Tylko że to niekoniecznie będzie Kołobrzeg.... Braza, awatarek Ci wcielo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 20.02.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 http://www.otodom.pl/index.php?mod=show&insId=1025807 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.02.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Mamy drugie na oku ... na Mazurach co prawda, ale za to obok przyjaciół jeżeli blisko do jeziora ... to znaczy, że i blisko mojej działki kupuj na Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Może fotosik odmówił współpracy Sprawdze to później, narazie szukam .... Justynka, dzięki Gwoździk, a na priva dasz mi dokłądnie, gdzie Ty masz ... przepraszam, jeśli o tym już pisałeś, zakręcona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.02.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Gwoździk, a na priva dasz mi dokłądnie, gdzie Ty masz ... przepraszam, jeśli o tym już pisałeś, zakręcona jestem nie o Gwoździkowej myślę ... bo Gwoździkowa w Mazowieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aaaaa...no mówiłąm, żem zakręcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.02.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 nie dziwię się ... 200 postów o siedlisku, full propozycji ... ale teraz to już się odkręć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 http://www.otodom.pl/index.php?mod=show&insId=1025807 Ale swietny ten dom. Tak z wierzchu przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.02.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 zgadza się ... ale działka dla koników za mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.02.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 wymaga rozwijania: http://www.bit-nieruchomosci.pl/oferta.php?&page=2&szukaj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.02.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja myślę, że to wszystko albo za małe albo za duży remont jest potrzebny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.02.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Braza, podziwiam Cię za wytrwałość i powinnaś dostać nagrodę za dążenie do celu gratuluję. Będę nadal czytać Twój dziennik i mocno trzymam kciuki za powodzenie Waszego planu zakupu działki i wybudowania się. Marzenia się spełniają, ja to wiem, zapytasz skąd - z życia, Wam też się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Bry wieczór!Pół dnia człowieka nie ma, a tu się tak dużo dzieje. Braza, myślę, że to słuszna decyzja. Wprawdzie te świerki..., ale tam za dużo tajemnic. Takie kupowanie kota w worku. Gdyby wszystko bylo OK, to nie istniałaby pani X właścicielka-niewłaścicielka większej części tej ziemi (a może po wydzieleniu okaże się, że ona sprzedała państwu Y 1,5 ha, ale nie te, na których postawili dom?), nie byłoby prądu budowlanego i nieoddanego do użytkowania domu ("bezodbiorowy" nie znaczy niewymagający oddania do użytkowania)... Skoro od tak dawna próbują to sprzedać, to najpierw niech wyprostują te wszystkie sprawy i dopiero biorą sie za sprzedawanie. A właściwie, to dlaczego sprzedają? Może namieszali w papierach i nie wiedzą, jak to wyprostować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Braza, bo jest taka koncepcja, zeby latem zjazd w Kolobrzegu zrobic, wiec musisz sie z tym siedliskiem pospieszyc, wiesz? No właśnie, ja już zplanowałam w grafiku wyjazd do ciebie i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Braza, bo jest taka koncepcja, zeby latem zjazd w Kolobrzegu zrobic, wiec musisz sie z tym siedliskiem pospieszyc, wiesz? No właśnie, ja już zplanowałam w grafiku wyjazd do ciebie i co? My też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Braza, bo jest taka koncepcja, zeby latem zjazd w Kolobrzegu zrobic, wiec musisz sie z tym siedliskiem pospieszyc, wiesz? No właśnie, ja już zplanowałam w grafiku wyjazd do ciebie i co? My też! To może jakos zgrajmy te grafiki , zeby Braza nie musiała w każdy weekend gosci przyjmowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.02.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 a Wy (Braza i Verunia) ... u fryzjera jesteście, czy co ... i na nowe awatarki czekacie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Fotosik nas zbanował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts