Agduś 20.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Mnie Fotosik zaszantażował, że usuną zdjęcia najbardziej oglądane na forumie, więc im zapłaciłam 1,5 zł. Następnie przeprosiłam się z IS - mam nadzieję, że tamci mi nie każą płacić w euro albo innych dolarach Regulaminu nie przeczytałam, bo po angielsku, a ja analfabetką jestem PS A ja widzę Wasze avatarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Regulaminu nie przeczytałam, bo po angielsku, a ja analfabetką jestem prześlij mi ...przetłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Mnie Fotosik zaszantażował, że usuną zdjęcia najbardziej oglądane na forumie, więc im zapłaciłam 1,5 zł. Następnie przeprosiłam się z IS - mam nadzieję, że tamci mi nie każą płacić w euro albo innych dolarach Regulaminu nie przeczytałam, bo po angielsku, a ja analfabetką jestem PS A ja widzę Wasze avatarki. Zrob sobie konto na photobucket. Tam jest transfer miesieczny 25 GB, na fotosiku teraz 1 GB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Wybaczcie mi zamilknięcie, ale niestety w domu jest tylko jeden komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Megana - witam serdercznie i dziękuję za ciepłe słowa Zostań na dłużej, zazwyczaj bardzo wesoło tutaj jest Fotosika olewam ... przechodze na Photobucket!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Gwoździkuuuuuuuu ... jak wrzucić adres awatarka z photobucketa?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Jestem genialna!!!!!!!! Dobra, to ja się ustosunkowuję do tego, co napisaliście: po pierwsze primo: ten zjazd w końcu będzie ... w innym przypadku cholera jasna mnie weźmie albo i coś gorszego jeszcze!!!! Po drugie primo: szukamy alternatywy przynajmniej tak dobrej jak ta a może i lepszej - Mazury ???? ... dlaczego nie??? Kto wie, jak tak dalej pójdzie to i Kraków w grę zacznie wchodzić.... Po trzecie primo .... no cóż z lekka mnie niechęć ogarnęła dzisiaj, ale już przechodzi ... powoli. Szczerze to ... Maylandzia ma rację: Czy ja qur....a nie mogę, tak po prostu, czegoś znaleźć i móc to zwyczajnie kupić?????? Ciągle pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Regulaminu nie przeczytałam, bo po angielsku, a ja analfabetką jestem prześlij mi ...przetłumaczę http://www.imageshack.us/ Gdzieś tam pewnie jest... Nie tłumacz całego, napisz tylko, czy będą chcieli ode mnie kasę albo jakąś inną zapłatę (w naturze? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Jestem genialna!!!!!!!! Dobra, to ja się ustosunkowuję do tego, co napisaliście: po pierwsze primo: ten zjazd w końcu będzie ... w innym przypadku cholera jasna mnie weźmie albo i coś gorszego jeszcze!!!! Po drugie primo: szukamy alternatywy przynajmniej tak dobrej jak ta a może i lepszej - Mazury ???? ... dlaczego nie??? Kto wie, jak tak dalej pójdzie to i Kraków w grę zacznie wchodzić.... Po trzecie primo .... no cóż z lekka mnie niechęć ogarnęła dzisiaj, ale już przechodzi ... powoli. Szczerze to ... Maylandzia ma rację: Czy ja qur....a nie mogę, tak po prostu, czegoś znaleźć i móc to zwyczajnie kupić?????? Ciągle pod górkę Po pierwsze primo - OCZYWIŚCIE, że zjazd się odbędzie! Ja w Ciebie wierzę! Po drugie primo - Alternatywne alternatywy są, więc na pewno znajdzie się cóś najlepszego na świecie. I jeżeli będzie to w okolicach Krakowa, to... masz stałych klientów! Po trzecie primo - niechęć odpędzaj. Jakby co, to pomogę, tylko daj znać, że trzeba miotłą pomachać na nią abo i czymś groźniejszym (np. Emi poszczuć...). Poza tym, skąd wiesz, że to "pod górkę"? Może cóś czuwa nad Wami, żebyście wreszcie znaleźli to NAJLEPSZE, które dla Was jest już od dawna przygotowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Agduś ... ja za każdym razem nie mogę wyjść z podziwu, jaka Ty mądra Kobieta jesteś!!!!! No, to skupiamy się na tym NW a jak nie będa chcieli, to kij im w ucho, szukamy dalej!!!! I dlaczego jeszcze nikt do cholery nie pochwalił mojego awatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 a Wy (Braza i Verunia) ... u fryzjera jesteście, czy co ... i na nowe awatarki czekacie ... Ogoliłam głowę ... z żalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Agduś ... ja za każdym razem nie mogę wyjść z podziwu, jaka Ty mądra Kobieta jesteś!!!!! No, to skupiamy się na tym NW a jak nie będa chcieli, to kij im w ucho, szukamy dalej!!!! I dlaczego jeszcze nikt do cholery nie pochwalił mojego awatarka ŚŚŚŚŚliczny awatarek! I proszę mi tak nie kadzić, bo się zawstydzam za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nooo ... księżniczka będzie usatysfakcjonowania ... tak myślę... P.S. Umiesz się wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Braza, bo jest taka koncepcja, zeby latem zjazd w Kolobrzegu zrobic, wiec musisz sie z tym siedliskiem pospieszyc, wiesz? No właśnie, ja już zplanowałam w grafiku wyjazd do ciebie i co? My też! Tiaaa... A te wcześniejsze ustalenia letnie to już nieważne, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Pisałam u kaski ale powtórzę - fajny avatarek Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 I dlaczego jeszcze nikt do cholery nie pochwalił mojego awatarka No jak nikt, no jak U mnie chwaliłam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Pisałam u kaski ale powtórzę - fajny avatarek Brazunia Na tym zdjęciu nie widac, ale Jej Wysokość jest zasmarkana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 no Brazula wreszcie pozytywne myślenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 I dlaczego jeszcze nikt do cholery nie pochwalił mojego awatarka No jak nikt, no jak U mnie chwaliłam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Braza, bo jest taka koncepcja, zeby latem zjazd w Kolobrzegu zrobic, wiec musisz sie z tym siedliskiem pospieszyc, wiesz? No właśnie, ja już zplanowałam w grafiku wyjazd do ciebie i co? My też! Tiaaa... A te wcześniejsze ustalenia letnie to już nieważne, nie? No jak nieważne Taż lato długie jest!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts