braza 22.02.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ... popołudnie Księżniczki pojechały na czysto ... zero zrzutek, czas w normie! Za to Jej Wysokość Brazylia odmówiła skoku na wyższych przeszkodach, nawet do hali nie chciała już wejśc!! Jechała pod koleżanką ze stajni ... totalna zlewka ... ta klaczka to kawał cholery jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.02.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ... popołudnie Księżniczki pojechały na czysto ... zero zrzutek, czas w normie! Za to Jej Wysokość Brazylia odmówiła skoku na wyższych przeszkodach, nawet do hali nie chciała już wejśc!! Jechała pod koleżanką ze stajni ... totalna zlewka ... ta klaczka to kawał cholery jest!!! ciekawe po kim to ma............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.02.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Po Mamusi zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.02.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 O, i taka strategia mi się podoba! Dzień dobry. no Wu mosz łeb znaczy się główka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ... popołudnie Księżniczki pojechały na czysto ... zero zrzutek, czas w normie! Za to Jej Wysokość Brazylia odmówiła skoku na wyższych przeszkodach, nawet do hali nie chciała już wejśc!! Jechała pod koleżanką ze stajni ... totalna zlewka ... ta klaczka to kawał cholery jest!!! ciekawe po kim to ma............... W życiu nie zgadnę ... Marjuszek ... no wiesz Wusia, masz łep (jak to Jamles słodko ujął) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Widać wyłącznie pod Wami ma zamiar startować i nikt jej nie będzie gadał, co ma robić. No i gratulacje, przekaż koniecznie Córci i Brazylce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Na to właśnie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.02.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 braza konik po prostu wie kto jego Pani i tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.02.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Cześć Szefowa ... jak tam siedliskowe rozważania.... PS. Fajne zdjęcie na awatarku ... .... Księżniczka wygląda tak, jakby o coś prosiła .... lub jakby była czymś zaskoczona ... .... niestety nie znam "końskiej" mowy ciała .... ..... może czas zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No to se pospałam Zmogło zresztą całą rodzinę! Czas się brać za łązienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Coś nowego słychać w temacie? Czyba jutro zadzwonicie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Dobry wieczór!Ciekawam okrutnie, co wyniknie z Waszej stanowczej postawy. Czy państwo Y są naprawdę bardzo zainteresowani sprzedażą, czy też nie. A może jednak będą czekali na kogoś, kto się w końcu połakomi na te darmowe hektary i nie będzie miał oporów moralnych, żeby panią Y brutalnie skonfrontować z prawdą...Moim zdaniem to Wy za mało tych siedlisk oglądnęliście. Ja nie mówię, że to, to nie jest TO. Może jest. Ale ile widzieliście? My, chcąc głupi dom kupić, oglądnęliśmy ze dwadzieścia albo i więcej (potem Andrzej oglądał sam) i... żaden nam nie odpowiadał. A takie siedlisko to większa sprawa i więcej warunków musi spełniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 dobry wieczór no gdzie tam łeb mam bezczelnie zerżnęłam nauki Neferci w kwestii negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Dobry wieczór! Ciekawam okrutnie, co wyniknie z Waszej stanowczej postawy. Czy państwo Y są naprawdę bardzo zainteresowani sprzedażą, czy też nie. A może jednak będą czekali na kogoś, kto się w końcu połakomi na te darmowe hektary i nie będzie miał oporów moralnych, żeby panią Y brutalnie skonfrontować z prawdą... Moim zdaniem to Wy za mało tych siedlisk oglądnęliście. Ja nie mówię, że to, to nie jest TO. Może jest. Ale ile widzieliście? My, chcąc głupi dom kupić, oglądnęliśmy ze dwadzieścia albo i więcej (potem Andrzej oglądał sam) i... żaden nam nie odpowiadał. A takie siedlisko to większa sprawa i więcej warunków musi spełniać. mądre słowa Agduś .... ...my szukaliśmy siedliska .... .... dwa lata ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Nie wiem, co wyniknie ... albo coś albo wielkie "g" ... czwartej alternatywy nie ma Obejrzeliśmy kilka tych siedlisk, nawet jadąc do NW nadprogramowo Pan z biura pokazał nam dwa, ale jednak to nie to. Tak jak mówiłam, znajdujemy takie, którym potrzebny jest albo wielki remont albo bez remontu - wielka kasa na nie! Są rzeczy, których nie możemy przeskoczyć i to mnie wqu...wia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Nie wiem, co wyniknie ... albo coś albo wielkie "g" ... czwartej alternatywy nie ma Obejrzeliśmy kilka tych siedlisk, nawet jadąc do NW nadprogramowo Pan z biura pokazał nam dwa, ale jednak to nie to. Tak jak mówiłam, znajdujemy takie, którym potrzebny jest albo wielki remont albo bez remontu - wielka kasa na nie! Są rzeczy, których nie możemy przeskoczyć i to mnie wqu...wia! No to poniekąd jest logiczne... acz bolesne... Gdzieś jednak jest siedlisko idealne. I czeka! Moja koleżanka kupiła dawno, dawno temu siedlisko (też na konie ) z dożywotnicą. I nieźle na tym wyszła, bo owa pani mieszkała tam tylko latem, resztę roku spędzała u dzieci. Poza tym była w porządku, wymagań z kosmosu nie miała... No ale z tym można też źle trafić... A biznes tej koleżance długo kulał i nie wiem, czy w końcu coś z tego wyszło, ale to juz całkiem inna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ja pocieszam się tym, że nie chcę od razu wyładować kupy szmalu na wielki biznes!! Zacznę z 3-4 końmi i jakimś niedużym domkiem, a co dalej zobaczymy. Jeśli będzie kulało zbyt długo, damy sobie spokój z ładowaniem kasy, a zaczniemy po prostu żyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ...95 % ludzi lubi słuchać tych, którzy mówią to ...co oni sami chcą usłyszeć ... ... i wtedy zazwyczaj podejmują "nie swoje" decyzje..... ... na szczęście jest jeszcze te 5 % "innych", którzy przede wszystkim słuchają własnego ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 A ja na którą grupę się łapię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Koleżanka, o której wspomniałam, popełniła zasadniczy błąd - zaczęła od kupienia siedliska w miejscu wprawdzie dosyć atrakcyjnym, ale bez zaplecza w postaci miejsc noclegowych a nawet bez jakiejkolwiek szatni czy świetlicy i od kupienia koni, które się nie bardzo nadawały do prowadzenia nauki jazdy na nich. Do tego, nie miała OSOBOWOŚCI. Wiesz, o co chodzi - do niektórych się przyjedzie na jazdę, nawet, gdy szatni porządnej nie ma, od innych się ucieka z luksusowego ośrodka. Ja tam do niej nic nie miałam, lubiłam ją i fajnie nam się gadało, ale nie umiala przyciągnąć ludzi. No i pomysłu nie miała - ani "klubu" dla zaprzyjaźnionych, pomagających i jeżdżących za pół ceny, ani luksusowego ośrodka dla wymagających i płacących grubą kasę ani nawet niczego pośredniego. A Ty masz pomysły, masz OSOBOWOŚĆ, konie kupisz sensowne i siedlisko w atrakcyjnym miejscu położone nabędziesz, zapewniając przyzwoite warunki i atrakcyjne ceny! Jesteś skazana na sukces! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts