Gwoździk 22.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ... na to pytanie ....sama sobie musisz odpowiedzieć .... PS. lepiej już sobie pójdę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ... na to pytanie ....sama sobie musisz odpowiedzieć .... PS. lepiej już sobie pójdę..... Asekurant! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Mam nadzieję Agduś, że się nie mylisz co do mnie... czasami sama w pewne rzeczy powątpiewam ... Gwoździku, sądzę że jednak załapię się na te 5% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Gwoździk nie odpowie. Teraz. Naprawdę zwiał. Chyba. Ja sama zabrłam się za coś, czego bardzo chcę, a boję się, że nic z tego nie wyjdzie... Tak to już jest! Ale trzeba spróbować. Chociaż fakt, że brakuje mi tego czegoś, co pozwoliłoby postawić wszystko na jedną kartę. A może to zależy od stawki? Na szczęście nie muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.02.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Asekurant! ...niekoniecznie ... zapomniałem dopisać, że 95 % pisze to co inni chcą usłyszeć ... ... i 5% tych co piszą "inaczej" ... niekoniecznie mając złe zamiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Boję się, ale chcę spróbowac! Strach to się bierze tylko z tego, że jest przecież jeszcze Karla ... zresztą, sama wiesz... Idę spać, chyba w stan przypominający hibernację dzisiaj wpadłam przez kilka godzin na śniegu i mrozie, mam wrażenie jakbym nie spała 5 dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.02.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Boję się, ale chcę ... ...prawdziwa kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Boję się, ale chcę ... ...prawdziwa kobieta Dzięki, bo ja sama chwilami mam wątpliwości, zbyt dużo testosteronu wyczuwa u siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.02.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Gwoździk nie odpowie. Teraz. Naprawdę zwiał. Chyba.. ...prawdziwa kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Strach to się bierze tylko z tego, że jest przecież jeszcze Karla ... zresztą, sama wiesz... ...nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 hehe dwie bardzo udane diagnozy...huffnalek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Asekurant! ...niekoniecznie ... zapomniałem dopisać, że 95 % pisze to co inni chcą usłyszeć ... ... i 5% tych co piszą "inaczej" ... niekoniecznie mając złe zamiary Gdzieś jeszcze są ci, którzy coś sobie wymyślają, z sensem nawet, ale trochę brakuje im wiary we własne siły i wtedy chcą usłyszeć, że im się uda. Podejmują swoje decyzje, ale łatwiej im, kiedy ktoś powie "uda się" i poklepie po ramieniu, nawet nie mając pewności, że tak będzie. No bo przeca i ci pytający, słysząc "uda ci się" wiedzą, że to tylko akt wiary, a nie pewność. No i gdzieś jeszcze po drodze jest kwestia uczciwości odpowiadających, ale nad tym pytający muszą sami podumać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Strach to się bierze tylko z tego, że jest przecież jeszcze Karla ... zresztą, sama wiesz... ...nie wiem Prawdziwa kobieta .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Gwoździk nie odpowie. Teraz. Naprawdę zwiał. Chyba.. ...prawdziwa kobieta Nooo, mężczyzną się nie czuję... Nie muszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.02.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Strach to się bierze tylko z tego, że jest przecież jeszcze Karla ... zresztą, sama wiesz... ...nie wiem Prawdziwa kobieta .... REMIS ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Asekurant! ...niekoniecznie ... zapomniałem dopisać, że 95 % pisze to co inni chcą usłyszeć ... ... i 5% tych co piszą "inaczej" ... niekoniecznie mając złe zamiary Gdzieś jeszcze są ci, którzy coś sobie wymyślają, z sensem nawet, ale trochę brakuje im wiary we własne siły i wtedy chcą usłyszeć, że im się uda. Podejmują swoje decyzje, ale łatwiej im, kiedy ktoś powie "uda się" i poklepie po ramieniu, nawet nie mając pewności, że tak będzie. No bo przeca i ci pytający, słysząc "uda ci się" wiedzą, że to tylko akt wiary, a nie pewność. No i gdzieś jeszcze po drodze jest kwestia uczciwości odpowiadających, ale nad tym pytający muszą sami podumać. Nie dało się tego bardziej skomplikować.. Dokładnie tak! Wiem co chcę, to chyba ma sens, ale przychodza chwile, gdy mam stracha i właśnie wiary brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Asekurant! ...niekoniecznie ... zapomniałem dopisać, że 95 % pisze to co inni chcą usłyszeć ... ... i 5% tych co piszą "inaczej" ... niekoniecznie mając złe zamiary Gdzieś jeszcze są ci, którzy coś sobie wymyślają, z sensem nawet, ale trochę brakuje im wiary we własne siły i wtedy chcą usłyszeć, że im się uda. Podejmują swoje decyzje, ale łatwiej im, kiedy ktoś powie "uda się" i poklepie po ramieniu, nawet nie mając pewności, że tak będzie. No bo przeca i ci pytający, słysząc "uda ci się" wiedzą, że to tylko akt wiary, a nie pewność. No i gdzieś jeszcze po drodze jest kwestia uczciwości odpowiadających, ale nad tym pytający muszą sami podumać. Nie dało się tego bardziej skomplikować.. Dokładnie tak! Wiem co chcę, to chyba ma sens, ale przychodza chwile, gdy mam stracha i właśnie wiary brakuje... I wtedy ktoś Ci musi dać kopa! Pozytywnego. A dalej to już idzie z górki do... kolejnego zakrętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No i gdzieś jeszcze po drodze jest kwestia uczciwości odpowiadających, ale nad tym pytający muszą sami podumać. ...no i doszliśmy do punktu finalnego konstrukcji .... jak to mawiał mój mądry belfer w szkole średniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No i gdzieś jeszcze po drodze jest kwestia uczciwości odpowiadających, ale nad tym pytający muszą sami podumać. ...no i doszliśmy do punktu finalnego konstrukcji .... jak to mawiał mój mądry belfer w szkole średniej Łał! Postawiłam kropkę nad "i"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Tę finalną konstrukcję zaraz szlak trafi, jak się nie prześpię Idę kochani, ppowoli przestaję inteligencją przypominać istotę ludzką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts