Agduś 22.02.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Na razie nie bełkotalaś zbytnio, ale lepiej idź spać, skoro samoocena tak Ci spada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.02.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No i gdzieś jeszcze po drodze jest kwestia uczciwości odpowiadających, ale nad tym pytający muszą sami podumać. ...no i doszliśmy do punktu finalnego konstrukcji .... jak to mawiał mój mądry belfer w szkole średniej Łał! Postawiłam kropkę nad "i"? TY ???? PS. Grunt to wysoka samoocena !!! ...ja też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No i gdzieś jeszcze po drodze jest kwestia uczciwości odpowiadających, ale nad tym pytający muszą sami podumać. ...no i doszliśmy do punktu finalnego konstrukcji .... jak to mawiał mój mądry belfer w szkole średniej Łał! Postawiłam kropkę nad "i"? TY ???? PS. Grunt to wysoka samoocena !!! ...ja też tak mam Niska to rodzaj ułomności... Zbyt niska... Chociaż w niektórych przypadkach to tylko realizm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.02.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 cześć pozdrawiam i lecę.. http://www.oferty.net/wyniki/?typ=z&idwarunkow=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.02.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Cześć Szefowa kiedy jedziesz się rozmówić z tą babką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Cześć, chyba mi inteligencja wzrosła W tym tygodniu, ale kiedy to zależy od koleżanki nas tam wiozącej i wyjazdu Szanownego Pana do Wawy po patent oficerski. Albo jutro, albo w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.02.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 chyba powinnaś iść na całość .. albo w to baka wchodzi ... albo do widzenia ... ....może będziesz żałować.... ale znajdziesz prędzej czy później coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.02.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 do Wawy po patent oficerski. a kto ten Patent będzie wręczał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Tak zrobimy ... poza tym cały czas siedzimy w necie i szukamy innych ofert. Piąteczko, cześć i miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 do Wawy po patent oficerski. a kto ten Patent będzie wręczał? Na szczęście nie Pan Prezydent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.02.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 no kochani, jak wawie oboje będziecie, to koniecznie na kawę wpadnijcie.. nie ma lekko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Piąteczko, tylko Szanowny Pan jedzie, ja zostaję ... niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Piąteczko, tylko Szanowny Pan jedzie, ja zostaję ... niestety. No coś Ty??? Czemu nie jedziesz??? Ja też nie pojechałam, gdy ówczesny minister sprawiedliwości wręczał cóś Andrzejowi. Nawet zdjęcie z nim ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 O Boze, zdjecie z zebrem bym schowala gleboko, gleboko... Czesc Braza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.02.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ... ale, o sooo chodzi ... na wypadek wszelki Gratutacje Wszystkim za Wszystko ... w związku z tym, "że co" ... że coś tam, coś tam ... ten, tego, no, ... po dwóch imprach jestem i poprawinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witanko. Widzę, że portret psychologiczny ewentualnych inwestorów wczoraj tutaj dokładnie został nakreślony. No i czuję się pokrzywdzona - nie zostałam nazwana prawdziwą kobietą... A Braza na pewno sobie poradzi z kupnem siedliska, oby tylko już nie musiała za długo walczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 O Boze, zdjecie z zebrem bym schowala gleboko, gleboko... Czesc Braza. To było jeszcze wcześniej, a minister sięgał Andrzejowi do łokcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 O Boze, zdjecie z zebrem bym schowala gleboko, gleboko... Czesc Braza. To było jeszcze wcześniej, a minister sięgał Andrzejowi do łokcia. To jeszcze gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 O Boze, zdjecie z zebrem bym schowala gleboko, gleboko... Czesc Braza. To było jeszcze wcześniej, a minister sięgał Andrzejowi do łokcia. pan cyranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 O Boze, zdjecie z zebrem bym schowala gleboko, gleboko... Czesc Braza. To było jeszcze wcześniej, a minister sięgał Andrzejowi do łokcia. pan cyranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts