Piątka 25.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 nie wiem czy i sie podoba, ale z widokiem na morze http://www.futuracucine.it/img/print/diana/2.jpg http://www.futuracucine.it/dettaglio_diana.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Witanko, wiatnko!! Miewamy się dobrze A jak tam u Was, humory dopisują??Łeb mi napier...... Wiedziałam. Bo mnie też.............................................. boli. Ale za to widoki piękne z tej Piątkowej kuchni! Kuchnia za nowoczesna jak dla mnie , ale widok - bosssski! Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nie wiedziałabym, jak się zachować w takiej kuchni A widok przecudny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.02.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Brazunia nie wiem jak sie rozwinela sytuacja ale ja dopiero dzisjaj uwidzialam te piekne zdjecia z jak na moj gust przecudownego miejsca!!!!!!!!!!!!!!! Okolica przepiekna - Domek na wzgórzu !!!!!!!!!!!!!! Cudownie!!!!!!!! Pozdraiwam serdecznie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Kola, jeszcze się nie rozwinęła, spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Śledzę temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 w tej kuchni mozna sie .........gonic jak dla mnie za duza , syfiara jestem totalna , musialabym urlop brac zeby w niej posprzatac poza tym nie moj art ... ale widoczek..hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ta kuchnia to jakieś fiksum dyrdum Lustrzane odbicie to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 faktycznie no chyba ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 syfiara jestem totalna Byś chociaż nie kłamała w żywe oczy, widziałam, u Ciebie to porządek elegancki jest, nie to, co u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ta kuchnia to moje klimaty I te widoki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 syfiara jestem totalna Byś chociaż nie kłamała w żywe oczy, widziałam, u Ciebie to porządek elegancki jest, nie to, co u mnie. przeciez u ciebie dokladnie jak u mnie teraz sama nie wiem .....syf czy porzadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nazwijcie to "porzadek inaczej" i będzie git Ja tam lubię kuchnie jak nic nie ma na wierzchu ale to nie realne u mnie. Zawsze coś gdzieś leży. A już notorycznie nie mam co zrobić z połówkami cebuli i cytryną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nazwijcie to "porzadek inaczej" i będzie git Ja tam lubię kuchnie jak nic nie ma na wierzchu ale to nie realne u mnie. Zawsze coś gdzieś leży. A już notorycznie nie mam co zrobić z połówkami cebuli i cytryną Ja myślałam, że tak będę mieć: wszystko na wierzchu w kuchni, ale o dziwo jakoś mi się tak chowa wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.02.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nazwijcie to "porzadek inaczej" i będzie git Ja tam lubię kuchnie jak nic nie ma na wierzchu ale to nie realne u mnie. Zawsze coś gdzieś leży. A już notorycznie nie mam co zrobić z połówkami cebuli i cytryną skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nazwijcie to "porzadek inaczej" i będzie git Ja tam lubię kuchnie jak nic nie ma na wierzchu ale to nie realne u mnie. Zawsze coś gdzieś leży. A już notorycznie nie mam co zrobić z połówkami cebuli i cytryną talerzyk ladny , ozdobny .....albo.....(jak tak robie) ....wkladam do lodowki w przegrodce na jajka , takie idealne wglebienia sa , ze az sie prosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No własnie na malutkim owalnym trzymam. Kurcze nie mam tych podstawek na jajka bo mi zginęły gdzieś I to pewnie jest powodem tego bałaganu!!! O widzisz, zlokalizowałam przyczynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No własnie na malutkim owalnym trzymam. Kurcze nie mam tych podstawek na jajka bo mi zginęły gdzieś I to pewnie jest powodem tego bałaganu!!! O widzisz, zlokalizowałam przyczynę najwazniejsze ze znasz diagnoze nie masz podstawek na jajka (takie na miekko ?) ? mam takie plaskie ze stali nierdzewki, moglyby nawet stac na blacie z ta cytryna i cebula i pelnic dekoracyjna role Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Rany boskie, o jakiej Wy kuchni mówicie??? Jeśli o tej ze zdjęć to .... no chyba nie myślicie, że tak zostanie, cooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Brazunia o anszych gadamy A na miękko to mam jakies kubeczki malutkie. Kurcze, moze kupię sobie jakieś nowe bo faktycznie to gdzieś mam taką zbieraninę Tak rzadko jemy jajka na miekko, ze nie pamietam czy w nowym domu robiliśmy Chyba zabrałam te kubeczki/kieliszki na jajka na miękko ze starego meiszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts