wu 26.02.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Brazula a Ty myślałaś że na te masaże to ja latam tak dla przyjemności tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 dzien dobry Kochana. ktos mi stresci co sie dzialo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Streszczenie ... w tym Agduś jest niezastąpiona! Ale jakąś marną namiastkę mogę spróbować Najpierw było o kuchniach i jajkach ... a właściwie to o podstawkach do jajek ... później Jamles z Królikiem falami straszyli ... Piąteczka nie nadążała za tematem i przytargała ze sobą autko na wiatr, żeby mieć jakieś szanse, a Wusia narzekała, że kończy się Jej macanie łapkami obcego chopa! Ja się zastanawiałam skąd wziąć miłego kolesia, który by nade mną w czasie jazdy na księżniczce lampę grzewczą trzymał ... to chyba wszystko Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 no to duzo stracilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Dzień dobry! Brazunia, widzę, że ładne streszczenie napisałaś, przydaje się praktyka z RW. Ale RW to chyba właściwie już nie ma. Tamtego RW. Szkoda, to był mój pierwszy wątek, z tak sympatycznymi i fajnymi ludźmi, że aż się chciało od rana otworzyć komputer. Ech, łza się w oku kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.02.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 kurba caly czas na bieżąco czytałem..ale jezdem tempy poloffy nie wychficiłek senkjujem braza...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.02.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 cześć co slychać ? bo mnie coś dziś żle chodzi internet.. o jakim RW piszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 o jakim RW piszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.02.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Piątka to taki wątek w którym się nabijało posty Cześć Brażuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Cześć A co się stało z RW???? stan agonalny prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 cześć wieczornie wróciłam.. ja tez nie wiem czy umiałabym tam pomieszkać..ale popatrzeć mogę a właściwie napatrzeć za okno.. jak Froszka mówi, tak ja mam wiele różności na wierzchu..a juz te kubki dzieci do szału mnie doprowadzają..nakaz płukać lub do zmywarki..a oni ...ehh namieszałam Braza ta kuchnią..podoba mi się..trochę się rano rozmarzyłam taakie strony znalazłam, że szok.. Froszka pięknie dzis wygladasz tylko jakoś solo? Dzień dobry po przerwie. Tak sobie czytam, zaległości nadrabiam i... jakby mój problem zkubkami! Ale ja rozwiązałam! Dzieckom kazałam wybrać po dwa kubki (TYLKO). Ja wiem, która, jaki ma. I nie wolno im pod żadnym pozorem zrobić sobie picia w innym! Jeżeli oba brudne - trudno, mają sobie same umyć! Na razie działa. My też mamy po dwa. Reszta schowana w spiżarce na wypadek gości, którzy wolą z kubka niż z filiżanki. Do szału doprowadzały mnie tabuny kubków wypełnionych do połowy, do 1/3, do 3/4, stojące na stole, na blacie i wszędzie. A kiedy pytałam "czyje to picie", odpowiedź nieodmiennie brzmiała "nie moje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 . Dlatego poszłam Lost'ów oglądać ... nie nadążam kochasz się w Sawyerze? Az tak głębokie to moje uczucie nie jest, ale lubię go Lost'ów uwielbiam, chociaż dopiero teraz ich odkryłam i ... za cholerę pewnych rzeczy nie pojmuję ... może właśnie dlatego... Wusia, w sobotę jedziemy! A gdzie tych Lostów oglądasz? Bo my oglądaliśmy wszystkie serie, które były w naszej TV. Na razie skończyło się na wyjeździe z wyspy i zastanawiam się, jak to można dalej ciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Streszczenie ... w tym Agduś jest niezastąpiona! Ale jakąś marną namiastkę mogę spróbować Najpierw było o kuchniach i jajkach ... a właściwie to o podstawkach do jajek ... później Jamles z Królikiem falami straszyli ... Piąteczka nie nadążała za tematem i przytargała ze sobą autko na wiatr, żeby mieć jakieś szanse, a Wusia narzekała, że kończy się Jej macanie łapkami obcego chopa! Ja się zastanawiałam skąd wziąć miłego kolesia, który by nade mną w czasie jazdy na księżniczce lampę grzewczą trzymał ... to chyba wszystko Dzień dobry No i nie mogłam od tego streszczenia zacząć? Dwie strony prawie przebrnęłam, zanim do niego doszłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.02.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 nadążałam.. wysłałam Brazi pojazd, by mogła szybko zwiać Agduś, u mnie ta metoda z kubkami nie przechodzi..chyba poprostu zrobię szafki na klucz i tylko po jednymnaczyniu pod ręką..tylko, że wtedy to jeszcze zarobię tytuł klucznicy..i będe co chwila chodzić i szykać klucza..nie wiem co lepsze.. mąż mówi, że dostał atrakcyjnieszą ofertę na dach z robena..a już było ustalone, że nibra..ja oszaleję..jak trudno podjąć decyzję..od swiąt siedzimy w dachach..raatunkuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 nadążałam.. wysłałam Brazi pojazd, by mogła szybko zwiać Agduś, u mnie ta metoda z kubkami nie przechodzi..chyba poprostu zrobię szafki na klucz i tylko po jednymnaczyniu pod ręką..tylko, że wtedy to jeszcze zarobię tytuł klucznicy..i będe co chwila chodzić i szykać klucza..nie wiem co lepsze.. mąż mówi, że dostał atrakcyjnieszą ofertę na dach z robena..a już było ustalone, że nibra..ja oszaleję..jak trudno podjąć decyzję..od swiąt siedzimy w dachach..raatunkuu... My mamy różne kubki - każdy inny, więc łatwo poznać, czy ktoś pije ze swojego, czy z cudzego. Na razie to działa. Wprawdzie podnoszą się głosy buntu, gdy któraś stwierdzi, że oba jej kubki są brudne, ale tłumię w zarodku. Bezlitośnie! A z tymi dachami, to ja Cie doskonale rozumiem. Dla pocieszenia dodam, że to przejdzie. I za jakiś czas (wcale nie taki długi) nawet nie pomyślisz o tym, z jaiej firmy masz dach i dlaczego akurat ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.02.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 doberek wiosna idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 U nas z kubkami jak u Agduś, a nawet bardziej. My z Mężem po 2 (1 do kawy, 1 do herbaty), chłopaki - WYŁĄCZNIE po jednym! I wszelkie próby używania innych tłumiłam też bezlitośnie. Teraz już przyzwyczajeni, każdy szuka za swoim kubkiem, więc to naprawdę dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Sprawa z kubkami jest u mnie przegrana, tylko ja wiecznie stoje nad zlewem i myje SWOJE filiżanki, Szanowny Pan jak jest, pija z jednego i myje sam ... całą resztę bajzlu robi córcia ... wiecznie Jej mało. Czekam, kiedy Katma zacznie pić z kubków... może wtedy będzie też myła... Wiosna idzie !!!! Kjójik prawdę gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ja mam znów probelm bo mam tego za duzo. Pełno kubków, filiżanek itd. Z drugiej strony zanim włączę zmywarke to sie brudzą kolejne i kolejne i kolejne..... i sie zmywara zapełnia Nie ma co narzekać. Dobrze, ze jest w czym pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Dobry wieczór mówię i pędzę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts