jamles 02.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ja tez chce szczegóły, Gwoździkowi to wolno - tak? Depesi też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.03.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 cześć ... ...melduję posłusznie, że nie znam żadnych szczegółów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.03.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Jeszcze mi się przypomniało - dostałaś może koński łeb? ....tak mi mafią zapachniało .... a na dodatek mój junior właśnie teraz gra na gitarze motyw z Ojca Chrzestnego ....czyżby zbieg okoliczności ??? ...no nie wiem, czy szybko odwiedzę DePeSzkę .... jeszcze mi głowę konia prześle komisarz Catani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 bon dziorno jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Jamlesiku, Ty nie nerwujsia, bo szczegółów to naprawdę nie ma! To co napisałam to prawda stopnia II (III stopnieprawdy znasz??)! Jak coś będzie więcej wiadomo, to powiem Depsia, melduję, że z mafią nie chcę mieć nic do czynienia, końskie łby mnie nie pociągają w przeciwieństwie do końskiej całości Ale pisałam u Ciebie, że przygalopował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.03.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 U nas ciągle brzydka pogoda, siąpi, chmury, bleeee... I ferii koniec, bleeee.... U mnie dziś przepięknie A o feriach to juz moje dzieci zapomniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Amberciu Kochana .... niech smutki trzymają się od Ciebie na odległość lat świetlnych, radości przybywają co 3 minuty a każda chwila będzie najwspanialsza i najradośniejsza http://fineartamerica.com/images-medium/yorkshire-terrier-barbara-keith.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Wieczorek. Brazunia, a gdzie pisałaś? Kurna, ślepa jakaś jestem. A pozachwycałaś się chociaz odpowiednio gorąco? Bo wiesz, ja sie trochę przy szykowaniu tego łba napracowałam. I dziękuję za zachwyty nad zdjęciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dobry wiecżór Brazula co porabiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Pisałam u Ciebie, że konik przygalopował! Ładny jest jak nie wiem co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 To wyżej było do Depsi, a teraz powiem, że właśnie skończyliśmy oglądać ostatni koncert "Nightwish" z Tarją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 czesc Brazulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Bry wieczór!Uprzejmie donoszę, że nasi dawcy internetu raczyli mnie przywrócić do rzeczywistości wirtualnej! Chwała im za to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ukłony niskie dla dawców internetu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 właśnie skończyliśmy oglądać ostatni koncert "Nightwish" z Tarją ... a ja słucham od piątku nowej płyty U2 ... i .....słuchać już nie mogę .... ...... tylko dwa utwory są na dawnym poziomie ... ... ... jutro zmieniam awatar .... chociaż nie jest to wina perkusisty U2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Gwoździku, daj im jeszcze jedną szansę ... posłuchaj znowu jutro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 To się jutro dowiemy, który zespół trzyma poziom. Jeżeli ktoś będzie umia łpo perkusiście poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ja się poddaję ... z twarzy rozpoznaję Georga Michaela i Eltona Johna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No. Ja też. Dziecko zawołam, to mi pewnie powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Depsia, napisz na PW co dziecko zeznało, to błysnę chociaż raz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts