braza 29.11.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 To może niech Andrzej zostanie trochę dłużej w pracy ... Zgadzam się całkowicie z tym co mówi Agduś! Odebranie przesyłki poleconej przez osobę dorosłą, nawet jeśli nie jest adresatem, ale mieszka w tym samym domu (mieszkaniu) i potraktowanie tego jako dostarczenie przesyłki do adresata nie jest głupie z powodów właśnie podanych przez Agduś. I na tym opieram całą swoją nadzieję, że wszystko zakończy się dla nas dobrze!!! Szanowny będzie w domciu najpóźniej 15 grudnia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.11.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Szanowny będzie w domciu najpóźniej 15 grudnia!!!!!! Toż to już niebawem Jesteś zwarta i gotowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Szanowny będzie w domciu najpóźniej 15 grudnia!!!!!! Toż to już niebawem Jesteś zwarta i gotowa??? Luz!!!! Zawsze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Szanowny będzie w domciu najpóźniej 15 grudnia!!!!!! Toż to już niebawem Jesteś zwarta i gotowa??? Luz!!!! Zawsze!!!! Hmmm, to zabrzmiało! Spa, fryzjer, solarium, manicure, pedicure... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.11.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Wy się tak nie cieszcie że Pan Brazowy wraca bo pewnie Brazę od kompa oderwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Szanowny będzie w domciu najpóźniej 15 grudnia!!!!!! Toż to już niebawem Jesteś zwarta i gotowa??? Luz!!!! Zawsze!!!! Hmmm, to zabrzmiało! Spa, fryzjer, solarium, manicure, pedicure... Kobieta kobietę zawsze zrozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.11.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Wy się tak nie cieszcie że Pan Brazowy wraca bo pewnie Brazę od kompa oderwie noo też mi się tak wydaje, że jakby rzadziej tu będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Zaczyna się sezon na skoki narciarskie. Kibicuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Wy się tak nie cieszcie że Pan Brazowy wraca bo pewnie Brazę od kompa oderwie Szanowny nie z tych - naprawdę!!!! Zresztą, wie doskonale, że u mnie to uzależnienie jest totalne to nasze Forum i stwierdził wręcz, że lepsze Forum niż miałabym zacząć pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Zaczyna się sezon na skoki narciarskie. Kibicuje? Kibicuje!!! Poza tym w styczniu idzie na kurs do Gdyni!! Chyba, że coś nie wyjdzie i ... wypłynie znowu w rejs! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Forum albo picie ale alternatywa! Innych pomysłów nie miał dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Forum albo picie ale alternatywa! Innych pomysłów nie miał dla Ciebie? Pewnie ma, tylko nie miał jeszcze okazji wprowadzić ich w życie - ale jeden to od 4 lat uskuteczniam - konie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 A wiesz, jak fajnie się jeździ po jednym głębszym?!Tylko, żeby potem nie było na mnie - ja nie namawiam, tak sobie tylko niewinnie wspomniałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 A wiesz, jak fajnie się jeździ po jednym głębszym?! Tylko, żeby potem nie było na mnie - ja nie namawiam, tak sobie tylko niewinnie wspomniałam. Zapisałam!!!!!!! I tak będzie na Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Wyprę się, jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Wyprę się, jakby co. Noooo, nie wiem, czy Ci się to uda Zapisane!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.11.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Cześć koleżanka co trzyma władźę na pomorzu Wczoraj wystartowałem z lekturą twojego dziennika Trzymaj się.......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Wyprę się, jakby co. Noooo, nie wiem, czy Ci się to uda Zapisane!!!! Ale zapisane też jest, że nie namawiam! Fajnie się gada. A teraz trzeba się brać do jakiejś roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Cześć koleżanka co trzyma władźę na pomorzu Wczoraj wystartowałem z lekturą twojego dziennika Trzymaj się.......................... No to ja już się zaczynam bać Trzymaj się Agduś, do jutra!!! I daj znać o samopoczuciu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.11.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Wy się tak nie cieszcie że Pan Brazowy wraca bo pewnie Brazę od kompa oderwie Szanowny nie z tych - naprawdę!!!! Zresztą, wie doskonale, że u mnie to uzależnienie jest totalne to nasze Forum i stwierdził wręcz, że lepsze Forum niż miałabym zacząć pić to sobie chlopina wybrał z dwojga złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts