braza 06.03.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Duchu, a Ty masz takową laserową??? A co sądzisz o klawiaturach bezprzewodowych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 mam bo mi sie z ózia do was rzadko kce wstawac po polnocy wec biore swoj kmpl z logi przelaczam obraz na tv lcd..siedze 4 metry i sobie pisuje..działa i to naprawde bdb..http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&back=&ID=11660&katid=18 Mam taka i razem z mysza tez laser udało mi sie ja kupic w media za 275 zł w grudniu..uwazam ze tanio kupiłem..mam na klawiszach domyslnych podglad zdj głos przewijanie własciwie pol pilota w niej jest..dla mnie boomba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Muszę się temu przyjrzeć dokłądnie, brzmi ciekawie no i wygoda ... ja szału dostaję z kablem od myszy, wiecznie mi się plącze!!!! No, ale działa bez zarzutu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 06.03.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ja nie mam kabla..działa bez zarzutu wszędzie poza tymi polami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 najtaniej jak znalazłem komputronik nie jest zla firma..i nie droga.. http://www.komputronik.pl/Klawiatury/Logitech_Cordless_Wave_Desktop/pelny,id,44514/dokladnie ten sam kmpl co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Duchu, dzięki, w tym arest'cie to 330 zeta wychodzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 swinia dziekuje heheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 swinia dziekuje heheheheh Knur ... jeśli już A na marginesie, to ja streściłam w wielkim skrócie to, co napisał Wielki Wieszcz ... też facet zreszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 tia..ja nie bede czerpał z literatury a byłoby cio..tylko po cio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 A przepraszam, a jak to - Małgo za mąż? I kim jest szczęśliwy żonkoś? I w ogóle to chyba po prostu czasami są takie dni... Cos na niespanie i pociechę małą. http://lh3.ggpht.com/_GTV6jvY2trY/Rs_eRlKdSCI/AAAAAAAAAaA/XMjJjkXU-C8/07713198a.jpeg Małgo mi oświadczyła, że wyjdzie za mąż w przedszkolu za Błażeja. Pani obiecała urządzić im slub. No i urządziła. Nawet poznałam rano przyszłego zięcia, a po południu odebrałam mężatkę. Z obrączką dumnie się obnosiła. Psuka chyba wyczuła moją desperację i nie skowyczała w nocy, więc się wyspałam! Od razu mi lepiej! I piękną pogodę dzisiaj mamy!!! I u dentysty nie bolało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Agduś, Ty wspominałaś coś o szkole przyzakonnej dla nastolatek .... Gdzie są zdjęcie z uroczystości???? Jak ja Cię Braza rozumiem! Taka szkoła z internatem - marzenie! Żeby tylko nas było na takową stać!!! Im ostrzejszy rygor, tym lepiej! Zdjęć nie było, bo nas córka nie zaprosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Nasza córcia tez w przedszkolu wyszła za mąż ... chyba to wykorzystam i jak z przyzakonym internatem nic nie wyjdzie wyślę Ją do teściów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Potem w progu zobaczysz jej teścia z taką miną , trzymającego synówkę za rękę, coby czasem nie wróciła do niego, tylko została u mamusi. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 z moja corka zaden sie nie ozenil choc chetnych bylo wielu .......ale znali jej braci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Obawiam się, że gdybyśmy sie szarpnęli jakimś cudem na to gimnazjum z internatem, to po kilku dniach przed naszymi drzwiami stanęłaby zakonnica z taką miną trzymająca naszą pierworodną za rękę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Agduś ... otóż to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Wciąż wojna trwa... Rrrrrany! Znów się kłócą! Ja chcę dostać urlop!!!! Mam dosyć rozstrzygania konfliktów!!!! Pogięło je??? W taką pogodę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Pozabijają się! Magda znów wpadła w czarną rozpacz! Już nie wiem, co gorsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Naślij na nie Andrzeja, on szybko zrobi porządek. Chyba bedziesz musiała zaproponowac jakies twórcze zajęcia, spisywanie kodeksu domowego, albo wspólne rysowanie jednej basni na wielkim kartonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 agdus przejdzie im ............................................po 18-tym roku zycia z chlopakami jest latwiej - dadza se po bombie i spokoj:o (moi chlopcy tak zalatwiali swoje problemy ) a laski - kloca sie bez konca (tak bylo u mojej kuzynki , ktora miala 2 corki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts