braza 09.03.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 U mnie ślicznie!!!! Podmucham trochę w Waszą stronę, to może chociaż odrobina dojdzie Agduś, zwiozdę od nas pozdrów, zastanawiam się, czy już o autograf nie wystąpić, bo później się nie dopcham Siostrzykom zwiozdy duże buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.03.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 brazunia - do mnie też podmuchaj Deszcz dzisiaj - wczoraj śnieg koszmar jakiś dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.03.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 U mnie ślicznie!!!! Podmucham trochę w Waszą stronę, to może chociaż odrobina dojdzie jak tylko trochę to do mnie nie doleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Nie gadaj, tak mocno dmuchałam, że ode mnie odeszło Wyglądaj przez okno, pewnie pojawi się u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.03.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Nie gadaj, tak mocno dmuchałam, że ode mnie odeszło Wyglądaj przez okno, pewnie pojawi się u Ciebie już jest ...... deszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.03.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 U mnie ślicznie!!!! Podmucham trochę w Waszą stronę, to może chociaż odrobina dojdzie Agduś, zwiozdę od nas pozdrów, zastanawiam się, czy już o autograf nie wystąpić, bo później się nie dopcham Siostrzykom zwiozdy duże buziaki U nas samo dmucha, więc sie pooda zmienia. Niestety znacząca przewaga chmur nad słoneczkiem A ze zwiozdą to jestem na wojennej ścieżce od dłuższego czasu. Pozdrowienia mogę przekazać. Młode wycałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A ze zwiozdą to jestem na wojennej ścieżce od dłuższego czasu. A ja myślałąm, że to tylko ze mnie taka franca wojująca jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.03.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Cześć Najlepsze są babki co nie wyszły z formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dobry wieczór, roztomili. U nas i słonko było i wieczorkiem chwilka deszczyku. Teraz wyraźnie zimno na dworze, pewnie nawet jaki przymrozek w nocy będzie. Ale co tam damy radę! Najważniejsze, że kominek rośnie. No to ja dumna bardzo, że zwiozda u nas reklamuje. Kto wie, kto wie, może to naprawdę trzeba zawczasu autograf brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 obliczyliśmy pow ścian, sufitów do tynkowania.. teraz liczymy czy lepiej wziąć ekipę z materiałem, czy bez.. doobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A ze zwiozdą to jestem na wojennej ścieżce od dłuższego czasu. A ja myślałam, że to tylko ze mnie taka franca wojująca jest... Do pięt mi nie dorastasz! Ty jesteś anioł, nie matka w porównaniu ze mną! Ja jestem wredna - wymagam, żeby w swoim pokoju sprzątała, żeby robiła coś w domu, żeby się uczyła, żeby lekcje odrabiała, żeby nie pyskowała... I w dodatku wymagam w sposób wstrętny, bezwzględny, nie dający się zbajerować. A zdjęć gwieździe nie zrobili Na próżno jechałam z całym babińcem do Krakowa Panienka zapodała mi, kiedy byłam podpisac umowę na występ w tym odcinku, że w poniedziałek trza przyjechać, żeby zrobili jej aktualne zdjęcie. Zapomniała dodać, że w poniedziałki dzieją się dantejskie sceny, bo tłumy pchają się na casting. Na schodach stali, w wielkiej sali się kłębili... A panienka rozłożyła rączki bezradnie, że "się nie da"! Nie mogła mi tego powiedzieć wtedy? Taż bym się nie pchała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.03.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 obliczyliśmy pow ścian, sufitów do tynkowania.. teraz liczymy czy lepiej wziąć ekipę z materiałem, czy bez.. doobry wieczór Miłego liczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.03.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dobry wieczor, Brazunia dmuchnij na mnie bo mnie stary wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 aa dziękuję.. mieliśmy casting na ekipy..super było.. panowie lepiej zadbani od inwestorów, bryka..solarium, złoto .. jeden przyszedł i powiedział, że wystarczy powierzchnie podłóg x 3 do 4 i mu wyszło dobry hektar.. i na co nam przyszło..z torbami pójdziemy.. drugi jkiś normalniejszy - ale czasowo nie bardzo teraz, trzeci zaś normalnie liczył szer x wys ciekawe czy zgodza sie nam rachunki.. powiedzielismy, że chcemy jego prace zobaczyć..zobaczymy.. czwarty- no poprostu nie stac nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.03.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Pamiętaj, że oni nie odliczają otworów okiennych. Nasi tak liczyli. Usiłowaliśmy protestować, ale obecna przy tym ekipa ogólnobudowlana stwierdziła, że "tak się liczy". No niby fakt, że z obrobieniem okien więcej roboty niż z płaską powierzchnią... Trochę utargowaliśmy, ale zasada pozostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.03.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 tak Agduś, wiem już dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dobry wieczór u mnie dzisiaj ładnie nawet było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 mieliśmy casting na ekipy..super było.. panowie lepiej zadbani od inwestorów, bryka..solarium, złoto . dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 mieliśmy casting na ekipy..super było.. panowie lepiej zadbani od inwestorów, bryka..solarium, złoto . dobre Nooo, też się uśmiałam To na pewno byli tynkarze, a nie "cinkciarze" Anjamencia, późno, ale dmucham, masz Kochana: http://www.wiw.pl/biblioteka/encyklopedia/hasla/pict/chaos_deterministyczny_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.03.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Braza pięknie Ci dziękuję Jesteś Kreatorką mojej skromnej kuchni ! składam serdeczne zaproszenie na mocną kawę w nowym domu konia może wypożyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts