braza 12.03.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Piąteczko, dziękuję bardzo za śliczne kwiaty I bardzo, bardzo się cieszę, że mogłam pomóc. Lojalnie mówię, że te wizualizacje wylądowały na moim blogu, żeby nie było ... ale jeśli Ci to nie odpowiada, to je zabiorę!! Cześć wieczorne eraz dla odmiany do łazienki się przeniosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dobry wieczór Brazulka szturchnij mnie jutro jakim sms-kiem bo ja mam pamieć dobrą jeno krótką to Ci się dowiem o tą rejestrację a salony kiedy będziesz robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Szturchnę, nie ma sprawy Salon zrobię, jak już skończę łązienkę, potrzebują na przyszły tydzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 no szturchnij ja żartuję Brazulka nie szalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2009 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Kiedy ja lubię sobie poszaleć, szczególnie gdy nie muszę się spieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 no mnie o to że się nie spiesz masz duuuuuuużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Wusia, jak znam życie, to zanim się wprowadzisz, obie zdążymy jeszcze wymyśleć przez ten czas ze trzy łazienki, kuchnie, salony itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Brazuś mnie jak co przypasuje to stała w uczuciach jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Zawsze jednak istnieje prawdopodobieństwo, że coś nowego na kolana rzuci! Lecę spać, ledwo na ślepia patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dobrej nocki też uciekam bo nie widzę cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 A ja dywan w kamienie znalazlam i dumna z siebie bardzo jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Małgoś - a jak Ty to zrobiłaś, że masz już 1810 stron komentarzy? Braza, żebyś Ty mogła mieć choć 10% tych uchni, łązienek i salonów, które dotychczas "wybudowałaś" - byłabyś bogatą kobietą! Moja łazieneczka też wśród nich. Dzień doberek wszystkim! Późno spać idzieta, a potem rano śpita i nie wstawata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.03.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 ja wstalam o 5 a mam urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Małgoś - a jak Ty to zrobiłaś, że masz już 1810 stron komentarzy? Braza, żebyś Ty mogła mieć choć 10% tych uchni, łązienek i salonów, które dotychczas "wybudowałaś" - byłabyś bogatą kobietą! Moja łazieneczka też wśród nich. Dzień doberek wszystkim! Późno spać idzieta, a potem rano śpita i nie wstawata. u Małgosi to chyba jea mulatora załączył a miastowe to kur nie mają to nie wiedzą kiedy iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 13.03.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 hej, pobudka.. ja kur nie mam, tylko niemilosierny budzik już dawno chodzę i zraz wychodzę.. ale kwiatki przyniosłam, no bo teraz u siebie.. patrzę .. kuchnie mam dobrego dnia ..u nas dziś odmiana..słonko cudne, ale mroźno aha, kwiatków nigdy nadmiar http://www.kocham.kwiaty.pl/img/zdjecia/kwiaty_zamiast_slow_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.03.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 dzień doberek U nas słoneczko zaczyna wychodzić za chmurek. Śniegu nie ma i dobrze tylko zimno jest miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 dzień dobry ja późno ale wstać muszę wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Cześć i czołem, micha mi się cieszy na widok pięknych kwiatów Jamlesik, ja kury mam kilka metrów od mieszkania, w jednym z domków jednorodzinnych, ale ja z nimi nie sypiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.03.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Małgoś - a jak Ty to zrobiłaś, że masz już 1810 stron komentarzy? Braza, żebyś Ty mogła mieć choć 10% tych uchni, łązienek i salonów, które dotychczas "wybudowałaś" - byłabyś bogatą kobietą! Moja łazieneczka też wśród nich. Dzień doberek wszystkim! Późno spać idzieta, a potem rano śpita i nie wstawata. u Małgosi to chyba jea mulatora załączył a miastowe to kur nie mają to nie wiedzą kiedy iść spać ide luknąć Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.03.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 wszyscy się pewnie na Kraków pakują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts