braza 13.03.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Normalnie nie poznaję tych komentarzy Co tu tak cicho A bo my czasami też pracujemy ... w przerwach Cześć Romciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Wiosna, panie Romanie! Oderwało nas od komputerów wreszcie. Haj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.03.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 U mnie zalew niby już lodem skuty nie jest ale kazdego ranka widzę swój dach siwy od szronu więc wiosna chyba się coś ociaga z nadejsciem. Ciekawe czy dużo mi roślin wymarzlo... W każdym razie nie mam ochoty jeszcze na pracę na dworze. A mam co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.03.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 wszyscy się pewnie na Kraków pakują... Przeglądnęłam całe "Co jest grane" i nie było ani słowa o naszym spotkaniu! Niedoinformowani jacyś w tej Wyborczej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 wszyscy się pewnie na Kraków pakują... Przeglądnęłam całe "Co jest grane" i nie było ani słowa o naszym spotkaniu! Niedoinformowani jacyś w tej Wyborczej!!! Wywiad dziennikarski im szwankuje ... na psy schodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Braza - cos dłubiesz znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Brazula to dłubuś taki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Braza - cos dłubiesz znowu? Ano dłubałam, łazienkę w dwóch wersjach kolorystycznych. Można obejrzeć u Maylandzi. I wiecie co, spodobały mi się cholernie płytki z drugiej wersji ... no qurna, chciałabym mieć taką łazienkę, w której można je wykorzystać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2009 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Małgoś - a jak Ty to zrobiłaś, że masz już 1810 stron komentarzy? Braza, żebyś Ty mogła mieć choć 10% tych uchni, łązienek i salonów, które dotychczas "wybudowałaś" - byłabyś bogatą kobietą! Moja łazieneczka też wśród nich. Dzień doberek wszystkim! Późno spać idzieta, a potem rano śpita i nie wstawata. u Małgosi to chyba jea mulatora załączył a miastowe to kur nie mają to nie wiedzą kiedy iść spać ide luknąć Witanko Depsia, tylko Ty zauwazylas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Dzień dobry. Małgoś, tak mi się jakoś udało. Słoneczko pięknie świeci, na dworze nawet dośc ciepło - piękny dzień się zapowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2009 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Nie tylko Depsia ma sokoli wzrok, ja też zauważyłam, jeno przez grzeczność się nie wypowiadałam Hejeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.03.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 No i co tam słychać Szefowa na północnym-zachodzie ... ....bo w Krakowie impreza ... ... a pod Warszawą żadnej cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Na północny-zachodzie bez zmian ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Skoro bez zmian, znaczy znowu dłubiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.03.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Skoro bez zmian, znaczy znowu dłubiesz? w nosie ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Skoro bez zmian, znaczy znowu dłubiesz? w nosie ... ? Też Przy okazji i w tak zwanym międzyczasie Dłubanie zakończyłam na chwilę ... jedno ... łazienki ... można obejrzec u Maylandzi (kryptoreklama ) ... czeka salon Wusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 To już jest jakiś ciąg uzależnieniowy chyba. Co byś zrobiła, gdyby Ci zabrać programy do projektowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 To już jest jakiś ciąg uzależnieniowy chyba. Co byś zrobiła, gdyby Ci zabrać programy do projektowania? Ty wypluj natychmiast te słowa i odczyniaj uroki co najmniej przez tydzień!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 A niech Ci będzie, w końcu ludziom pomagasz, nie? Tfu, tfu, wyplułam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Mi też sie te płytki podobają Zresztą takie widze pierwszy raz Mało teraz fajnych wzorów nie w kwiatki Bardzo Ci dziękuję Brazuniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts