DPS 16.03.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Gwoździk - nie licz na to, możesz najwyżej czynsz za wycieraczkę pobierać od sąsiadów - za widoki to już ja kasuję! Sąsiadki to chyba chór założą i będą jękliwie zawodzić pieśni religijne, stojąc na półpiętrze, żeby mężów stamtąd wypłoszyć. Zawsze jeszcze mozna zarobić na sprzedaży nauszników transmitujących miłe dżwięki z łazienki i zagłuszjących zawodzenia żonine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Byle szczekaczek z Jedynie Słusznym Radiem na klatce schodowej nie zalożyły, bo tego to nawet Brazowa Otwarta Łazienka Przechodnia mogłaby nie zrekompensować sąsiadom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.03.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Byle szczekaczek z Jedynie Słusznym Radiem na klatce schodowej nie zalożyły, bo tego to nawet Brazowa Otwarta Łazienka Przechodnia mogłaby nie zrekompensować sąsiadom. ..nie bluźnij siostro ... Tedi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nauszniczki sprzedaję, nauszniczki z muzyczką i odgłosami, proszę brać, kupować, nie przebierać!!! Pomału, nie pchać się, przecież dla wszystkich starczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Byle szczekaczek z Jedynie Słusznym Radiem na klatce schodowej nie zalożyły, bo tego to nawet Brazowa Otwarta Łazienka Przechodnia mogłaby nie zrekompensować sąsiadom. ..nie bluźnij siostro ... Tedi Czemu? Bluźnić jest tak przyjemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nauszniczki sprzedaję, nauszniczki z muzyczką i odgłosami, proszę brać, kupować, nie przebierać!!! Pomału, nie pchać się, przecież dla wszystkich starczy!!! Ja poproszę zielone! A muzyczkę i odgłosy można wybierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kochana, dla Ciebie wszystko! Bardzo proszę: http://images21.fotosik.pl/404/5a937f874f349d06.jpg Odgłosy i muzyczkę mozna wybrac, mogą być hipopotamy we dwoje albo bulgot muszli, ewentualnie Brazowe westchnienia ulgi po zasiądnięciu na Maylandowym tronie za 500 zł polskich. Z muzyki dysponujemy muzyką etniczna z Gabonu (bardzo trendy ostatnio), solówkami Gwoździka na Ślicznotce ( bez chichotów mi tam! ) i muzyką alternatywną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dobry wieczór no nie mogę mało sobie dziecka przez Was nie obudziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nauszniczki biorę seledynowe (coby mnie z daleka było widać) a muzyczkę to poprosze z Gabonu, skoro taka trendy Aaaaa .... natchnienie mnie naszło i łazienka przechodnia będzie z widokiem na morze ... z IV piętra to pikuś, przy dobrej pogodzie to i Bornholm widać!!!! A na Maylandowym kibelku za pięć stów to ja pierwsza tyłek posadzę ... nie pchajta się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.03.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 cze nocne [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Na tyle tylko Cie stac po tym rowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 jakim rowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.03.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 ło jeso no daj mi szansę wyłażenie męczące jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 jakim rowie no, jakim rowie, jaka szansa i gdzie wyłazicie mglisto, lekko przymrozkowe dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.03.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ło jeso no daj mi szansę wyłażenie męczące jest o tej porze zwłaszcza... http://i273.photobucket.com/albums/jj216/frankikka/good%20morning/drago.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nie żartuj! Całe 163 cm??? Tak się pomyliłam! Z tym remontem to też nie żartuj! Ty masz siedlisko kupować, a nie głowę sobie zawracać remontem tej... "łazienki"! coś mi się zdaje, że siedlisko na Bronholm dryfuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.03.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dzien dobry i uciekam na krakuff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.03.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dzień dobry! Nauszniki wszystkie wyszły już! I kolejka sąsiadów jeszcze stoi. W ogóle się przez to nie wyspałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.03.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Cześć - Braza ja do Ciebie bo mi się w sobote mocno przypomniałaś. mam uczennicę na angielskim - super mądra, super dojrzała, kuturalna, bla bla bla blaaaaaaaa kocha konie. Przez ostatnie dwa tygodnie nie chodziła na lekcje bo... i tu sie własnie zaczyna historia a propo. Miała klacz, na której regularnie jeździła i właściwie to, oraz angielski (nie moje lekcje tylko angielski jako dziedzina nauki) były jej całym życiem, pasją, odskocznią. Koń rekompensował jej brak przyjaciół i ogólnie pojętej akceptacji w grupie rówieśniczej. Kiedy rodzice zdecydowali, że warto byłoby mieć też źrebaka, Natalia była w siódmym niebie. Źrebię zmarło jakiś tydzień po porodzie. Parę dni póxniej padła też jego matka. Natalia nie jadła, nie spała, nie mogła się pozbierać. W sobote była poraz pierwszy po dwutygodniowej przerwie. Rodzice kupili nowego konia, małopolskiego tym razem, jako plaster na ranę po stracie. Natalia każdą złotówkę odkłada, juz teraz planuje zakup sztylp, kulbaki, popręgu i całej reszty. To właściwie koniec. Nie mam żadnych wniosków. Chciałem Ci to opowiedzieć i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts