braza 30.11.2007 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 ...pisz list do Świętego Mikołaja, może ogród wrzuci przez komin Pomysł przedni ale...trzeba miec komin U mnie komin nad sąsiadem, a tej przyjemności mu nie zrobię, aż tak bardzo to go nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 BRAZUNIA - GRATULUJĘ!!! Ja to przypominam tylko, że jezdem pierwsza w kolejce do Twoich odwiedzin!!! A jak przyjedziesz, to mam dla Ciebie pomysła. Idealnego pomysła. Pomysła na życie. I nie powiem ani słowa, nie pisnę ani literki - aż przyjedziesz. Myślałam dość długo i chyba wymyśliłam. Ale powiem tylko osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 No toś Brazę zażyła! Teraz pobiegnie do Ciebie choćby na piechotę. Albo Brazylię ukradnie wrednemu grubasowi i przyjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Boszszszeee!!!! Depeesiu moja Kochana!!!!!! Mów!!!! Teraz natychmiast!!!! Bo naprawdę ukradnę Brazylię i na niej do Ciebie przyjadę!!!!!! Proooooszęęęęęę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Nie ma mowy. A tak poważnie - nic nie powiem, bo to wymaga osobistej dłuższej rozmowy, sprawa jest ważna i poważna. Może poczekać, aż przyjedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 To ja już zaczynam myśleć nad najbliższym moliwym terminem !! P.S. Kraść tę Brazylię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Brazylia zawsze jest warta tego, żeby ją ukraść. Brazunia - Ty nie szalej tam z moimi kandydaturami. Ja nie jestem matka pocieszycielka i niejeden na forum już ode mnie oberwał w psychologu. Ja to na wsiowych sprawach się trochę znam i trochę mówię, więc jak moi wątkowicze uznają, że zasłużyłam, to mnie zgłoszą, ale jestem zwykła sobie DPS i prosze mi żadnego pi-aru nie robić, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Ja tam za matkę pocieszycielkę Ciebie nie uważam - nawet sarkastycznie to brzmi - ale tyle razy już wspierałaś duchowo mnie ii innych!! Jesteś po prostu człowiekiem wrażliwym na innych, jeśli komuś jest źle po prostu pocieszasz! Ale to nie znaczy, że jesteś niewinnym aniołkiem - wiem, co potrafisz W niczym Ci to jednak nie ujmuje i nie przeszkadza w stwierdzeniu, że jesteś po prostu dobrym człowiekiem!!! A kandydatury nie wycofam - daleko masz do mnie, to się nie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Czekaj - ja Cię dorwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Czekaj - ja Cię dorwę. Iiieeetaaaammmm!!!! Zanim przyjadę do Cię już Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Chyba, że jest spod znaku skorpiona - te bywają pamiętliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Chyba, że jest spod znaku skorpiona - te bywają pamiętliwe! O rany, faktycznie!!! Lecę sprawdzić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Gdzie się to sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Gdzie się to sprawdza? Już sprawdziłam - skorpion jest w listopadzie, a Deppesia z września Tu się sprawdza: http://forum.muratordom.pl/nasz-dzien-urodzin,t86838-180.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Nigdy na to nie trafiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Mnie naprowadziła właśnie Depeesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Koniec przerwy obiadowej - spadam do klejenia tapet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Koniec przerwy obiadowej - spadam do klejenia tapet. Zdjęcia zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.12.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 http://wizualizacjewnetrz.blox.pl/html To do bloga - nie mogę sobie poradzić z podpisem Przecież qurczę dodałam linki do dziennika i komentarzy, a tutaj klapa!!! Nie klapa, bo działa Brawo, Braza. Teraz jest zdecydowanie lepiej A gdzie cennik ? Dopóki go nie zobaczę - nie wysyłam zlecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Link w podpisie to zasługa Ponurego nie moja - totalnie się zagmatwałam Jaki cennik??? Dla niektórych osób ... Dawaj zlecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts