Piątka 17.03.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ps. małe :http://mojalazienka.kolo.com.pl/galeria3.phphttp://piekneprojektylazienek.blogspot.com/ papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Piątka, Ty jej nie kuś, bo jej NIE WOLNO robić teraz żadnego remontu! Ma odkładać kasę na siedlisko, a nie na głupoty przepuszczać! W końcu, żeby nie wiem co robić, to i tak będzie to nadal pomieszczenie wielkości chusteczki do nosa i zawsze, ale to zawsze, będzie to widać. Wszelki trud włożony w jej przeprojektowanie, jest daremny, a do tego szkodliwy finansowo. Dandi - to piękna, chociaż smutna historia. Ja odkąd pamiętam wychowywałam się z psem - w końcu jestem córką myśliwego. Psy nieźle znam i są dla mnie bardzo ważne, choć nie stanowią głównej treści mojego życia - znana treserka Victoria Stilwell zawsze powtarza, że najczęściej popełniany błąd to uczłowieczanie zwierząt, traktowanie ich jak dzieci i oczekiwanie, że zwierzęta te dzieci zastąpią, skoro one wyrosły i już nie trzymają się maminej spódnicy. Pies to pies, nie człowiek. Potrzebuje jasnej hierarchii w stadzie i jasnych zasad. Odpłaca za to szczerym przywiązaniem, wiernością i miłością. Ale powiem Wam - koty są też przekochane. Kiedyś myslałam, że to tylko cwane sierściuchy, ale to nieprawda. Też kochają, nie lubią, są przywiązane do kogoś z rodziny - całkiem jak pies. Tyle, że nie leży w ich naturze tak żywiołowe okazywanie uczuć, jak to bywa u psów. Się rozgadałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Na forum stricte budowlanym twierdzenie, że remont łazienki to głupota jest oznaką albo wielkiej odwagi albo ... ryzykanctwa Piąteczko, dzięki! Przeliczyłam: moja łazienka ma wielkość męskiej chustki do nosa - całe 2,20m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Przy moim katarze na cały dzień by nie wystarczyła, więc się za remontowanie czegoś takiego nie bierz, bo nie warto. No chyba, że rzeczywiście zrobisz przechodnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Remont tej łazienki byłby wykazaniem się wielkim... hm... nierozsądkiem. Nie wierzę, nie możesz byc tak nierozsądna, nie Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Szefowa, albo kupuj siedlisko ... albo Twoja łazienka ma wyglądać tak http://blog.nola.com/insideout/2007/12/large_20_bathroom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.03.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dobry wieczor, ladna lazienka Braza a czemu Ci sie remontu zachciewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Gwoździku, mój ocynkowany Przyjacielu, odnosze dziwne wrażenie, że całe moje mieszkanie ma mniejszą powierzchnię niż ta łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nie jest tak źle, gdybyś taką sobie zrobiła, to pokoje by chyba wystarczyły. Jeszcze łazienka i kuchnia by Ci zostały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ale ja uważam że taka albo żadna! Możesz przerobić mieszkanie na taką łazienkę albo kupic siedlisko i się wyprowadzić. Trzeciej możliwości nie widzę! I spróbuj tylko się za remonty jakieś brać Już z tą wymianą mebli w kuchni przegięłaś i nie rozumiem, dlaczego Ci darowaliśmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Chyba sąsiada zza ściany wyeksmituję, na łazienkę miejsca będzie akurat!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.03.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Gwoździku, mój ocynkowany Przyjacielu, odnosze dziwne wrażenie, że całe moje mieszkanie ma mniejszą powierzchnię niż ta łazienka kurde ... ale Cię rozciągnąłem tym zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ale ja uważam że taka albo żadna! Możesz przerobić mieszkanie na taką łazienkę albo kupic siedlisko i się wyprowadzić. Trzeciej możliwości nie widzę! I spróbuj tylko się za remonty jakieś brać Już z tą wymianą mebli w kuchni przegięłaś i nie rozumiem, dlaczego Ci darowaliśmy! Bo wszyscy byli tak zaintrygowani tym, co mi do łba przyjdzie, że nie zdążyli zareagować odpowiednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Gwoździku, mój ocynkowany Przyjacielu, odnosze dziwne wrażenie, że całe moje mieszkanie ma mniejszą powierzchnię niż ta łazienka kurde ... ale Cię rozciągnąłem tym zdjęciem Nooo, co prowda, to prowda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Gwoździku, mój ocynkowany Przyjacielu, odnosze dziwne wrażenie, że całe moje mieszkanie ma mniejszą powierzchnię niż ta łazienka kurde ... ale Cię rozciągnąłem tym zdjęciem Nooo, co prowda, to prowda! Jest wyjście: pisac beleco, bele na następna stronę (tak się bije rekordy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Bardzo proszę: BELE CO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 sie zyczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.03.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 No, do roboty! Stronę trza kończyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.03.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 już ściągnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts