jamles 18.03.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dzień dobry! Będziesz miała dużą łazienkę w siedlisku. już cosik wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jamlesik, nic nie wiadomo, zastój totalny, stąd moje przymiarki do łazienki mieszkaniowej. Dzieńdoberek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 sluchaj dziewczyn, bo ci dobrze radza "zrob" te lazienke tylko tak, zeby byla przyzwoita i "zdolna" do sprzatania - minimum nakladu kasowego , troche kreatywnosci i cos wymyslisz zawsze mozemy ci pomoc na brak fantazji nie mozemy narzekac i tak nie zrobisz z niej tego, co chcialabys zrobic, wiec po co sie meczyc i placic , skoro nie ma satysfakcji gwarantowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Braza, słuchaj mądrych rad! Zostałaś przegłosowana w sprawie łazienki - ŻADNEGO REMONTU!No chyba, że chcesz stracić dobrą opinię w naszych oczach!Los jest złośliwy - wiesz sama - na pewno dostaniesz kredyt dokładnie w dniu, kiedy pierwszy raz spojrzysz na swoją pięknie wyremontowaną za dzikie pieniądze "łazienkę", która wcale nie stanie sie większa, wygodniejsza, bardziej ustawna. A czy ładniejsza? Zapewne tak, ale kto to zauważy? Przecież, żeby ocenić dzieło sztuki, trzeba popatrzyć na nie z odpowiedniej perspektywy, a tej nie uzyskasz nawet, gdy staniesz w otwartych drzwiach łazienki wsparta plecami o ścianę Twojego zabójczo wielkiego przedpokoju.Masz pozwolenie na zakup puszki farby i pędzla (jeżeli go nie posiadasz). Możemy ewentualnie podarować Ci plastikowe panele z naszej blokowej łazienki (zielone są). Przywieziemy latem.A ten pomysł z zakupami do siedliska jest genialny! Zaspokoi Twoją nieodpartą żądzę wydawania pieniędzy i z pożytkiem to będzie. Ostatecznie możesz nawet tę baterię sobie zamontować, ale zabierzesz ją potem (starej nie wyrzucaj). A tak w ogóle, to proszę siadać do komputera i projektować swoją łazienkę w siedlisku. Projekty chcemy zobaczyć tu albo w dzienniku! Będziemy tak wybrzydzać, że robiąc zmiany nie znajdziesz czasu na głupie pomysły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Frosia, za dużo opisywania, ale z naszą łazienką nie da rady tak tylko "do sprzątania", po prostu. Nie mieliśmy kasy, żeby zrobić ją porzadnie i tak straszy brakiem miejsca, przeciekaniem itp. urokami od kilkunastu lat. Kasy za dużo wydawac nie mam zamiaru, bo mnie tego typu wydawanie nie bawi, ale coś zrobić muszę, czy tak, czy tak. Miły dzionek mi się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Najbardziej mnie interesuje, jak masz zamiar poradzić sobie z brakiem miejsca. Walkę z przeciekaniem rozumiem.I tylko tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Łazienki w siedlisku nie mogę projektować z tej prostej przyczyny, że jeszcze jej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Braza - tylko siedlisko. Niech Ci jakoweś głupotki do głowy nie przychodzą, dobrze? W końcu moja zwierzyna czeka na role filmowe, prawda? pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.03.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witanko Brazunia, Ty lepiej do Księżniczki śmignij i tam pomyśl... może ona co podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Królik ... no patrz, na to nie wpadłam ... pogadam z nią dzisiaj Maluszku, moja gwiazda też nie może się doczekać zostania "Biestią z piekłą rodem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.03.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Łazienki w siedlisku nie mogę projektować z tej prostej przyczyny, że jeszcze jej nie mam pomieszczenie 4,4x3,7m, okno116x90 na wschodniej ścianie, drzwi osiemdziesiątki na przeciwległej ścianie, przy południowej ścianie( okno podobnie) jutro rano pierwsza wersja, czas start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jamles, ło matko, skąd Ty masz te dane Bo to nie ta łazienka (chyba, że Twoja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 braza rozumiem co to taka niedoremontowana lazienka mialam taka przez wiele lat , moj ex tak ja modernizowal , ze ostatecznie byla zdemolowana chcialam ja ladnie zrobic , ale zeby byla taka, jak ja chcialam musialabym brac kredyt (coz, samotna matka z trojka dzieci nie ma lekko) ostatecznie Frosch na moja prosbe "wygladzil" sciany , ja pomalowalam latexowa farba .dzieki temu co roku mam nowa lazienke , bo zmieniam sobie kolory .co prawda ostatni wyszedl ...strasznie (experymentowalam z synkiem, mieszajac co bylo w domu ).w zalozeniu mial byc niebieski a wyszedl......sraczkowato zielony .depeesia moze potwierdzic kicham to , nie robie juz remontu lazienki, o jej wyglad niech sie martwia moi nastepcy .najwazniejsze, ze jest czysto, sucho i...bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.03.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jamles, ło matko, skąd Ty masz te dane Bo to nie ta łazienka (chyba, że Twoja ) prawie jak moja, wymiary z ..... łokcia ale to może być ta ze siedliska ....... maluj coś i sory ale pie.....l ten Twój kamerlik no chyba, że cosik ciecze to pakuły, silikony albo poxipol jakiś, a Ty na koń i szukaj farmy do wzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ta łązienka w mieszkaniu straszy wszystkim ... nawet nieotynkowanymi ścianami ... A miejsce ... no cóż zawsze można coś wywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jamlesik, wsiąde na koń jeszcze dzisiaj Po południu jedziemy do stajni ... jedna z osób ma urodzinki i .... jazda (no, chyba że już nie damy rady wsiąść na konie nawet po schodkach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ta łązienka w mieszkaniu straszy wszystkim ... nawet nieotynkowanymi ścianami ... A miejsce ... no cóż zawsze można coś wywalić ale zeby cos wywalic musisz na to miejsce kupic cos nowego, prawda? bez sensu wrzuc na luz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.03.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ... no cóż zawsze można coś wywalić np. kasę w muszle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 No dobra, to do tego wiaderka farby pozwalam Ci dokupić jeszcze torebkę tynku gipsowego. I pamiętaj o tych panelach - nie żartuję, leżą na strychu i się kurzą.A co do wyrzucania, to niewiele możesz, bo łazienka bez wanny i klopika to już by nie było to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Z drugiej strony mieszkanie w bloku bedzie pewnie do sprzedaży a nowa łazienka moze zachecic kupujacych (nie linczować, tłumaczyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts