DPS 20.03.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 E tam, przeżywacie jak stonka oprysk. Jak komuś coś nie pasuje to nie czyta, pisałam u Dandiego. I nie ma co roztrząsać co można a czego nie mozna pisać na forum. Wszystko można, co nie jest zakazane prawem. I cześć. Dzień doberek słoneczne! U nas wiosna nie dała się wygonić! Wprawdzie chłodno, ale nawet szronu nigdzie nie ma, a słonko pięknie świeci! Aha, Braza, z tym doradzaniem... Jeżeli komuś robisz wizualizację - to bardzo pomaga w podjęciu decyzji jak ma wyglądać jego wnętrze i czy te pomysły są dobre. To jest doradzanie. W sprawie wystroju wnętrz. Nie mówisz wprost: zrób tak, bo inaczej będzie źle. Ale wiele osób bez Twojej pomocy miałoby dużo większe kłopoty z podjęciem decyzji o tym, jak mają wyglądać ich wnętrza. I nie pieprz mi tu, że nie doradzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dzień dobry od razu mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 wuśka - o co chodzi z tym postem? Gdzie go można przeczytać? I się nie przejmuj Ja tam lubię jak jesteś na forum witam Wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 właśnie ja się czujesz też nie w temacie... ale przywitać się przywitam a co... na pohybel DZIEŃ DOBRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.03.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nie wiem, o co biega, ale czuję po moczu, że powinnam się przyłączyć do pasożytów, bo mi towarzystwo odpowiada.Wprawdzie fruwa mi, ile mam postów, a ile mają inni, ale od czasu do czasu wpadnę powiedzieć "dzień dobry" i zakomunikować, jaka u mnie pogoda. Gdybym zrobiła to w wątku "beton komórkowy i okna plastikowe czy szambo i rekuperacja", to można by mi miec to za złe, ale komenty są własnością właściciela i jeżeli tenże pozwala, to innym wara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.03.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ja jak zwykle z doskoku mogem się przywitać? cześć Moje starsze dziecię od paru dni jest na antybiotyku (chore uszy) i wczoraj po 21 ni z gruchy, ni z pietruchy dostała 39,7 temp. więc czopki, okłady i te sprawy i tel. do lekarza co robić w nocy, czy jechać na pogotowie? ale usłyszałam tylko, że nie ma sensu, bo nie mają kontraktu na dzieci...nie ma sensu???!!! matko kochana toż to szok! okłady pomogły, temp. spadła...ale boję się pomyśleć co by było gdyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 o kurcze ja bym chyba tego lekarza czymś ciężkim potraktowała u nas w szpitalu jest dyżur lekarza POZ i jak z dzieckiem przyjedziesz a jest coś poważniejszego to dają skierowanie na oddział dzieciecy schodzi pediatra i bada dziecko ale powiedzieć taki tekst że kontraktu na dzieci nie ma i że bez sensu normalnie ktoś by mi krwią za to zapłacił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.03.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 my te uszy przerabialiśmy jakieś 3 lata temu - choć wtedy bez temperatury...i naprawdę nie wiedzieliśmy co robić, więc w nocy pojechaliśmy na pogotowie, dziecko z bólu szarpało się w foteliku, krzyczało na izbie przyjęć, a lekarz jak zszedł zapytał...to co ja mam jej do uszu zajrzeć??? .... wtedy mąż nie wytrzymał i powiedział nieeee lepiej w dupę!! p. doktor mocno zdenerwowany przepisał antybiotyk i kazał rano iść do rodzinnego więc generalnie unikam takich miejsc, ale ta temp. mocno nas przeraziła a lekarz z "dobrego" serca powiedział prawdę o tym kontrakcie ...nie no to jakieś popieprzone wszystko jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.03.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Na wsi jest gorzej. W nocy to praktycznie nie ma mozliwości uzyskać zadnej pomocy. W moim przypadku trzeba jechac 15km do miasta do szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.03.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 mayland - ja też mam tyle samo do szpitala co Ty. Z pomocą nie ma problemu co i lekarze na wizyty i karetki bezproblemowo do nas na wieś dojeżdżają - zwłaszcza w nocy. Monikach - zdrówcia dzieciątku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.03.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nie wzywałam jeszcze karatki i mam nadzieję, ze nie będę musiała. Oby jednak było tak sprawnie jak piszesz Maluszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.03.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 U nas wszelakie zachorowania to jakoś tak zwykle zaczynają się o 23 w sobotę i wtedy zawsze dzwonię do lekarza a on albo sam przyjeżdża albo karetkę wzywa - w zależności co jest grane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 a Brazula to gdzie znowu się zaszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Przyszłam! Zostałam przegłosowana i 3 serię "Lost'ów" zaczęliśmy przerabiać Wusia, matko, nie poznałam Cię, ale się zmieniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 no toś się odnalazła wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Powiedz mi, coś Ty taka smutna??? Chyba Ci poszukam awatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.03.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ja jestem niezdecydowana tylko witaj Króliczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.03.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ja jestem niezdecydowana tylko witaj Króliczku Witanko Czego szukasz...do decyzji...poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts