Reyzel 01.12.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Jaki cennik??? Dla niektórych osób ... Dawaj zlecenie Brazunia, ja nie decyduję się na współpracę póki nie wiem za ile ktoś coś robi Więc mnie tu nie nerwuj tylko ceny podaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Koniec przerwy obiadowej - spadam do klejenia tapet. Zdjęcia zrób Zrobię, jak będzie czemu. Na razie ta tapeta jest biała i jej właściwie nie widać. Tyle że ściana równiejsza się zrobiła. Pokój Małgosi już oklejony. W przyszłym tygodniu można będzie malować. Nie wiem tylko, którego dnia uda mi się to zrobić, bo dwa przedpołudnia na pewno mam zajęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Okey, poczekam na efekt malowania! Qurde, córcia ma 39,2 gorączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.12.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Okey, poczekam na efekt malowania! Qurde, córcia ma 39,2 gorączki kurde braza zadzwonilabym chyba na pogotowie nie bagatelizuj tego prosze moja corka chodzila z kaszlem po 2 tyg. dopiero poszla do lekarza no i ma...... zapalenie oskrzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 W tej chwili jeszcze nie panikuję, a pogotowie to ... zapomnij!!! Nie żebym nie zadzwoniła, ale nie przyjadą Dałam Jej codipar i eurespal - już trochę lepiej. Za 10 minut sprawdzę znowu temperaturę. W czwartek wróciła z basenu z totalnie mokrymi włosami - w czapce, co prawda, no ale... jest tego efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.12.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 W tej chwili jeszcze nie panikuję, a pogotowie to ... zapomnij!!! Nie żebym nie zadzwoniła, ale nie przyjadą Dałam Jej codipar i eurespal - już trochę lepiej. Za 10 minut sprawdzę znowu temperaturę. W czwartek wróciła z basenu z totalnie mokrymi włosami - w czapce, co prawda, no ale... jest tego efekt na gorączkę tylko pyralgin w czopku serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 W tej chwili jeszcze nie panikuję, a pogotowie to ... zapomnij!!! Nie żebym nie zadzwoniła, ale nie przyjadą Dałam Jej codipar i eurespal - już trochę lepiej. Za 10 minut sprawdzę znowu temperaturę. W czwartek wróciła z basenu z totalnie mokrymi włosami - w czapce, co prawda, no ale... jest tego efekt na gorączkę tylko pyralgin w czopku serio No wiem, ale akurat nie mam ani jednego, a codipar juz Jej parę razy pomógł i to bardzo szybko. Idę sprawdzić temperaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Braza - jeżeli chcesz szybko obniżyć jej temperaturę do znośnych wartości weź ją pod prysznic. Ustaw letnią temperaturę wody, żeby była letnia, a nie zimna ani gorąca, i lej na nia jakieś 5 min. Wytrzyj starannie, nie pozwól, żeby jakikolwiek powiew zimnego powietrza ją w tym momencie owiał i połóż do łóżka pod lekkim przykryciem. W razie potrzeby powtórz procedurę. Mam to opanowane, moje chłopaki w dzieciństwie mocno chorowali. Temperatura ciała spada błyskawicznie i dziecko czuje natychmiastową ulgę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Dzięki Depeesiu temp. juz sporo spadła - do 38,2. Na noc znowu dam Jej codipar, na wszelki wypadek, żeby spokojnie przespała noc - no chyba że nie będzie powyżej 38. Córcia lepiej się poczuła i odstpiłam jej nasze centrum nadawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Dobrze, że Karlita już czuje się lepiej - mam nadzieję, że tak jej zostanie. A na jazdę jedź - jeżeli miałaby dostać temperatury, to raczej z wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2007 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Tak właśnie sobie myślę, żeby jechać. Telewfony włączone, kontakt jest. W razie co toż mogę przyjechać od razu, przy dobrym układzie za 40 min. jestem w domu. Depeesiu bardzo dziękuję za troskę! Jestem Kochana Dziewczyna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 02.12.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 I jak córcia się czuje po nocy? Taki już kłopot z tymi dzieciakami, moja siostrzenica też już taka pannica, bez czapki łazi, bez rajstop i co dwa tygodnie choruje. Przebrnęłam przez dziennik, ale nie dam rady przeczytać wszystkich komentarzy. Szkoda, że z budową musisz się na razie wstrzymać, ale nie ma tego złego. Przynajmniej masz więcej czasu, żeby siedzieć na forum i innych dopingować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Jestem Kochana Dziewczyna!! Święte słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2007 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Jestem Kochana Dziewczyna!! Święte słowa! No, jak to jedna literka może zmienić losy świata i ... sens MIAŁO BYĆ JESTEŚ KOCHANA DZIEWCZYNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2007 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 I jak córcia się czuje po nocy? Taki już kłopot z tymi dzieciakami, moja siostrzenica też już taka pannica, bez czapki łazi, bez rajstop i co dwa tygodnie choruje. Przebrnęłam przez dziennik, ale nie dam rady przeczytać wszystkich komentarzy. Szkoda, że z budową musisz się na razie wstrzymać, ale nie ma tego złego. Przynajmniej masz więcej czasu, żeby siedzieć na forum i innych dopingować Nie ma tego złego ... jak mawiają starzy Górale Mam tylko cały czas nadzieję, że przyszły rok będzie u mnie "budowlany" A córcia to się tak po basenie załatwiła - nie zdążyła włosów wysuszyć (bo prędko, prędko, czasu nie ma - niestety, to słowa nauczycielki) no i efekt jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Mam tylko cały czas nadzieję, że przyszły rok będzie u mnie "budowlany" Tak wlasnie bedzie . Przeciez wszyscy Ci tego zyczymy. Jesli trzeba to dam nawet w intencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2007 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Mam tylko cały czas nadzieję, że przyszły rok będzie u mnie "budowlany" Tak wlasnie bedzie . Przeciez wszyscy Ci tego zyczymy. Jesli trzeba to dam nawet w intencji Ta intencja to niegłupi pomysł - podejrzewam, że podobnie jak ja nie za często zawracasz głowę Panu Bogu, to jest szansa, że wysłucha A jak oglądam "Wdzięczne" domki innych Forumowiczów to aż mnie skręca, że mój się tak jeszcze nie pnie!!! I zazdraszczam Im bardzo pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Im bardziej poskreca tym szybciej sie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ja tam wierzę gorąco, że w przyszłym roku będzie na forum wielka impreza, bo kupisz działę i zaczniesz budowę, Brazunia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Pozdrów od nas Karlę.Ja daję nurofen, bo działa też przeciwzapalnie.Moje starsze też chodzą na basen. Przedszkolaki suszą mamy dyżurne i panie, więc wychodzą suche. Wero suszy się sama więc... wraca w czapce.Ostatnio dowiedziałam się, że "basen" się zgodził, żeby mamy dyżurne popływały gratis w ramach dyżuru! Do tej pory często bywałam dyżurną, ale skoro tak, to chyba wpiszę się tam na etat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts