jamles 30.03.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Halo, co robi się na drugiej stronie? pytanie ...... kuchnie się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Kuchnię się zrobiło Cześć wszystkim Verunia, dzięki, zapiałam sobie ten Sinupret, ale jutro idę do wracza, za długo mnie to trzyma A miałam qurna do księżniczki pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 ... zapiałam sobie ten Sinupret, ... Ojej, no nie mogę, zaplułam się cała... A nagrałaś chociaż jak piałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Brazulka a w jakiej tonacji piałaś idź koniecznie przynajmniej spokojną głowe będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ... zapiałam sobie ten Sinupret, ... Ojej, no nie mogę, zaplułam się cała... A nagrałaś chociaż jak piałaś? Wiedziałam Specjalnie nie zmieniałam, czekałam na reakcję i nie zawiodłam się Piałam w tonacji A-mol Niestety, poszło w niepamięć, nie mam udokumentowanego tego piania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Haloooo! Gospodyniiiiiiiii!!!!!!!!!!! Dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!! http://comps.fotosearch.com/comp/TBZ/TBZ170/pszczola-megafon_~Bee01X011.jpg Pogoda piękna, czas wstawać i do roboty się brać, jak każda pracowita pszczółka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Iiiiettaaaaammm ... ja to bardziej taki truteń niepracowity jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.03.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Brauznia - Ty niepracowita Coś mi tu nie pasuje słoneczne pozdrowienia z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.03.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Cześć trutniu! A skąd takął ładną pciółkę masz? Szukam własnie ładnej pciółki, ale żeby takiego napisu przez środek nie miała. Nasz pani dochtór przepisywała wszystkim po kolei Eurespal i nikomu nie zaszkodziło. I dzieckom i Andrzejowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 31.03.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nasz pani dochtór przepisywała wszystkim po kolei Eurespal i nikomu nie zaszkodziło. I dzieckom i Andrzejowi... U mnie też i pediatra i otolaryngolog zalecił Eurespal ...żyjemy ...przynajmniej jeszcze Wiosenne dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Cześć trutniu! A skąd takął ładną pciółkę masz? Szukam własnie ładnej pciółki, ale żeby takiego napisu przez środek nie miała. . poszukaj w google grafika moze np.tutaj cos wpadnie ci w oko http://images.google.com/images?q=biene&hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&sa=N&um=1&imgtype=clipart&as_st=y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 dzień dobry Brazula u lekarza na przeglądzie byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 U lekarza byłam, bakterie to nie są, tylko wirusówka i wszystkim niedowiarkom mówię, że ten kaszel to przez wirusy a nie papierochy A pciółka to od Depsi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 i co za leczenie zalecił palaczu nałogowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.03.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 i co za leczenie zalecił palaczu nałogowy Na pewno zwiększenie ilości wypalanych papierochów, bo nic tak wirusa nie wytruje jak nikotyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Verunia rację miała z tym syropem ... Suprimin ... przepisała mi sama, bez gadania!! Mam jakiś odczulający lek i aerozol na gardło, bo podrażnione jest. Ogólnie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 i co za leczenie zalecił palaczu nałogowy Na pewno zwiększenie ilości wypalanych papierochów, bo nic tak wirusa nie wytruje jak nikotyna! Bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Brazula to weź kup sobie jeszcze pocziwą wit. A+E i rozgryzaj kapsułkę przed połknięciem też swietnie robi na regenerację śuzówki w gardle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 O proszę, nie wiedziałam!A smak wit. A+E nawet lubię, bo ten Suprimin czy jak mu tam to typowe lekarstwo: działa dobrze, ale ohyyyyydaaaaa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 mnie ostatnio pomogła ta witaminka jak miałam takie spaskudzone gardełko a ja też lubie i problem miałam coby nie żreć więcej jak zalecaną dawkę dzienną czytaj 1 kapsułkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts