Agduś 03.04.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Jeżeli Wero dobrze zapamiętała swoje odpowiedzi, to ma 5 punktów w plecy (nie licząc wypracowania, bo tego przecież nie była mi w stanie powtórzyć dokładnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.04.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dobrze będzie, nie ma co panikować. Macie zdolne dzieci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Nawet jesli będzie miała razem z wypracowaniem 10 pkt w plecy, to i tak chyba osiągnie 80-procentowy wynik, tak? Nie pamiętam, czy maksimum to 50 punktów? Jeśli max to 40, to nadal po stracie 10 punktów ma na swoim koncie zaliczone 75% - w sam raz tyle, aby świadectewo z czerwonym paskiem otrzymać. No to chyba pochwała się należy, nie? Brazunia - jak Karline przewidywania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Maksimum to 40 punktów. Mam nadzieję, że w wypracowaniu nie straci więcej niż 2 (ortografia i interpunkcja).Pocieszyła mnie jej reakcja na wieść, że zrobiła błędy - trochę się tym przejęła, czyli nie olewa. To mi właściwie wystarczy. A ja wczoraj ucięłam gałązkę brzozy i przywiązałam butelkę. Zapomniałam rano sprawdzić i się przelała, więc przywiązałam większą do tej samej gałazki. Dzieci twierdzą, że sok z brzozy jest pyszny. Dla mnie niewiele się różni smakiem od czystej wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witanko wieczorne! W końcu odwiedziłam księżniczkę Brazylię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.04.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Cześć, Jak tam sprawy? Toczą się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Cześć, Jak tam sprawy? Toczą się? Pełzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Brazulka powoli ale do przodu będzie dobrze bo musi Ty wiesz i ja wiem i wszyscy wkoło wiedzą a jak sie nudzisz to powywalaj cosik z salonu mojego co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.04.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ale we właściwym kierunku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Nie mam pojęcia, czy we właściwym ... a w ogóle to deprechę mam więc weźcie na mnie poprawkę! Wuśka, co ja mam powywalać - sofy nie chcesz, czy może szafki pod TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ... a w ogóle to deprechę mam więc weźcie na mnie poprawkę! dobra, już spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ... a w ogóle to deprechę mam więc weźcie na mnie poprawkę! dobra, już spadam Nie napisałam, że "mam w ręku siekierę, więc uważajcie", tylko "deprechę mam więc weźcie na mnie poprawkę" ... Gwoździku, mój ocynkowany przyjacielu, co z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 chyba dywanu nie chcę no w każdym razie nie w kółka parapety bedą jak okna orzechowe to wiem oooooooooooo i chyba tych ciemniejszych pasków na ścianach nie chcę normalnie mazepa ze mnie tak marudzę Brazulka wyłaź z dołka siedzenie tam bezpieczne nie jest jeszcze Cię zaleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Braza, na deprechę najlepsza wycieczka na Podlasie. Przyjedź, pogadamy, popijemy, pośpiewamy stakaneczki koniarskie i będzie OK. To kiedy wpadniesz?...pierzyny wywietrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Jeśli mnie zaleją lawiną forsy, to mogę siedzieć!!! Znaczy się, chcesz zwykły, podobny do setek innych, salon, tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Toluś, przez najbliższy czas to ja wyjechać mogę najdalej do Zieleniewa do księżniczki ... kawałek dalej to już nie da rady Nienawidzę czekać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 jak do Księżniczki, to nie tak źle w końcu no dobra, wiem, nikt nie lubi czekać, ale wiosny na deprechy nie marnuj, raz w roku jest, szkoda by było...Brazaaaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 aj Brazusia no jak Ty zrobisz to i tak wyjątkowy będzie a on naprawdę mały jest aż wstyd salonem nazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Jakoś tak ... pewnie niedługo przejdzie, jak zwykle, ale dopóki jest to ile krwi napsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 No dobra, to coś pomyślę z tym salonikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts