Maluszek 08.04.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Podobno w tym roku coś w tym teście 6-klasistów coś się zmieniło i dzieci miały z tym dużo problemów Brazunia - mam nadzieję, że Twojej córci poszło super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Nie mam pojęcia Maluszku, co, bo nie wnikałam w poprzednie. Zdania nie zmieniam: te testy 6-klasistów chyba nie mają większego sensu, ale trudno, już mamy to za sobą! Lecę polatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.04.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 miłego latania i masz rację są zupełnie bez sensu zwlaszcza, że większość gimnazjów w ogóle nie bierze ich pod uwagę przy naborze - liczą się tylko świadectwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.04.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Przyleciałam, obiad postawiłam i padłam. Nogi mi wlazły w... podniebienie! Małgo zdobyła jedno z trzech pierwszych miejsc i będzie reprezentowała przedszkole na konkursie gminnym! Wiecie, że pożegnać się z bankiem jest też trudno? Stówka za usunięcie wpisu z hipoteki i bliżej nieokreślony czas oczekiwania aż sąd raczy dokonać tego usunięcia. Przy okazji zaliczyłam dodatkowy kurs na trasie sąd - bank - sąd, bo w sądzie nie da się wpłacić A potem zadzwoniła do mnie miła pani z banku i poinformowała, że dostała pismo, w którym napisaliśmy, że rezygnujemy z konta u nich. Łaskawie oceniła, że pismo jest prawidłowo napisane, a potem rzekła, że podpisy musza być notarialnie potwierdzone. Zamilkłam na moment i zagotowałam się. No chyba ją pogięło! Będziemy notariuszowi płacić za poświadczenie podpisów, żeby zrezygnować z konta! A takiego! Na szczęście pani rzekła po chwili, że możemy to załatwić w dowolnym oddziale banku (jeden jest w Niepołomkach). To nie mogła od tego zacząć? Odwiedziłam też US w Wieliczce i też się zdziwiłam. Pani była miła, nie mogę narzekać. Oglądnęła przywiezione dokumenty i stwierdziła że lepiej by bylo, gdbym niektóre z nich dała w formie kopii, bo ona "sobie po nich popisze". No zgoda, niech pisze, jeśli musi, rozumiem, że lepiej byłoby dać kopie, bo oryginały wolimy mieć niepopisane. Tylko że w tym momencie zapadła krępująca cisza. Wywnioskowałam, że powinnam zrobić te kopie. Za mną stało ksero. No niech jej będzie - nie musi kserować, bo to mój biznes, ale... W sądzie bez gadania mi skserowała ino zapłacić musiałam. I tak jest OK. A z US musiałam biec do najbliższego punktu ksero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Lecę polatać na lotni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ... i bliżej nieokreślony czas oczekiwania aż sąd raczy dokonać tego usunięcia. Ty mnie nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ... i bliżej nieokreślony czas oczekiwania aż sąd raczy dokonać tego usunięcia. Ty mnie nie strasz żeby się bać to najpierw trzeba coś wpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Poboję się na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.toys4boys.pl/Szokujacy-budzik-o283.jpg Ruszać się .... po burzy i potężnym deszczu ciepełko ... słoneczko wygląda!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Jaka burza? U nas tylko lampa od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Była!!! Fajna, z piorunami i nawet parę grzmotów się przypałętało A teraz szarawo, ale ciepełko! Wiosna, znaczy się!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Szkoda że do nas nie doszła. Sucho jest a rośliny potrzebuja wody. NO i uwielbiam zapach burzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.04.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 u nas w nocy tylko padało a w dzień było 23 stopnie miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.04.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Życzę wszystkiego dobrego http://m.onet.pl/_m/f9a8b52a9f0d559ef3d8185c8c00aa07,5,1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dzień doberek, u nas spokojnie i słonecznie. Jajka drapię. Oczywiście wieczorami. Miłego dnia zyczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 dzień dobry zawsze można wyskrobać prośbę do prezesa sadu coby się przyspieszyło wpisywanie i wypisywanie hipoteki buziaki pełne słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.04.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 dzień dobry zawsze można wyskrobać prośbę do prezesa sadu coby się przyspieszyło wpisywanie i wypisywanie hipoteki buziaki pełne słońca Adguś - za jakiś miesiąc (tak nam powiedzieli w Sądzie - my chcieliśmy złożyć oba te pisma od razu) po złożeniu wniosku o wpis do hipoteki, napiszcie pismo do prezesa sądu - naprawdę to przyśpieszy. U nas to w ten sposób trwało 2 miesiące. Normalnie czeka się rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.04.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ponieważ od jutra zaczyna się u mnie w pracy szał przedświąteczny już dziś ... http://www.umcs.lublin.pl/images/media/Samorzad.Studentow.Wydzialu.Prawa.i.Administracji/wielkanoc1.jpg Dużo słońca, uśmiechu na twarzy, obfitości na wielkanocnym stole oraz rodzinnej atmosfery ... Justyna i Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.04.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/ad8790_wielkanocne261.jpg Błogosławionych Świąt !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.04.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 dzień dobry zawsze można wyskrobać prośbę do prezesa sadu coby się przyspieszyło wpisywanie i wypisywanie hipoteki buziaki pełne słońca Adguś - za jakiś miesiąc (tak nam powiedzieli w Sądzie - my chcieliśmy złożyć oba te pisma od razu) po złożeniu wniosku o wpis do hipoteki, napiszcie pismo do prezesa sądu - naprawdę to przyśpieszy. U nas to w ten sposób trwało 2 miesiące. Normalnie czeka się rok Wyskrobałam takie pismo. Mam się po świętach pytać, czy prośba została uwzględniona. Jakie dwa miesiące czy rok?????? Bez tego nie dostaniemy drugiej transzy, a bez niej nie kupimy samochodu!!! Przeca oni te wszystkie księgi mają w komputerach, to ile może trwać wykreślenie hipoteki??? No bez jaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts