braza 12.04.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Hej!!! Wieczorek Czyżby wszyscy aż tak świętowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 My już wolni, dogorywamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 ooo, jak miło My z córcią po spacerku z psuką nad morze z lekka padłyśmy, córcia zaległa a ja twórczość filmową uprawiałam, teraz z przyjemnością poklikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 ooo, jak miło My z córcią po spacerku z psuką nad morze z lekka padłyśmy, córcia zaległa a ja twórczość filmową uprawiałam, teraz z przyjemnością poklikam Ja se swoją też spacerowałam, znaczy ona na rolkach a ja biegiem za nią Wczoraj dostała i dziś musiał być 1 trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Jak kolana i łokcie całe, to trening się udał Właśnie wlazłam do Ciebie, bez pytania, i wyczytałam o nowościach. Idę zdjęcia pooglądać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Jak kolana i łokcie całe, to trening się udał Właśnie wlazłam do Ciebie, bez pytania, i wyczytałam o nowościach. Idę zdjęcia pooglądać!!A wchodź!! I oglądaj co chcesz. No całe na szczęście całe. Osprzęt typu kask, ochraniacze był to i nic złego nie mogło sie zdarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 My dzis zaiczylismy moją babcię, teściów a na koniec moja rodzina zwaliła sie do mnie. Połowa z nas zakatarzona i zasmarkana. Nawet picia nie było wielkiego Jak nie świeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Dzielna dziewczyna, nawet się nie obejrzysz, będzie śmigała jak strzała, a Tobie serce zacznie podchodzić do gardła - wiem, co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 My dzis zaiczylismy moją babcię, teściów a na koniec moja rodzina zwaliła sie do mnie. Połowa z nas zakatarzona i zasmarkana. Nawet picia nie było wielkiego Jak nie świeta Byłyśmy u dziadka i laski, zjadłyśmy chyba tygodniowy limit i poszłyśmy na spacer! Jutro wytłuczemy wszystko w stajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Ja teże nie wierzyłam jak swoja skaczącą na rokkach zobaczyłam Ale bardzo fajnie że tak sobie poradziła, praktycznei sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Dziec zdolne są, sami tacy byliśmy, tylko niektórzy już o tym zapomnieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Zgadza sie,sprawnosć nie ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 dobry wieczór Brazulka Ty to masz dobrze wleziesz na konika i po obżarstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Tiiiaaaa Wusia, po obżarstwie ... ciekawe tylko, co konik na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.04.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Tiiiaaaa Wusia, po obżarstwie ... ciekawe tylko, co konik na to http://www.konie.miscior.pl/sport/akcja.15.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2009 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Jamles ... Ty to się znasz na końskiej psychice!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.04.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Jamles ... Ty to się znasz na końskiej psychice!!!! Dr Horse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.04.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Tiiiaaaa Wusia, po obżarstwie ... ciekawe tylko, co konik na to Braza, przeciez Ty wazysz mniej niz siodlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.04.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Tiiiaaaa Wusia, po obżarstwie ... ciekawe tylko, co konik na to Braza, przeciez Ty wazysz mniej niz siodlo. po świętach będzie remis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Tiiiaaaa Wusia, po obżarstwie ... ciekawe tylko, co konik na to Braza, przeciez Ty wazysz mniej niz siodlo. po świętach będzie remis Eeeee...nooo...siodło to jednak lżejsze ode mnie jest ... chyba zacznę się odchudzać Na remis narazie nie ma szans Witanko!!!! Wstawać, czas na wielkie lanie!!!! http://www.tipy.pl/art/942_big.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts