anjamen 19.04.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Braza a ja chcialam Cie poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Wusia czesc a ja myslalm ze sie poznamy Z Wusią to pewnie tak Widac, że od Niej wracasz Braza a ja chcialam Cie poznac Byłam lepsza Przykro mi Anjamenciu, nie bardzo mi się to podoba, też chciałabym poznać osobiście wielu świetnych ludzi, ale ... decyzja niestety zapadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.04.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ja też nie wiem czy przyjadę na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.04.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Wusia czesc a ja myslalm ze sie poznamy Z Wusią to pewnie tak Widac, że od Niej wracasz Braza a ja chcialam Cie poznac Byłam lepsza Przykro mi Anjamenciu, nie bardzo mi się to podoba, też chciałabym poznać osobiście wielu świetnych ludzi, ale ... decyzja niestety zapadła ale mnie zlapalas myslalam o Wusi (juz ja poznalam wczesniej i w przyszly weekend bedzie u mnie a poznac chce oczywiscie Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.04.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ja też nie wiem czy przyjadę na zlot bo?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.04.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ja też nie wiem czy przyjadę na zlot bo??????????????bo jakoś mi termin nie lezy choć kto wieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 U mnie za dużo by tłumaczyć. Sytuacja - jaka by nie była - na to nie pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 19.04.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 to ja się w końcu wybieram a Ciebie nie będzie? no wiesz???? ) wróciłam z działki... niby niedziela, ale róże przesadzałam spod domu, mój szanowny małżonek ciachał suche gałęzie z wiśni, podlewaliśmy z poświęceniem truskawki znalezione w trawie, znaczy się sadzonki no czyli dzień odhaczony uważam za udany aa i opaliłam się na pysku przy tym wszystkim, normalnie lato a co tutaj słychować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 U mnie to - parafrazując - "cisze słychać" No nie jadę, qurna no (coś za dużo ostatnio tych wykrzywionych oblicz wklejam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 U mnie to - parafrazując - "cisze słychać" No nie jadę, qurna no (coś za dużo ostatnio tych wykrzywionych oblicz wklejam)Zauważyłam No co jest?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 19.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 uśmiechnij się no... jest dobrze a będzie jeszcze lepiej... mnie strzyka w kręgosłupie, łamie mnie w kościach ( to kurde kopanie chwaściorów dało mi się w d..we znaki znaczy się...) gęba mi się świeci jak nie przymierzając psu jajca... a ręce lepiej nie mówić po walce z różami wyjątkowo kolczastymi mam takie, jakbym się miziała ze stadem dzikich kotów ) i się ciesze jak gupi do sera bo dobry dzień był aaa i znajomy który był na działce usilnie mnie namawia na kupno konia! że na naszej łące się wyżywi i w ogóle... no szał ciał i uprzęży co ludź to sto pomysłów ma na zagospodarowanie tej naszej przestrzeni )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Jakbym kopała własne chwaściory na własnej działce to złego słowa bym nie powiedziała!!!! Jak narazie światełka w tunelu nie widać ... to odpowiedź na Kasi pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ... Nie dziwię się, że w takich chwilach nie masz humoru ..domyślam się, że chodzi o oddalający się własny wybieg dla Konika ... .. no ale świat się na tym nie kończy... Czasami sobie myślę: " Ten to ma to ... tamta to ma to "... ...... a ja nie mam.... .... ..... ale z drugiej strony ..... ...Ja mam to ... to ... to ... ... i wiele osób chciałoby mieć to co mam ... " .... I jest mi od razu lepiej ... życzę Ci tzw.autoterapii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Coś w tym jest ... na pewno masz rację, ale ... muszę mieć czas ... Wiem, co mam, a mam bardzo dużo, do pełnego szczęścia brakuje mi tylko jednego, okazuje się prawie nieosiągalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.04.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ... muszę mieć czas ... wystarczy 30 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ... muszę mieć czas ... wystarczy 30 sekund Za mało Nie wyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 dobry z wieczorka Brazula mordkę w uśmiech proszę wykrzywić dać mi Ty wiesz co i zacznij myśleć pozytywnie Kaśka Ty się nie migaj gadzino ciągle w Wawie siedzisz bez potrzeby a jak trza jechac to Ty nosem kręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Łazienkę kończę O, i to jest powód do radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Kaśka Ty się nie migaj gadzino ciągle w Wawie siedzisz bez potrzeby a jak trza jechac to Ty nosem kręcisz Ja ci tam gadzineee, ja ci dam!!!! Poczekaj, jak przyjadę po firanki to do ciebie nie zajrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Kasia, ja tylko delikatnie chciałam przypomnieć, że z tą gadziną to trochę racji jest - patrz pewna powieść (z dawna wyczekiwana...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts