wu 20.04.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Piąteczko mnie i tak chyba nie przebijesz ja od Brazusi mam kuchnię, łazienkę na dole, salon i teraz górną łzaienkę znaczy cały domek ciekawe czy z nudów Brazula się za ogródki nie weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.04.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 no ogródki planowanie, to akurat na czasie bardzo - patrząc na te wszystkie opustoszałe wątki wszyscy w ziemi grzebią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.04.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Brazula czy ja mogłabym się do Ciebie uśmiechnąć o projekt kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Glamourcia - prześlij mi rzut kuchni z dokładnymi wymiarami i swoimi preferencjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Glamourcia - prześlij mi rzut kuchni z dokładnymi wymiarami i swoimi preferencjami wymiary ... rozumiem .. .... ale od razu publiczne określanie preferencji ... ... poczekamy na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dobry wieczór - z robót różnych wreszcie przylazłam... Dzisiaj za drukarza robiłam, nasze ulotki wszystkie "wyszły", Sołtys papiru dokupił i będziem jeszcze jutro dorabiać... Nie lubię tego zajęcia, zabiera dużo czasu i sporo nerwów - jak się drukuje 100 czy 200 egzemplarzy czegoś, to każdy błąd to... możecie sobie wyobrazić. Dzisiaj tylko jakieś 10% błędnych wydruków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Glamourcia - prześlij mi rzut kuchni z dokładnymi wymiarami i swoimi preferencjami wymiary ... rozumiem .. .... ale od razu publiczne określanie preferencji ... ... poczekamy na odpowiedź no właściwie to nie wiem, czy powinnam takie rzeczy upubliczniać na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Glamourcia - prześlij mi rzut kuchni z dokładnymi wymiarami i swoimi preferencjami wymiary ... rozumiem .. .... ale od razu publiczne określanie preferencji ... ... poczekamy na odpowiedź Matko, sama jestem ciekawa, co z tego wyjdzię Depsia, a co to za ulotki - o "Domku Pod Sosnami"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Glamourcia - prześlij mi rzut kuchni z dokładnymi wymiarami i swoimi preferencjami wymiary ... rozumiem .. .... ale od razu publiczne określanie preferencji ... ... poczekamy na odpowiedź Matko, sama jestem ciekawa, co z tego wyjdzię Depsia, a co to za ulotki - o "Domku Pod Sosnami"??? tylko,żeby potem nie było....że jakaś inna jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No o domku, bo przecie co my możemy na targi brać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Glamourcia, spoko, inna nie znaczy gorsza To dawaj tę kuchnię, puszczę na priva maila! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No o domku, bo przecie co my możemy na targi brać... No widzisz, jaka ja inteligentna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Glamourcia, spoko, inna nie znaczy gorsza To dawaj tę kuchnię, puszczę na priva maila! Braza jutro wyśle ci dokładne wymiary.Pojadę na działkę i zmierzę długość ścian...trochę zmieniłam w projekcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Glamourcia, spoko, inna nie znaczy gorsza To dawaj tę kuchnię, puszczę na priva maila! Braza jutro wyśle ci dokładne wymiary.Pojadę na działkę i zmierzę długość ścian...trochę zmieniłam w projekcie... Okey !! I o preferencja pamiętaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Glamourcia, spoko, inna nie znaczy gorsza To dawaj tę kuchnię, puszczę na priva maila! Braza jutro wyśle ci dokładne wymiary.Pojadę na działkę i zmierzę długość ścian...trochę zmieniłam w projekcie... Okey !! I o preferencja pamiętaj No właśnie, dlatego chyba pójdę z mężem sprawdzić czy te upodobania się nie zmieniły...nie chciałabym wprowadzić Was w błąd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Brazula aleś mi zrobiła z tą łazienką ja chcę ją już a nie za dwa lata uschnę z tęsknoty za nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Wusia, no ja bardzo serdecznie przepraszam, więcej nie będę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Wusia, no ja bardzo serdecznie przepraszam, więcej nie będę!!! a gdzie ja mogę to cudo zobaczyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Glamcia a u mnie w komentach Brazulka bedziesz będziesz chociaż u mnie to już w sumie tylko ogród został może się skusisz na same kształty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Nie mam programu - ale mogę mieć W ubiegłym roku jednak próbowałam Agduś wrzosy poukładać i niestety poległam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts