wu 20.04.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ja mam program jeno talentu brak mnie te cholerne skarpy męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.04.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 dobry wieczor podsiadłam na chwilę, teraz to i strach kapiel brać, bo można nie powrócić, ale udało mi się.. Brazunia potrzebuje programu bo talent ma..ja sobie nawet nie próbuję wyobrazić jak wypracowałaby i wypieścila swoj domek .. gdyby tylko mogła już pomarzyć konkretniej..trzymam kciuki i ja też usycham już za tą moją kuchnią w realu.. a ogród to sobie mogę narazie jako makietę wylepić z papieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2009 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Dzień doberek utalentowana kobieto! Wstawać czas, w pole iść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Wstawać czas, w pole iść! W pole ... gumiaków nie mam Cześć i czołem P.S. Nie wiem, czy umiałabym zrobić ogród ... naprawdę, to żadna kokieteria. Nie znam się na tym kompletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 21.04.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 cześć umiesz napewno..ale Ty dla koni potrzebujesz przepastnej łąki, a ciekawe, czy koniki lubią jakieś kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Koniom ogólnie kwiatki chyba nie przeszkadzają Potrzebuję, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że będe jeszcze długo i namiętnie potrzebować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 21.04.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 a słyszałaś o obrocie sfer niebieskich? ..zobaczysz, jeszcze się czas obróci i pokrecisz się na łące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Mój czas dobiega końca ... powoli przestaje mi się chcieć "chcieć" A te ciała niebieskie to obracają się trochę nie w tą stronę, w którą ja bym chciała Eeeee, dobra, nie ma co narzekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 21.04.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Braza usmiecham sie do Ciebie http://files.moblo.pl/0/0/92/9245_b3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.04.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Braza - głowa do góry zobaczysz, że w końcu się uda za co cały czas trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 21.04.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Maluszku jaki Ty masz Sliczny tytuł Wasza Wysokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.04.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Maluszku jaki Ty masz Sliczny tytuł Wasza Wysokość Piąteczko - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Koniom ogólnie kwiatki chyba nie przeszkadzają Potrzebuję, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że będe jeszcze długo i namiętnie potrzebować zamiast przesiadywać na forum i robić gratisowe łazienki rusz, że tak powiem dupsko i po wsiach polataj czy nie mają łąki na zbyciu mam jeszcze jedno pytanko, ale nie będę już bardziej dręczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.04.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Mój czas dobiega końca ... powoli przestaje mi się chcieć "chcieć" A te ciała niebieskie to obracają się trochę nie w tą stronę, w którą ja bym chciała Eeeee, dobra, nie ma co narzekać! nawet tak nie mów.... ja o kredyt walczyłam 7 lat.... bo jeden z banków(omyłkowo) umieścił mojego męża w Biku . Brakowało siły, ale nigdy się nie poddałam...Nie poddawaj się braza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 dzień dobry ot Brazusia na poprawę humorku Twoja własna prywatna łąka http://republika.pl/blog_vd_759495/1465136/tr/storczyki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Słuchajcie, ja nie chcę znowu popadać w rozpacz, ale ... miejsce, które znaleźliśmy to nie jest to pokazane w dzienniku. Jest inne, cudowne i wspaniałe - takie, które chcę mieć!!! A wszystko idzie jak po grudzie, kobieta czeka zniecierpliwiona i w końcu cholera Ją weźmie i da sobie z nami spokój, bo umowę przedwstępną mamy do 15.kwietnia!! A banki się qurwa zastanawiają Wszystko jest, każdy duperelny dokumencik mają i myślą nadal!!! Jamlesik, co mi po samej łące??? Konia mam gdzie trzymać, jeździć na nim mam gdzie, to co??? Ja chcę mieć tylko ten swój kawałek świata - naprawdę piękny kawałek, o którym wiem, że jest moim miejscem wymarzonym! I przez pierd%$^^#@ fochy banków (a właściwie ludzi w nich pracujących) wpadam w tej chwili w totalne zniechęcenie!!! Agduś miała rację - ja qurwa wysiaduję ten kredyt, ale nic mi się nie chce innego robić, wszystko mi zwisa! Jeśli to miejsce nie będzie nasze, to ... rezygnuję ze wszystkiego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 A teraz mi powiedzcie, jak przywrócić Firefox'a jako przeglądarkę domyślną, bo z rozpędu kliknęłam na Operę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.04.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Słuchajcie, ja nie chcę znowu popadać w rozpacz, ale ... miejsce, które znaleźliśmy to nie jest to pokazane w dzienniku. Jest inne, cudowne i wspaniałe - takie, które chcę mieć!!! A wszystko idzie jak po grudzie, kobieta czeka zniecierpliwiona i w końcu cholera Ją weźmie i da sobie z nami spokój, bo umowę przedwstępną mamy do 15.kwietnia!! A banki się qurwa zastanawiają Wszystko jest, każdy duperelny dokumencik mają i myślą nadal!!! Jamlesik, co mi po samej łące??? Konia mam gdzie trzymać, jeździć na nim mam gdzie, to co??? Ja chcę mieć tylko ten swój kawałek świata - naprawdę piękny kawałek, o którym wiem, że jest moim miejscem wymarzonym! I przez pierd%$^^#@ fochy banków (a właściwie ludzi w nich pracujących) wpadam w tej chwili w totalne zniechęcenie!!! Agduś miała rację - ja qurwa wysiaduję ten kredyt, ale nic mi się nie chce innego robić, wszystko mi zwisa! Jeśli to miejsce nie będzie nasze, to ... rezygnuję ze wszystkiego!!!! chyba se jaja robisz dreptaj do tych bankierów, dzwoń , pytaj aż im się będzie słabo robić na Twój widok spróbuj może przedłużyć tę umowę wstępną, ten kredyt w końcu dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Wierz mi Jamlesik, robię co moge. Kobieta czeka, narazie cierpliwie czeka!!! I jaj sobie nie robię, to okrutna prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Brazulka no już cichutko Słońce dobrze bedzie zobaczysz naprawdę musi być i bedzie molestuj banki choćby i dwa razy dziennie pytaj grzecznie acz stanowczo kiedy bedzie odpowiedź nie wahaj się wołać od razu kierownika i nie dawaj zbyć i zobaczysz będzie dobrze będzie zaświeci słoneczko w Twoich stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts