Rom 04.12.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 No masz szczęście ja już od bladego świtu na nogach i jakbym się dowiedział żę dopiero wstałąś to chyba bym się załamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 No masz szczęście ja już od bladego świtu na nogach i jakbym się dowiedział żę dopiero wstałąś to chyba bym się załamał To nie będę Cię załamywać... Zwykle wstaję wcześnie - córcia+szkoła - ale mała w domu to i trochę dłużej mogę polegiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.12.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 braza a wypróbuj stary dobry sposób: jabłko nabijasz 4 gwoździami ale takimi prawdziwymi żelaznymi. Po 24 godzinach wyjmujesz gwoździe mała je oblizuje a jabłko zjada nie wiem jak ale działa.. ponoć kwasy jabłkowe wytracają jakieś tam związki żelaza a wit c sprawia że jest bardzo dobrze przyswajalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 braza a wypróbuj stary dobry sposób: jabłko nabijasz 4 gwoździami ale takimi prawdziwymi żelaznymi. Po 24 godzinach wyjmujesz gwoździe mała je oblizuje a jabłko zjada nie wiem jak ale działa.. ponoć kwasy jabłkowe wytracają jakieś tam związki żelaza a wit c sprawia że jest bardzo dobrze przyswajalne Pierwszy raz słyszę!!! Sprawdziłaś ten sposób? Może i coś w tym jest, ale nie wiem czy gwoździe z czystego żelaza są towarem osiągalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.12.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 gwoździe brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 gwoździe brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr No co brrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.12.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 tak mi sie jakoś gwożdzie skojarzyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 tak mi sie jakoś gwożdzie skojarzyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Czosnek fajny jest Pamiętam jak mój młodszy brat (9lat róznicy) zaprosił na grilla nową laskę, która jak się okazało nie lubiła ani czosnku ani śledzi ...niestety nie przypadła do gustu ani mnie, ani mojej starszej bratowej, więc jedzonko było moooooocno czosnkowe - właściwie wszystko nim zalatywało ...a do tego sałatki śledziowe w dużych ilościach - wiem, że śledź do grilla jak kwiatek do kożucha...ale co tam wesoło było Pozdrowionka dla Karlusi! ...niech się dziewczyna porządnie wykuruje I co? udało Wam się laskę przegonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 tak mi sie jakoś gwożdzie skojarzyły Znałam kiedyś jednego Gwoździa, który tak sie kojarzył! A te gwoździe do jabłka to mają być z nierdzewki czy zwykłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.12.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 tak mi sie jakoś gwożdzie skojarzyły Znałam kiedyś jednego Gwoździa, który tak sie kojarzył! A te gwoździe do jabłka to mają być z nierdzewki czy zwykłe? no to rozwiń temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.12.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dzień dobry Jak zdrówko córci Braza ? Pozdrów ją i ode mnie A jak bank, jakiś nowy odzew? Depessiu, gratuluję Nie bez powodu takie tytuły się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Właśnie się dowiedziałam, że bank przesłał polecenie wstrzymania egzekucji do komornika To ta radosna wiadomość - smutniejsza jeste taka, że grudzień niestety jeszcze będzie obciążony, gdyż biuro emertytalne realizuje tylko zgłoszenia te do 25-go poprzedzającego miesiąca!!! No cóż, ale i tak jest lepiej!!! Reyzel nareszcie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Czy ktoś ma wiadomości od Anoleiz???? Gdzie ta Dziewczyna się znowu podziewa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.12.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Czosnek fajny jest Pamiętam jak mój młodszy brat (9lat róznicy) zaprosił na grilla nową laskę, która jak się okazało nie lubiła ani czosnku ani śledzi ...niestety nie przypadła do gustu ani mnie, ani mojej starszej bratowej, więc jedzonko było moooooocno czosnkowe - właściwie wszystko nim zalatywało ...a do tego sałatki śledziowe w dużych ilościach - wiem, że śledź do grilla jak kwiatek do kożucha...ale co tam wesoło było Pozdrowionka dla Karlusi! ...niech się dziewczyna porządnie wykuruje I co? udało Wam się laskę przegonić? no ba ... nie pasowali do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 04.12.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Braza: skoro córcia idzie w piątek do kina, to tym bardziej ją czosneczkiem napaś. Ja już wiem, co taka młodzież w kinach wyrabia, a tak, to będziesz spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.12.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Biała nie żałuj córci Brazy odrobiny "rozrywki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.12.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Właśnie się dowiedziałam, że bank przesłał polecenie wstrzymania egzekucji do komornika To ta radosna wiadomość - smutniejsza jeste taka, że grudzień niestety jeszcze będzie obciążony, gdyż biuro emertytalne realizuje tylko zgłoszenia te do 25-go poprzedzającego miesiąca!!! No cóż, ale i tak jest lepiej!!! Reyzel nareszcie!!!! No to super Brazunia!!! To i tak bardzo dobra wiadomość, prawda ? W całej tej chorej sytuacji jeden miesiąc ze świadomoscią, ze jest ostatnim - jakoś przełkniesz A jeszcze tak w kwestii porad lekarskich - mam częste problemy z gardłem i ostatnio pomogło mi ( o dziwo bo zawsze lekki ból konczy się natychmiast anginą albo ostrym zapaleniem strun głosowych ) płukanie gardła roztworem z płynem Lugola. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.12.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Czy ktoś ma wiadomości od Anoleiz???? Gdzie ta Dziewczyna się znowu podziewa??? Pewnie goni czas jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Właśnie się dowiedziałam, że bank przesłał polecenie wstrzymania egzekucji do komornika To sie ciesze . Jak ktos napisal ten miesiac szybkozleci , poza tym swiateczny jest , wiec i tak bys sie niczym nie zajela. Poki co odpoczywaj przed budowa. Lubie dobre nowiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts