wu 21.04.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Brazusia to poproś o zwrot dokumentów że Ty nie masz czasu czekać i idziesz gdzie indziej po kredyt często to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.04.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 A teraz mi powiedzcie, jak przywrócić Firefox'a jako przeglądarkę domyślną, bo z rozpędu kliknęłam na Operę???? jeśli masz XP spróbuj tak: Start -> Określ dostęp do programów i ich ustawienia domyślne -> Niestandardowa i tam zaznacz domyślną przeglądarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 NaLeśniku, dzięki, mam Vistę, niestety, spróbuję jednak jakoś dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Chyba się udało NaLeśniku, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.04.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Braza...nieszczęścia chodzą parami... Ty swój limit już wyczerpałaś... Zostaw dla innych.... i łap za telefon i molestuj te banki...dosłowienie MOLESTUJ, to jest Twoje miejsce na ziemi...i walcz... Banki to paskudne instytucje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Braza - siły do walki dodaję, nie możesz przestać chcieć, bo nie tylko dla siebie przecież chcesz. Zobacz, Glamourcia 7 lat się z koniem kopała, Neferka 2 lata z urzędami sie woziła o pozwolenie na budowę, mogę jeszcze wiele przykładów podawać na to, jak ludzie nie rezygnowali i w końcu im się udawało. Najlepszy przykład to my sami - budowaliśmy bez kredytu, odejmując sobie od ust, sama wiesz, ile jeszcze przed nami. Ale wiele się udało zrobić, więc jak łapię jakiegoś doła to idę za stodołę, patrzę na to, co tam powstało i - jest fajnie. I u Ciebie w końcu tak będzie, że wywalczysz ten swój kawałek świata, zobaczysz. Tylko się nie poddawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Jeszcze trochę mi się chce, naprawdę A poważnie ... Depsia, ja nie mogę czekac 7 lat ... za stara już na to jestem (no niech ktoś zaprzeczy, noooo ....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 noooooooooooo dooooooooooooobra Brazula nie jesteś za stara jesteś piękna młoda i bardzo zdolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 noooooooooooo dooooooooooooobra Brazula nie jesteś za stara jesteś piękna młoda i bardzo zdolna Powalił mnie ten entuzjazm i żywiołowość wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 noooooooooooo dooooooooooooobra Brazula nie jesteś za stara jesteś piękna młoda i bardzo zdolna nic dodać nic ująć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 dobra idź popatrzeć na beton będzie Ci lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Popatrzyłam ... jestem w szoku, jak piękny może być beton!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 i znowu sie ze mnie śmieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 i znowu sie ze mnie śmieje Ja się nie śmieję!!!! Ile razy mam powtarzać!!!! Jest równo???? JEST!!!! Błyszczy się???? BŁYSZCZY!!! Wygląda ślicznie??? WYGLĄDA!!! No więc o co chodzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 teraz już o nic jutro ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Chyba pójdę spać ... szkalowana się czuję Dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Brazula Tyś chwalona pod niebiosa słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dobra, starczy tego słodzenia, wstawaj, babo! Słonko już wysoko świeci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.04.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Wstawaj DO boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2009 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dobra, wstałam .... następnym razem Depsia, jak będziesz tę kawę robić to ciszej się trochę zachowuj Miłego dzionka - u mnie słoneczko .... i ło matko, chyba nie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts