wu 23.04.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Brazuś złóż im oświadczenie że jak się nie pospiesza to pójdziesz gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.04.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 to straszne długo normalnie praktycznie od ręki robią takie podstawowe wyliczanki a potem kilka dni i już. Brazunia - mam nadzieję, że jednak się uda za co trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.04.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Brazuś złóż im oświadczenie że jak się nie pospiesza to pójdziesz gdzie indziej ale Braza z tym siedliskiem to ma związane ręce tylko z kilkoma bankami i tu jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.04.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Brazuś złóż im oświadczenie że jak się nie pospiesza to pójdziesz gdzie indziej albo,że przyjadą kumpele i łomot spuszczą ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Maluszku ale banki nie musza o tym wiedzieć Glamcia dobrze mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.04.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Maluszku ale banki nie musza o tym wiedzieć Glamcia dobrze mówisz wuśka..idę obejrzeć podłogę, bo gdzieś wyczytałam ,że juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.04.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Maluszku ale banki nie musza o tym wiedzieć obawiam się, że wiedzą i dlatego robią takie problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 a banki to wredne som złodziejom i oszystom to walą kasę a dobrym ludziom to nosem krędą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.04.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Na odpowiedź to my czekamy już ze dwa tygodnie Idę kolejne oświadczenie złożyć ... może do centrali banku się poskarżyć mailowo w pierwszej kolejności to osobiście idź zapytać o los Twojego wniosku, może się gdzieś zapodział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Zapraszam do mojego dziennika. Mam pierwszą wizualkę łazienki na dole...i już pobiłam się z myślami.... i mam mieszane uczucia. Poproszę o opinię bardziej doświadczonych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Osobiście to ja się wybrać do banku raczej nie bardzo mogę, trochę daleko jest, przynajmniej jeden z nich. W pozostałych walczy doradczyni i wiem, że robi co może, na pewno - to znajoma koleżanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.04.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Osobiście to ja się wybrać do banku raczej nie bardzo mogę, trochę daleko jest, przynajmniej jeden z nich. W pozostałych walczy doradczyni i wiem, że robi co może, na pewno - to znajoma koleżanki. sorry, ale ta doradczyni to się kiepsko spisuje rozumiem, że jeden bank się opierdala, ale wszystkie chyba masz za dużo doradców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Doradczyni pracuje nad tym od niecałych 2 tygodni. Na Nią raczej winy bym nie zwalała. Jeden się opierdziela totalnie - miała kobieta dzwonić wczoraj i psińco! Teraz ja nie mogę się dodzwonić do Niej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.04.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 wysyłam dobre mysli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 nie piszę nic, czekam i kciuki zaciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.04.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 nie piszę nic, czekam i kciuki zaciskam to ja w sprawie banków ostatni raz zadzwoń do tej co się nie umiesz dodzwonić z innego telefonu ....odbierze, bo nie będzie wiedziała, że to ta od siedliska i koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.04.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Jamles dobrze mówi..tylko, że jesli nie ona decyzyjna, to nie wiele da.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Dzwonię ze skypa, więc numer się nie wyświetla A kobieta faktycznie nie za bardzo dyspozycyjna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.04.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Banki teraz tak mają - niestety. nam się jeden zastanwiał ponad miesiąc i nie wiemy, kiedy by skończył, bo my z nim skończyliśmy. Kolejny myślał krócej i juz w nim jesteśmy, ale nie poszło to tak błyskawicznie, jak kiedy braliśmy pierwszy kredyt na dom. Wpadłam zapodać, że żyję, cobyś nie musiała dzwonić i sprawdzać.Biegam jak z piórkiem.Zasadziłam juz wszystko i trochę zasiałam.Jutro impreza rodzinna, w sobotę dla dzieci a w domu pobojowisko, bo rodzice w ogródku tyrali, a dziecka się obijały.Nawet poczty nie sprawdzałam od kilku dni.Luknę w moje komenty i spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.04.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Mogę już zapytać o samopoczucie, czy raczej się wstrzymać jeszcze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts