braza 24.04.2009 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Czeee Jamlesik, też Cię poderwało to Depsi oduroczanie Słoneczko mam od wczoraj, ale niestety w sprzedaży wiązanej z wiatrem... przynajmniej wczoraj tak było, dzisiaj jeszcze nie wylazłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.04.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 u nas nieustające słoneczko od kilku dni miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.04.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Czeee Jamlesik, też Cię poderwało to Depsi oduroczanie o tej porze to już Szczęść Boże mnie witało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jamles, to gdzie Ty mieszkasz Maluszku - koniec tygodnia, baw się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.04.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jamles, to gdzie Ty mieszkasz na grubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.04.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Maluszku - koniec tygodnia, baw się dobrze dziękuję bardzo i nazwajem Brazuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jamlesik, no to spokojnej szychty życzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Przyszłam wręcz nakazać Ci tupać, krzyczeć i marudzić jak dziecko! Możesz byc rozkapryszona, mi to nie przeszkadza. Sama mam nieraz ochotę tak pizdnąć wszystko i zachować sie jak dziecko.... Co do zlotu to doskonale Cię rozumie. Jestem w takiej samej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 I za takie podejście Cię uwielbiam Maylandziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 mayland, braza - naprawdę nie będziecie mogły przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Maluszku, naprawdę! Wszystko mi się popier .... Oczywiście, tylko krowa nie zmienia poglądów i nie uznaję sprawy za całkowicie zamkniętą, ale szanse są minimalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.04.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 cciiiii.. dobrego dnia jade sprzątać, bo wiecie może Braza przyjedzie w czerwcu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No ja tak samo. Jak sie da to bedę A jak nie to stypy po mnie tez nie bedzie bo sie nie zapowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.04.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Maluszku, naprawdę! Wszystko mi się popier .... Oczywiście, tylko krowa nie zmienia poglądów i nie uznaję sprawy za całkowicie zamkniętą, ale szanse są minimalne Brazuniu - ale jak mówisz, jakiś tam mnimalny procencik został, że się uda i mam nadzieję, że się uda mayland - na Ciebie też czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.04.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Braza, nie ma tak, żeby się nie dało na jeden dzień z domu wyskoczyć! No nie ma! Wystarczy Bardzo chcieć. Może za mało bardzo chcesz?Najlepiej napisz w punktach, co Ci przeszkadza przyjechać. A my po kolei te punkty zweryfikujemy. I sama zobaczysz, że przyjedziesz! Spadam i lecę dalej. Sama nie mam czasu wpaść na wewątek o zlocie. Czy już wiadomo gdzie i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 24.04.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 dzień doberek przylazłam powiedzieć podziękować i buziaki zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.04.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 czesc dobry wieczorAnbudkowa ale Cie dawno nie widzialamco dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.04.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No ja tak samo. Jak sie da to bedę A jak nie to stypy po mnie tez nie bedzie bo sie nie zapowiadam stypy może i nie..ale mnie będzie szkoda nie widzieć Was Maylandziu .. dopiero wróciłam, dzień pracowity.. a co słychac tutaj? jak się macie dziewczyny i chłopaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 ... wieczorek Księżniczka wszystkich Was pozdrawia i kazała powiedzieć, że ona pomidorów nie lubi ... jak się reszta kopytnego towarzystwa na warzywo owe zapatruje to ona nie wie i nie ma zamiaru wnikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.04.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 pamiętałaś!!?? Braza lubie Cię, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts