tola 24.04.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Kolorowych Brazuś, a o ozdobnych możemy pogadać, jak się wyśpisz buźka Śnij dobrze Brazunia a ja Toli wyłoże, co się dobrze jara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2009 04:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Kolorowych Brazuś, a o ozdobnych możemy pogadać, jak się wyśpisz buźka Śnij dobrze Brazunia a ja Toli wyłoże, co się dobrze jara I czego się dowiedziałaś Tola, mów zaraz!!!! Dzień dobry, za diabła nie wiem dlaczego ja już się pałętam, ale jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2009 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Braza ja tez nie wiem dlaczego wstalam rolety zaciagniete, w sypialni ciemno ze po po omacku do komputera sie doturlalam ale wsstalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2009 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Wiesz, jak to się nazywa???? U z a l e ż n i e n i e!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2009 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Gadaj, czego się najarałaś, że tak wcześnie wstałaś! Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2009 04:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 W życiu się nie przyznam ... nie pamiętam, czy posiadanie jest u nas też karane Czeeeee Depsia, jak tam targi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2009 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 posiadanie jest karane wiec siedz cicho i jaraj w samotnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2009 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 A czy ja coś mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.04.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Cześć Brazula... Ty to ale wsparcie tutaj masz..... Pozazdrościć..... świetnie się tutaj sprawdza stare przysłowie...prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie... Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Glamurka, nikt nie jest w stanie przecenić zasług tych cudownych Ludzi!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.04.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Glamurka, nikt nie jest w stanie przecenić zasług tych cudownych Ludzi!!!!!!! Strasznie się wzruszyłam czytając 2 ostatnie strony .. takich ludzi to ze świecą szukać...poszli by za Tobą w ogień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Glamurka, nikt nie jest w stanie przecenić zasług tych cudownych Ludzi!!!!!!! Strasznie się wzruszyłam czytając 2 ostatnie strony .. takich ludzi to ze świecą szukać...poszli by za Tobą w ogień... Eeeee ... wystarczy jak mi kupią działkę i wybudują dom To był żart, jakby ktoś nie zauważył!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.04.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Glamurka, nikt nie jest w stanie przecenić zasług tych cudownych Ludzi!!!!!!! Strasznie się wzruszyłam czytając 2 ostatnie strony .. takich ludzi to ze świecą szukać...poszli by za Tobą w ogień... Eeeee ... wystarczy jak mi kupią działkę i wybudują dom To był żart, jakby ktoś nie zauważył!!!!!!! Eeeeeeeee, dom sobie sama wybudujesz.... i to już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.04.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Kolorowych Brazuś, a o ozdobnych możemy pogadać, jak się wyśpisz buźka Śnij dobrze Brazunia a ja Toli wyłoże, co się dobrze jara I czego się dowiedziałaś Tola, mów zaraz!!!! a Ty myślisz, że po tym da się gadać Królik dość zawile tłumaczył, i nie wiem czy dobrze zrozumiałam, muszę spytać jeszcze raz Dobrej nocy przyszłam powiedzieć, no po to, żeby dobra była niezwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Wywiedz się dokładnie Tolunia, bo to bardzo ważna rzecz jest Niezwykle dobrej nocy też życzę Glamurcia - oby to były prorocze słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 dobry wieczór Brazusia czyżbyś się jednak na ogródki przerzuciła ze o trawki pytasz jak coś to ja mogiem przy ogrodzeniu wprawę mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Znalazłam przez przypadek na wątku ogrodowym zdjęcia wspaniałych traw ozdobnych i tak mnie zafascynowały!! Nie wiem, może Tatę udałoby się namówić na parę rodzajów (kilka lat temu mi się udało ) i chciałabym się dowiedzieć o nich trochę więcej!! Jak będę potrzebowała pomocy przy ogrodzeniu, to wiem kogo wołać, spokojnie Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 no tylko tym razem wezmę wysoki filter ochronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Możesz wziąć nawet bardzo wysoki, a co mi taaaammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 w sumie jako pracodawca to mogłabyś zapewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts