braza 03.05.2009 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 No z wrażenia, normalnie, nooooo!!!!! Prawie ... głównym powodem niespania są ... mewy i wrony Nie wiem, o co poszło tym razem, ale niezłą zadyme zrobiły na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 To była moja agentura, wysłana na przeszpiegi i w celu zbudzenia Ciebie z bezbożnego snu dłużej niż do 6 rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Zadane nie do końca wykonały (musisz popracować z tą agenturą ), bo dupsko ruszyłam dopiero przed 8 Ależ one mają parę w tych dziobach i gardłach A jedna to nawet chyba samobójstwo chciała popełnić, bo usiadła na parapecie w ... pokoju, w którym spała Katma!!!! Ło matko, nie przypuszczałam, że moja psuka ta szybka jest, mało z oknem nie wyleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dziś piekny dzionek się zapowiada za tem wypoczywajcie przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 nawet nie zauważyłaś, że Ci "kredytobiorcę" wyrzuciłem Jak tam tupot białych mew .... na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Ja nie raczyłam zauważyć, że ta łajza poszła, bo oważ niegodna uwagi jest Też mam piękny dzionek i mnie na porządki wzieno ... rany, ile ja mam niepotrzebnych rzeczy w tym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Ty lepiej kartony jakieś zacznij zbierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Depsia, przypominam delikatnie, że dzisiaj święto narodowe, więc sklepy nieczynne, od jutra ... psia krew... no muszę zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dobra, a jak kupię siedlisko to sprezentujecie mi to????? http://www.filizanka.pl/files/pics/200809/13/48cc01c48994e2.jpg Ale cuuudoooo!!!! Uwielbiam taki kształt filiżanek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 http://www.filizanka.pl/files/pics/200809/13/48cc01c48994e2.jpg Ale cuuudoooo!!!! Uwielbiam taki kształt filiżanek!!! ...nie dziwię Ci się ... bo są jak kielichy mszalne ... pamiętasz wspomnienia z zakonu ? http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/bb0aa9d8.jpg ... tylko nie pamiętam, która to Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Sprezentujemy Ci brazuniu na pewno. Tylko wez juz to siedlisko kup, noooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 03.05.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 no jak bum cyk cyk się złożymy i przyjedziemy z pudłem wypchanym słomą i filiżankami, tylko kobito się musisz sprężyć i kupić coś wreszcie... nawet na ten cel przeznaczę kilka dni urlopu żeby osobiździe zobaczyć jak z filiżanek się pije na Twoich włościach pozdrawiam niestety już po weekendowo ale udany weekend był to i nie mam w sumie co narzekać szkoda tylko że taki krótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Ja Ci sprezentuję co innego. Zobaczysz, co. Dużo bardziej pożyteczne będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Ja Ci sprezentuję co innego. Zobaczysz, co. Dużo bardziej pożyteczne będzie. ... papierosy ??? Braza się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 kawa s fussami heheh withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 ..albo gin z tonikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.05.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 ło matko brazula.... jak te Twoje komentarzyki pędzą.... Robi się projekt i wycenawedług Twojego projektu kuchni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Gwoździk, przeca ja zdjęcie robiłam, nie mogę na nim być !! Za to Ty to jesteś ta druga z lewej, nieźle się zakamuflowałeś ... ehhhh ... to były czasy... Anoleiz, nareszcie Depsia mi zamek sprezentuje,żeby było jak w Agdusiowym "Uroczysku" Glamourcia, no pędzą, a ja się ciesze!! Zrób zdjęcia tej kuchni, bo się zwinę z ciekawości!!!!! P.S. Trzymam za słowo z tymi filiżankami - pamiętajcie - Małgoś, słowo rzekłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Gwoździk, przeca ja zdjęcie robiłam, nie mogę na nim być !! Za to Ty to jesteś ta druga z lewej, nieźle się zakamuflowałeś ... ehhhh ... to były czasy... Anoleiz, nareszcie Depsia mi zamek sprezentuje,żeby było jak w Agdusiowym "Uroczysku" Glamourcia, no pędzą, a ja się ciesze!! Zrób zdjęcia tej kuchni, bo się zwinę z ciekawości!!!!! P.S. Trzymam za słowo z tymi filiżankami - pamiętajcie - Małgoś, słowo rzekłaś Braza ja też sie ciesze,....tylko nie nadążam czytać.... Projek ci wyślę, jak tylko będzie wszystko gotowe... Zaproponował mi jeszcze jedno rozwiąznie... czy ty miałabyś czas mi tą propozycję nanieść na projekt, który dla mnie robiłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 dobry wieczór Małgoś daj znać dorzucę na ten szczytny cel coby na filiżanki stykło i jeszcze plujastą kawę do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts