DPS 04.12.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Anoleiz - pomyśl sobie cichutko, że jak już jest tak bardzo źle, że człowiek myśli, że już nie da rady dalej walczyć - to potem może być tylko lepiej. Teraz jesteś pod wozem, ale wyjdziesz na wóz. Odpoczniesz, na chwilkę spasujesz, a potem załatwisz wszystkie sprawy. Będzie dobrze, bo musi być dobrze, pamiętaj o tym, kochaniutka! Brazunia - też miałaś chwile zwątpienia, a teraz jest coraz lepiej! Nie masz pojęcia, jak ja się cieszę z tych dobrych wieści! Gratuluję! Anoleiz - od Ciebie też pewnego dnia usłyszymy dobre wieści. Ja to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Anoleiz słuchaj Depeesi - wie co mówi Jezioro .... lotos .... spokój ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Właśnie się dowiedziałam, że bank przesłał polecenie wstrzymania egzekucji do komornika Bardzo się z tego cieszę! Prawie tak samo jak Wy Reszta się ułoży. Najwazniejsze, ze coś drgneło, zmieniło się na lepsze Naprawdę to dobra wiadomość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Właśnie się dowiedziałam, że bank przesłał polecenie wstrzymania egzekucji do komornika Bardzo się z tego cieszę! Prawie tak samo jak Wy Reszta się ułoży. Najwazniejsze, ze coś drgneło, zmieniło się na lepsze Naprawdę to dobra wiadomość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.12.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 jestem normalnie zszokowany tym sposobem z kopytami nie wiem czy mówicie poważnie??? za moim domkiem facet ma małą stajnię i kilka koników ale chyba się nie odwazę na tak radykalne sposoby walki z przeziębieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 O kopytach słyszałam i to podobno działa fest. Ale faktycznie, sposób dla odważnych, wręcz zdesperowanych beznadziejna walką z chorymi zatokami. Ja nie próbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.12.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 ehhhhhhhh przypomniało mi się lato.....uwielbiam siedzieć z kawką na tarasie i słyszeć jak rżą koniki u sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 ehhhhhhhh przypomniało mi się lato.....uwielbiam siedzieć z kawką na tarasie i słyszeć jak rżą koniki u sąsiada No wiesz Rom, Ty złośliwcze Marzy mi się kawa na własnym tarasie (i do jeszcze to rżenie koni...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.12.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 hmmm jakby Cię tu pocieszyć......taras zupełnie nie wykończony. Okropny beton, brak płytek, aż kawa nie smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 hmmm jakby Cię tu pocieszyć......taras zupełnie nie wykończony. Okropny beton, brak płytek, aż kawa nie smakuje Baju baju ... a świstak siedzi .... Jak kawa może nie smakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.12.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 gorzka....bez cukru....i do tego muchy od tych koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 gorzka....bez cukru....i do tego muchy od tych koni Tylko taką piję ... a muchy takiej nie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 05.12.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 noo trzymam się trzymam... przy takiej ilości dobrych fluidów ) te kwiaty lotosu itd... dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.12.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A ja wszystkim sympatykom Brazowego dziennika mówię Dzień Dobry i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Właśnie się dowiedziałam, że bank przesłał polecenie wstrzymania egzekucji do komornika Bardzo się z tego cieszę! Prawie tak samo jak Wy Reszta się ułoży. Najwazniejsze, ze coś drgneło, zmieniło się na lepsze Naprawdę to dobra wiadomość! i dalej do przodu !!!!!!!! patataj, patataj................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.12.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A ja wszystkim sympatykom Brazowego dziennika mówię Dzień Dobry i życzę miłego dnia To ja grzecznie odpowiadam Dzien Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.12.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A ja wszystkim sympatykom Brazowego dziennika mówię Dzień Dobry i życzę miłego dnia dzień dobry, dzien dobry (prawie ) sąsiedzie Również miłego dzionka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.12.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Dziękuję prawie sąsiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.12.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Dzień dobry! Dla wszystkich zaglądaczy kawkę przyniosłam ...częstujcie się http://www.ultramaryna.pl/img_lokale_tytulowe/kawiarnia.jpg Brazunia jesteś po czy przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Dzień dobry, dzień dobry!!!! Witam miłych gości!!! Jestem w trakcie - 2 kawka na tapecie, coś mnie dzisiaj wcześnie z łóżka wyciągnęło!!! Miłego dzionka życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts