Gość justyna_m 04.05.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 z tym kredytem to zawsze najwięcej biegania!!! także to duuuuuuży krok do przodu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzień dobry! Wy jeszcze się nie umawiajcie, bo zapeszycie. to Ty o tej porze nie wiedziałaś, że kredyt już jest też nie wiedziałem GRATKI Braza !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Racja Justyno, może kiedyś się zbiorę i opisze tę drogę przez mękę - po tym wszystkim nowe przekleństwo mam dla nielubianych: "Obyś sobie kredyt hipoteczny zaczął załatwiać!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ty się Jamles tak nie ciesz, księżniczka Brazylia ma jakieś 173-175 cm w kłębie Jest z czego spadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.05.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ja Was bardzo prosze - poczekajcie z tą radością, coooo Narazie to tylko kredyt!! a mnie się wydaje, że to aż kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.05.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 jeździłam na wyższej klaczy rasy wielkopolskiej typowa do skoków i baaardzo wysoka ... zleciałam aż ziemia się chyba poruszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 A ja to się Jamlesie cały czas oglądam za siebie, czy mi kto z tyłu znowu ktoś nie przy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 jeździłam na wyższej klaczy rasy wielkopolskiej typowa do skoków i baaardzo wysoka ... zleciałam aż ziemia się chyba poruszyła Brazylia jest SP (szlachetna półkrew) wielkopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Brazulka i tu się mylisz jak masz kredyt to teraz to juz szybciochem poleci tak więc ja sobie jakis termin we wrześniu rezerwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.05.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 nooooooo "tylko" ??????? tylko??? to aż kredyt ... to stumilowy krok do przodu ) gratulejszyn i czekam na relację w końcu co i kiedy i jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.05.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 jeździłam na wyższej klaczy rasy wielkopolskiej typowa do skoków i baaardzo wysoka ... zleciałam aż ziemia się chyba poruszyła Brazylia jest SP (szlachetna półkrew) wielkopolska konie tej rasy są szalone i jakoś nie mam do nich zaufania ... a mój wujek ma takie niedaleko zielonej góry - i sam też boi się jeździć ... ma takiego młodego chłopaka co je ujeżdża i na zawody jeździ ... sam na nie nie wsiada ale piękne są a jedna nazywa się podobnie do Twojej bo Bawaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 szalone jak szalone ale jak długo z nich się leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Nie wiem, czy są szalone, księżniczka to stateczna dama, pełna dumy i gracji! Co nie przeszkadza jej oczywiście pozbyć się z grzbietu kogoś, kto jej wyraźnie nie leży, jak choćby w dniu wczorajszym z gracją i wdziękiem pozbyła się naszego kolegi No, ale On mało delikatny był ... Wusia, na glebie lądujesz w ułamku sekundy, nawet nie zauważasz kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.05.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Nie wiem, czy są szalone, księżniczka to stateczna dama, pełna dumy i gracji! Co nie przeszkadza jej oczywiście pozbyć się z grzbietu kogoś, kto jej wyraźnie nie leży, jak choćby w dniu wczorajszym z gracją i wdziękiem pozbyła się naszego kolegi No, ale On mało delikatny był ... Wusia, na glebie lądujesz w ułamku sekundy, nawet nie zauważasz kiedy dokładnie ... dłużej gwiazdki w oczach się widzi po upadku i tyłek boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Lecę sprawy załatwiać i zapasy odnowić, w lodówce nawet światła nie mam, bo się zepsuło już dawno Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.05.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Cieszę się, że dostałaś w końcu ten kredyt- zawsze to jakiś krok do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ja Was bardzo prosze - poczekajcie z tą radością, coooo Narazie to tylko kredyt!! Ty nie pierdziel, bo kredyt to narzędzie do wykonania ruchu. A ja już nie chcę przypominać, że niedawno nie było nawet kredytu. Wieć teraz dupa w troki i załatwiać chałupę, bo lato idzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzień dobry! Wy jeszcze się nie umawiajcie, bo zapeszycie. to Ty o tej porze nie wiedziałaś, że kredyt już jest No dobra, wiedziałam, ponad tydzień temu... Trochę sobie wtedy pokrzyczałam radośnie do telefonu. Ale nie zapeszyć - dobrze będzie wtedy, jak Braza będzie miała w garści ważny i podpisany notarialny akt własności. Do tego czasu trzeba olimpijski spokój zachować. Coby nie zapeszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.05.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 no to dalej buzia w ciup i nie zapeszamy, tfu tfu chrrr tfuuu jak Frosi nie ma to pluje za nią wiem, że mniej wprawnie ale chęci też się liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts