markoto 04.05.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Brazunia gratuluje kredytu, teraz to juz pojdzie z gorki, trzymam kciuki za jak najszybsze dotarcie do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ja Was bardzo prosze - poczekajcie z tą radością, coooo Narazie to tylko kredyt!! Ty nie pierdziel, bo kredyt to narzędzie do wykonania ruchu. A ja już nie chcę przypominać, że niedawno nie było nawet kredytu. Wieć teraz dupa w troki i załatwiać chałupę, bo lato idzie :) A Ty myślisz, że ja z gołym tyłkiem latam Już dawno wzienam ją w troki Załatwiam, tyle mogę powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 no no załatwiaj załatwiaj bo my tu nerwowo pazury obgryzamy i ileż można pluć no tfu tfu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Brazuś to jak już dorwiesz akt to pokazuj te wypieszczone wnętrza tfu tfuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Czekaliśmy na kredyt to i na akt poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 no ba... prawie ten kredyt jak nasz no tak zapluty i zaściskany kciukasami... czujemy się jak rodzice chrzestni było nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Wnętrza wirtualne to pewnie i będa wypieszczone, ale czy mi wystarczy środków finansowych na ich urzeczywistnienie Rodzice chrzestni ... nooooo ... niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ło żesz Braza po dupsku dostaniesz jak słowo zucha nie marudź siedlisko zarobi na siebie powolutku i bedą wypieszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.05.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 no też powiedziała... a teraz mieszkanie masz wypieszczone? standardy królowej egipskiej ci się marzą czy jak? powoli będziesz se tam dopieszczać wszystkie bzdety, ważne żeby było! nie marudzić no mi tu przed finiszem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 No ... to raczej bardzo powolutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jak sobie to czasami pomarudzę to się bardziej swojsko i sobą czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.05.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ja tam się akurat wykończeniem najmniej martwię... najwyżej się położy panele byle jakie i tyż będzie, a w miarę przyrastania środków się będzie dopieszczać wszystko na razie się martwię co tam też ekipa wymyśli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ekipa Cię miło zaskoczy, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzień dobry! Wy jeszcze się nie umawiajcie, bo zapeszycie. to Ty o tej porze nie wiedziałaś, że kredyt już jest No dobra, wiedziałam, ponad tydzień temu... tydzień temu powiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Oj Jamles, czepiasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Oj Jamles, czepiasz się ja się nie czepiam, tylko się zastanawiam po co pisałem o kredycie na Boże Ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Wiłam się jak wąż, żeby nie za wcześnie gębą nie kłapać, bo nie chciałam zapeszyć Tylko Agduś i Depsia wiedziały tego samego dnia, co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 no dobra z innej beczki .... Dom Rybaka to daleko od Brazylii, księżniczki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dośc daleko, chociaż to nie masakra. Dom Rybaka jest blisko zachodniej plaży (ul.Wylotowa) a księżniczka bardziej na północny zachód, wyjazd w stronę Szczecina.A co, będziesz tam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dośc daleko, chociaż to nie masakra. Dom Rybaka jest blisko zachodniej plaży (ul.Wylotowa) a księżniczka bardziej na północny zachód, wyjazd w stronę Szczecina. A co, będziesz tam??? młody będzie na obozie sportowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts